18

Анонимен

преди 4 години

Тепърва се почва с инфлацията, а с инфлацията идват и високите лихви, който е бил алчен, да стяга бузи.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо цената на тока, водата и парното са по-високи тогава???Нали газа падна, нали пари щяха да връщат??

16

Анонимен

преди 4 години

Дефлацията е по-страшна от инфлацията!

15

Анонимен

преди 4 години

Количките в големите магазини са пълни до горе! Потребителите едвам ги бутат. Багажниците претъпкани със стекове бири, бутове агнешко, марули, краставици и какво ли не.Все едно идва края на света. А в същност празника предполага козунак и червени яйца. Та думата ми е, че търсенето определя цената.

14

Анонимен

преди 4 години

Доматите днес бяха на 4-5 лева килото, краставиците 3-4 лв.Миналата година бяха наполовина.Не, няма инфлация!Няма и спекула!

13

До 12 и 14

преди 4 години

Не се морете да обяснявате. За *** дефлацията е манна небесна.

12

Анонимен

преди 4 години

Че нали се скъсваха да говорят как нямало инфлация? Как така сега намалявала? В последните години цените на всичко скочиха главоломно. Кой спечели от това? Всички други, но не и народа. Никой не ни мисли хубавото. Тази карантина е поредното доказателство! Изведнъж много се загрижиха за нас. Как стана така???

11

Анонимен

преди 4 години

Като няма потребление какво очаквате?

10

дженди

преди 4 години

До 7 До бухахахаХайде бе нежен другарю. Ти като не употребяваш салата и ракийка а само мляко от африканци нормалните хора употребяват

9

баба мара

преди 4 години

фалшива новина

8

фантазьор

преди 4 години

инфлацията в европа нарастна, но само в България намаля.

7

Анонимен

преди 4 години

Единствено горивата паднаха с 10-12% , много от храните скочиха с 25-30-50% че и отгоре, също и медицински консумативи и техника, лекарства и много други,такива нагли лъжци са тези ***.

6

До бухахаха

преди 4 години

А защо си мислите, че инфлацията се определя само от вашата потребителска кошница? Да марулката и пържолката може да са се вдигнали, но това за общата инфлация е пренебрежимо малко. Но *** са му важни ракийката и салатката.

5

Анонимен

преди 4 години

До бухахахахахах Не знам за инфлацията, но спекулата и цените са в Космоса и горе ония се правят на кьорави и глухи,а иначе много са "загрижени" за българите!

4

някой

преди 4 години

До ЕЛЕНА Сега има едни пари които газпром коректно върна в България ,ама сега е проблемът как да ги краднем и тях и на вас по един среден!

3

ЕЛЕНА

преди 4 години

ИСКАМ ДА РАЗБЕРА ДА ЛИ И ПРИ НАС ЩЕ ИМА НАМАЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ПРИ ВСЯКО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГАЗТА ВЕДНАГА УВЕЛИЧАВАТ ТОКА А СЕГА СИ ПРАВЯТ ОГЛУШКИ

2

Елемаг

преди 4 години

Салатки миналата година 0,30 стотинки...Днес точно ги гледах 0,95 стинки.Кога ви прибие човек в тая редакция,все ще е късно!!!

1

бухахахахахах

преди 4 години

Това трябва да е някаква шега!!! Журналистката, която го е писала влизала ли е последните 4 седмици в магазин за хранителни стоки???Отчитам над 25% ръст на потребителската ми кошница, като особено месото и месните изделия са скочили до небето, промоционалните цени на доста продукти са с 5% по-високи от нормалните такива преди 12 март.При нужда мога да цитирам касови бележки от периода 12 март до 15 април на обща стойност от 600+ лв.