22

Йово

преди 4 години

Това е добре, а за България колко? Ако има наистина е добре ще има какво да се открадне. С първия транш от ? 546 мил. и втория от ? 812 мил. не ги почувстваха обикновените българи, надявам се поне от третия да остане по някое евро и за обикновените хорица. Ако не тогава да чакаме четвърти транш.

21

citizen

преди 4 години

Егаси, Щатите отпуснаха 3 трилиона

20

до 23

преди 4 години

Не ни поствяй под общ знаменател, човече. То пък относно плащането на яхтите, къде ли не е така по света.Работещите българи в чужбина дават намалък принос под една или друга форма.Е да, относно местните "игри" си прав.

19

Анонимен

преди 4 години

13ти кое му е гениалното? че хората плащат за яхтите и колите на някакъв некадърник връзкар живеещ в бг ли? не забравяй, че бг има по- голяма полза от отворения пазар в ес тъй като производствената стойност е по ниска поради по- ниските заплати и може да продава на по- ниска цена, друг е въпроса че населението са некадърници връзкари и не могат да се възползват и единственото което могат е да присвояват евросубсидии

18

Анонимен

преди 4 години

Отсега натакък, каквото и да се случи, бедните ще го д-хат, както винаги.Така е било, така и ще бъде.

17

Анонимен

преди 4 години

Айде на далаверата!

16

Анонимен

преди 4 години

Еврозоната ще иска да и плащаме пари за богатите.

15

Анонимен

преди 4 години

@15Белият свят работи здраво за правата на джендърите и не му остава време за друго. Виж ек на урсулата.

14

Анонимен

преди 4 години

@17Печатането не е спирало. Преди 7-8 години печатаха по 60 милиарда на месец и ги даваха на банките (да отпущат кредити на корумпирани правителства тип гръцкото или да купуват държавен дълг на послушните режими). От около година печатат по 20 милиарда със същата цел.

13

Ники Кинчев

преди 4 години

Ники Кинчев (перефразирано): Нека печатането на пари да започне сега.

12

Факт

преди 4 години

До Анонимен"Откъде вземат тия пари за да ги отпускат и при какви условия?"Ами откъдето и американците,ама в по-малък размер.Тоест печатат(измислят) ги.Сметката я плащат ползващите тези валути.

11

Истината

преди 4 години

Белият свят трябва да работи повече(и всякаква работа) и да потребява по-малко.Останалия-да ражда по-малко.Друго спасение за Земята няма.Населението трябва да спадне на нивата отпреди 2000г.

10

Анонимен

преди 4 години

Смях в залата .....И милярд да отпусне това е работа На майстора ....Корона е знамение

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Ха! Мислиш, че Белите якички в ес не знаят ли? Знаят, ама си траят. На тях им трябва пазар. С едната ръка даваш, с другата прибираш двойно!Гениално, нали?

8

Анонимен

преди 4 години

вземат ги от данъците които плащат хората в другите държави, бг вече плати 1 милиард и присвои 4 незнайно защо, може би защото са големи европейци и заслужават да присвояват и да строят къщи за гости с парите на другите народи

7

xaxsas

преди 4 години

Взимат ги от данъците на хората и си ги лаздават лазни костюмари. Амааа каго бяло това с парите е отживелица. Квото ни лъгали, лъгали. Младите са пренаситени от интернет изживявания и ги мързи да си отворят очите. Старите и на тях им е омръзнало. Общо взето медиите, униформените и политиците вдигат джабала колко да отчитат работа щото знаят че са утайката на обще.ството и че никой не ги харесва.

6

Анонимен

преди 4 години

От къде ги взимат тези пари за да отпускат и при какви условия?

5

ГАДОВЕ !!!

преди 4 години

7 ТРЛИАРДА за банките и 1 милиарда за болниците .....малко ви мачка Хитлер !поне 1000 пъти повече заслужавате !!!!

4

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Най-накрая,, ще има пари за тези 240 в парламента, и да минава цялата тази паника, и стрес по край този УЖ вирус. Дано е на 13-ти май.

3

Напротив

преди 4 години

Сега няма да може да заспи от притеснение, че ще изпусне кохезионните милиони.