205

Анонимен

преди 4 години

В руската коч,,,ина колко са 38 000 или станаха 40 000 + ???

204

42

преди 4 години

Смях!Била неподготвена, а в България вече хора умират без пари и работа. Нито един обикновен човек у нас не видя финснсова помощ от държавата. Само брата на Милен Велчев, Киро Домусчиев и пр.Няма съкратени ненужни чиновници или такива на публична хранилка.Смехотворни и *** сте герберчета, пазите се само от народната любов, за слаба икономика като нашата е пагубно да се ограничава и свободното движение.

203

Анонимен

преди 4 години

До 205Ти па ако не искаш, аз нямам проблеми с това. И не говори в множество и пислою не си много хора, ясно ли ти е?!

202

Анонимен

преди 4 години

До 49 Айдее, малко да спреш да ми изнасяш речи, все едно си от клуба по дебати....Активното участие на другите е след Ото - живеят си живота, а ти щеюполупаваш помощи и ще си кибичиш у вас. Това е. Ам просто мниги решиха, че няма да кибичат у тях и излязоха и те. Моите родители не са излиз от началото на 16.02 и са добре. Разликата е, че в Швеция и без да имат син, да им дава по 1000 лева, пак щяха да се справят.

201

Анонимен

преди 4 години

До 202Общо взето да. Тези хора така или иначе са пътници. Ако са желаели, е трябвало те да се изолират , не всички останали. Все едно, за д аоредотвратим епидемията от СПИН, да забраним секса.

200

Анонимен

преди 4 години

До 149Това ако е катастрофа з теб .... Налее! Изчакай една война или депресия или истинска епидемия :)

199

Анонимен

преди 4 години

1981400 80+ годишни за 3 месеца?

198

До 200 и 201

преди 4 години

Към 18.04 статистиката за Швеция е: 13216 заразени, от които 1400 вече не са между живите!Пазете се! Светли празници и бъдете разумни!

197

Лекар ихтиманец

преди 4 години

Все от нещо трябва да се мре!

196

Анонимен

преди 4 години

До НОВ СВЕТОВЕН РЕД675 заразени и 67 мъртви за последното денонощие... Светъл пример, как НЕ ТРЯБВА да се постъпва...

195

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 4 години

Браво на Швеция ! Показа на цял свят, че опасността коронавирус е силно преувеличена.Тази истерия, която раздухаха платените телевизии обслужва политическите лидери, а над тях стои така наречения "световен елит"Не казвам, че няма вирус. Казвам, че той далеч не е толкова опасен, колкото го предсатвят.Създадоха психоза у населението. Изплашиха го до смърт. Побъркаха го ...И всичко това, за да могат да го управляват и манипулират по-лесно.На лъжата краката са къси обаче ... Истината излиза !

194

49

преди 4 години

До Анонимен 223"въпреки това в Швеция не настъпи катастрофа"Я пак? Швеция има 6 най-голям брой жертви на милион население, и това при положение, че имат много по-висок жизнен стандарт и много повече време да се подготвят в сравнение с всички по-засегнати от тях страни.

193

Анонимен

преди 4 години

Дойче Веле-Германия сбърка,а Швеция се оказа права .Вече седмици наред Швеция отказва да въведе строга карантина ,много училища,кафенета и ресторанти работят.Въпреки това досега там не настъпи катастрофа,а точно обратното Швеция се справя в пъти по добре от страните в Европа със строга карантина...Как е възможно това,пита немското издание.

192

49

преди 4 години

До ФАКТ"Единственият икономически показатели в изследването е "ниво на икономическата стабилност на държавата".Това не е вярно.Друг показател е "достъп до тестове". В обстановката която имахме и трябваше такива да се РАЗРАБОТВАТ или да се КУПЯТ от другаде,Германия, с нейния икономически потенциал първо можеше да се конкурира на много по-високо ниво за тях и второ сама да си ги произведе.И двете са директна последица от икономическата й мощ. Проследяването ан болестта също се отнася до това

191

49

преди 4 години

До ***"Извод ..."Първо се научи кои данни трябва да ползваш. Ако имаха имунизация нямаше въобще да се заразяват ..... Португалците имат повече случаи на заразяване на глава от населението от Франция, която няма такова ваксиниране.

190

Анонимен

преди 4 години

До Скептик 214Аз пък има познати италианци които са загубили близки.И то не един и двама.Стига сте пиали глупости с тези световни конспирации !!!В Бг ви направиха една "конспирация" онези от ДС и Доган а вие 10 години сте кьорави да я видите ама разкрихте конспирациите по света.Айде стига малоумщини че ми се повръща от вас селяните.Обърнахте държавата на Цецка и Уески.

189

Анонимен

преди 4 години

Гаранция няма примерно за руснаците е ясно че лъжат (чарнобилци ) ама работим с каквито данни отпусне официялно всяка държава Независимо как ги смята ...

188

До 218

преди 4 години

До 218Все държави с свобода на словото. Каква е гаранцията че останалите държави, като България дават точни данни.

187

pipo

преди 4 години

Над 70% от починалите извън България са от старческите домове из Европа. В Испания и Италия е над 80%, защото там старческите домове са ужасно много. Тук манталитета ни е друг и не обичаме да спазваме правилата.

186

българин

преди 4 години

Никой не беше подготвен за това!!!!