12

До 11

преди 4 години

То беше миналата седмица

11

Само питам

преди 4 години

Колко е то лятото във Великобритания?

10

Киро

преди 4 години

Да е тинтири минтири, Германците на 10 май ще имат сигурно 10000 активни случаи и 150 000 дет са прекарали. Какъв Август ква друга година, Англетата средата на юни са пушки.

9

Анонимен

преди 4 години

безсрочна забрана за всички неуспешни. Те добре, че не са забранили успешните пътувания. НеУспешните и да ги забраняват - все тая :)

8

Анонимен

преди 4 години

До 7 анонименБраво!Понеже съдържанието е без коментар т.е. без съдържание, единственото което остава е формата!Журналистите правят обаче повече грешки, което е като кафето сутрин - събужда те!

7

Анонимен

преди 4 години

И британците сега ще реват за планувания запой на родния слънчак.това лято без евтина пиячка, евтини каки и съмнителна храна, ще си мизерстват на острова, ама ще се успокояват, че все пак са на остров.

6

Една добра идея

преди 4 години

Значи можем да помогнем на британците в труден момент!Как ще стане?Ами Слънчака се затваря за всички останали и започва да приема само британци!От летището се осигурява ескорт и коридор,а самолетите им ще спират на отдалечена писта,няма да минават през аерогарата.1-2 хотела ще се заделят за болница.Българският персонал(вкл. проститутките и дилърите) ще е от прекарали вируса.Найс,а?

5

Богатите....

преди 4 години

Богатите до които съм се докоснал знаят къде ще празнуват нова година след 3 години -всичко е резервирано. За жалост не са като бедните нигерийци които се чудят дали ще имат работа и какво ще ядът утре. Може би и като повечето Българи. За жалост. Така че човек с 15 000 - 600 000лева доход на месец ..не го мислете много. Дали щял да си почива....Като има изложение в Дубай самолетите от англия още 2 дни преди това са пълни няма места за дубай, тези хора живеят в друго измерение. Не мислят за хляб

4

ined

преди 4 години

Да свалят акциза на алкохола и британските "туристи" ще си поркат у дома вместо да идват чак на Слънчака за това.

3

Анонимен

преди 4 години

Мерките трябва се затегнат...Тук вече има хейтъри, които са поразени фатално в главата от covid-19 .Всички летни курорти няма да работят това лято... В целия свят.

2

Анонимен

преди 4 години

Британеца не можеш да го спреш от почивки. На тях кръчмите и почивките са им задължителни. Ама вие пак ще си седите на село, докато грозните британки си пркът дупарата на Ибиза.И после си мислете че сте в Европа. Хахахах само ви мирише на Европата

1

Анонимен

преди 4 години

По татово време беше така.