10

Анонимен

преди 4 години

Лакеят на Мутрата.

9

до 6

преди 4 години

Не си прав драги, с предложението ти за покръстването, защото покръстени могат да бъдат само достойните хора с морал. Не случайно атеистите- комунисти не са покръстени и не почитат Христовата вяра, Бог и Богородица. "Всеки на нивото си!", както е казал римският войник свети Мина... бг

8

Анонимен

преди 4 години

Nai-hubavia kozunak i nai-golemite yaica za mvr ministara, za policaite, za djandarmeristite, za pojarnikarite, za katadjiite, za mitnicharite, za granicharite, za komandosite, za baretite, za podvodnicharite, za nadziratelite...za nai-trudovia kolektiv i tehnite semeistva! :-)

7

Анонимен

преди 4 години

Kamelia,da ne iziade sichkata baklava, da ostavi i na elkata

6

Бъдещето на Европа

преди 4 години

Европа ще реши въпроса с мигрантите, ако въведе изискването бежанците да се покръстват, ако искат да бъдат допуснати в християнска държава. Ако не щат - обратно откъдето са дошли.Другият път е забрана на всички религии и задължително въвеждане на атеизма като официално верую на Европа.В противен случай след 30 години ЕС ще се превърне в ислямска джамахирия.

5

ПроСоТо

преди 4 години

първо:-НЕ е "плащАница",а "плащЕница"!"плащаница" е кога плащаш за нещо..-Второ:-самата плащеница НЯМА нищо общо с ИСТИНСКАТА ...с истинския покров,с който е бил завит Исус след като е свален от Кръста.-Тя ("Плащеницата") Е ПРОСТО СИМВОЛ!!!!!Има много "символизъм" в уредбата на ВСИЧКИ църкви по земята,НЕ само на нашата-Източноправославна!..Нещо ,което некои могат да категоризират като "грех" точно на тоя Ден,но..Христовото Учение е едно,религията-друго!Въпреки,че То е в основата ..

4

Защо е

преди 4 години

Без маска на обществено място?Куче и поп да си в тази държава!

3

антипопа

преди 4 години

Абе тия, защо като вземат поста и после току се сгрухат? Неофит поне изглеждаше здрав ...

2

Анонимен

преди 4 години

Тръмп им спря парите на СЗО, сега Бил Гейтс главния спонсор на СЗО е отишъл да се ваксинира против бяс, карайте си спокойно литургиятa. Вируса си е вирус - ние сме си ние. Не можем да слугуваме на някакъв си вирус и да му се кланяме от страх.

1

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса, СЗО и Юда са виновни