14

Белчо и Сивушка

преди 4 години

Много пък ми е интересно бате ви Боко, заедно със своите ненаситниза пари министри и приближени лапачи от ГРОБ, как ще си събератпарите от този дрипав и оскотял от безпаричие народ !?

13

Анонимен

преди 4 години

Общи издадените билничби листове трябва да са над 3 милиона за годината. При 9000 болнични листове да ги наречем фалшиви, това е един фалшив на 350 болнични листа. Къде е масовото издаване на фалшиви болнични, за което ни надуха главите?

12

Котки

преди 4 години

До До коткиТова не го знаех и меко казано минава всички възможни граници... Тези "бизнесмени" сега сигурно са вцепенени от изненада, че НОИ не е бездънна пещера пълна с пари...

11

Какво

преди 4 години

Искате!Толкова години учихме,че Андрешко е положителен герой,сега какво искате!

10

До котки

преди 4 години

Фирмите точат касата водят на щат уволнени и ги пишат болни в България са майстори на измамите всяка година фалират фирми прехвърлят на други хора а задълженията да имат да вземат жалко за хората който разбират по късно какво е станало нямат пари в НОИ и т.на. т

9

Котки

преди 4 години

Аз се чудя каква трябва да е ситуацията за да са необходими толкова много фалшиви болнични и кои работници биха се възползвали. Първо взимаш много по-малко пари ако я караш само на болнични, второ такива които са вечно в болнични работодателите им бият шута. Явно обикновения човек като мен не е този, който прецаква НОИ...

8

Данчо КАТерицата

преди 4 години

И аз съм така, както и много мои колеги, бивши де, че мен ме изритаха като бълхливо коте. Скубе се от поне петнадесет места.

7

Анонимен

преди 4 години

Всички които се връщат от екскурзии в Провинцията по празниците на ядене и пиене---ДА СИ ПОНЕСАТ ГЛОБИТЕ И НАКАЗАНИЯТА ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ И РАЗПОРЕЖДАНИЯТА НА СТРАНАТА!НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ЖИВОТ И СПАСЕНИЕ ----ДРУГИ С ЛЕКА РЪКА ДА СЕЯТ ЗАРАЗИТЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ --НАРОДА И НАЦИЯТА!ТОВА Е АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛЕН ГЕНОЦИД!

6

Има фалшиви

преди 4 години

болнични щото има кой да ги издава........жи пи та та ра та та ра, кога ще понесат и те отговорност ?

5

А на докторята ....

преди 4 години

които са издали тези фалшиви болнични ? Или те са на първата линия по..... далавери !

4

Анонимен

преди 4 години

Браво!

3

Мутафчийски

преди 4 години

Да връщат!

2

НИЕ ОТ НАРОДА

преди 4 години

ИСКАМЕ СТРОГИ И ЕФЕКТИВНИ НАКАЗАНИЯ , ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНАТА В СОФИЯ И ПРОВИНЦИЯТА!НЕ ЖЕЛАЕМ , НИЕ И НАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАВАМЕ ЖЕРТВА НА САМОНАДЕЯНИ БАБАИТИ И ТАРИКАТИ!СТИГА КОМПРОМИСИ С ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАРОДА!НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ , ТОЧНО ПОРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА ТИЯ СЕЛСКИ ***!ИСКАМЕ ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПРОПИЛЕНИЯ СИ ЖИВОТ И НАДЕЖДИ!КОЙТО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ---ДА ГО НАПРАВИ!

1

81102

преди 4 години

Постпенно и справедливостта ще намери място в лабиринта на здравната ни система. След болничните да се готвят неизвършените изследвания, процедури, операции и фиктивното пребиваване в болнично заведение.