22

Анонимен

преди 3 години

До Ла РошфукоИмах си хас. Явно не знаеш колко хора го очакват това и то много преди корона вируса. Ти не откриваш топлата вода. Доколкото си спомням преди няколко години имаше рецесия и икономическа криза. и тогава се ревеше ли ревеше колко е тежко как икономиката е срината и тям подобни. но икономиката оцеля.Мисля че и сега ще стане така.Писна ми от тия ревове. Обикновено реват хора които като мислене са в разрез със съществуващите реалности и искат да ги променят. Интереси, майка.

21

помнещ

преди 4 години

Първо за "управлението" на Европа.Прави ли ви впечатление.Че едни и същи са на власт почти че и повече от 10 г? Така са се оплели в интереси като свински черва уви! А иначе Икономиките на Европа и САЩ се движат по един и същи начин. През социализма движещата сила бяха заводи и предприятия.От там идваше икономиката ни! Днес за производство не се говори.А се строят Офиси и само Административни сгради! Тоест.И ние като тях само продаваме по цял свят! А сетете се КОЙ ПРОИЗВЕЖДА?Кой? -:)Икономика?!

20

Ла Рошфуко

преди 4 години

Очаквам бърз срив и колапс на американските и европейски пазарии икономики, бързо обедняване на населението, недостиг на храни и медикаменти, които ще накарат хората масово да се вдигнат на бунт срещу корумпираните им и лъжливи управници и сложат началото на един по-добър и справедлив свят, от този през който живяхме през последните 30 години . . .

19

Анонимен

преди 4 години

Този прекали, чак пък тежка рецесия. В ЕС от няколко години увеличението на БВП е близък до нулата , та де факто сме в рецесия. Китай поддържаха 6% заради увеличаващото се вътрешно търсене, постигнато чрез увеличаване на вътрешното задлъжняване- както и в бг, който взе кредити - ДГД.

18

Анонимен

преди 4 години

Значи чакайте растеж... Този е един експерт....

17

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да пострада Китай, като няма клиенти???

16

Хм

преди 4 години

За първите 3 месеца Китай е на минус 10 процента брутен вътрешен продукт.Хайде този велик икономист да сметне какво представлява като сума и за колко време Великия Дракон ще мърка като котенце.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11:***, англия е начело на Британската Общност, която обхваща 1 милиард и 800 милиона души (1/4 от населението на Земята), и кралицата е държавен глава на всичките държави в общността; и Англия има традиционни търговски връзки с тези страни не от десетилетия, а от столетия. Така че им дреме на... шишарката за ЕС, които гледаха на тях като на дойна крава да заплаща за охолния живот на бюрократите, и те, вместо да са благодарни, се пънат да ги командват.

14

Handel

преди 4 години

"Не вярвам, че ще се стигне до разпад, но популизмът ще получи нови крила най-вече на югоизток,"Най-вече трябва да бъдем политически коректни... а какво всъщност казваме, няма никакво значение - важните хора не чакат на телевизията да ги съветва по икономически въпроси. Но пък шумим, братя, шумим!

13

Анонимен

преди 4 години

Китай ще пострада най-малко, смята Милен Керемедчиев.Без да съм експерт мога да кажа на другаря Керемидчиев,че в такива кризи най-много страдат държавите износители. Китай е точно такава държава. Питам другаря Керемидчиев на кого Китай ще си продава стоките, след като тези които ги купуват ще са в дълбока криза. От моя опит от кризата в България през 1996-97 знам че най-много пострадаха производителите които нямаха пазар за стоката си поради тоталното обедняване и намаляване на търсенето.

12

Анонимен

преди 4 години

Да печатат зелени хартийки, може и да помогне.

11

Мда

преди 4 години

Джендъризацията на Запада даде своите плодове...

10

Анонимен

преди 4 години

До VШвейцария ефективно е в ЕС (икономически и като интеграция), Англия доскоро беше, и всички разчети сочат, че ще загубят от излизането си повече отколкото ще спечелят (сега се пънат да се "договарят", но тая няма да я бъде както си мислят), а Русия, Русия е толкова зле, че слава Богу, че сама си отряза пътя към ЕС.

9

Дядо Влайчо

преди 4 години

Само след няколко месеца тоя експерт с тия прогнози ще си избърше г...!!

8

Ееее

преди 4 години

Тия се скъсаха да ни психясват

7

Анонимен

преди 4 години

Точно това са целите.

6

Taliban

преди 4 години

БААКТЬН ОТ ЕХПЕРТИ.ПААРИ ИСКАТ НА ЛЕГАНЕ И СТАВАНЕ.

5

Ямболски цървул

преди 4 години

Е,да! То това е ясно още от самото начало на театъра!Нищо ново.

4

аналитик химик

преди 4 години

До АнонименИстината е че запдния свят ще бъде разтърсенще вземат мотикитеи ***, които досега ги хранеха азиатцитеще трябва да копат и да бачкатвсички социални мрежи, софтуерни глупости отиват на кинои се връщаме в 19 векбачканеи ще се гледа само каквото иможе да се яде и да се пипнеи много работа за психолозитезащото тези които бяха в матрицатасега се върнаха в реалностаи не могат да се справят с новата действителност

3

79982

преди 4 години

Щом "като икономиката ни се дава като пример за стабилност в Еврозоната", а нашата покупателна способност зависи от онези милиард и половина лева от наши гурбетчии, не мога да си представя в другите от ЕС как преживяват...