26

Пешо

преди 4 години

Най-добре ще е както са затворили София да не ги пускат тези дето са излезли един-два месеца.

25

MR Buch

преди 4 години

Стига глупости, на гърците им причиниха неходене на църква, нещо което вие няма как да разберете, защото не знаете колко са набожни в Гърция. Мерките в Гърция са като тези в България , С ЕДНА ГОЛЯМА РАЗЛИКА. в България се прибраха 200 хиляди гастербайтери и разнясат кой каквото може, тепърва ще им сърбаме попарата, защото няма организация... Сега и да си седя в къщи и да си ходя на разходка все тая, какво значение има това че спазвах стриктно последния месец мерките?

24

тя

преди 4 години

Някои политици търсят в кризата политически дивиденти , но това "работи" срещу тях !

23

тя

преди 4 години

Защо някои тласкат хората у нас към зараза ? !

22

тя

преди 4 години

Навсякъде мерките са по- строги от нашите , а тук само пищят !

21

Анонимен

преди 4 години

Бойко се е намесил и там.Според умниците...на Болен и Дългуча от Учиндол.

20

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

до 9:Гърците Бели? откога Суданците и Етиопците станаха Бели? тея не бяха ли от Африка както и Гръцките им братя

19

Анонимен

преди 4 години

Добре де народе- самоубиец ТИ защо не спазваш ограниченията които Мутафчийски предлага, а се пениш от яд, че Гърците преодоляват кризата? Не сте народ това е истината, кой с главата си ще тръгне да бие гюбеци по време на чума? Кой ще убива близките си зарад една- две пиянскопрофански нощи, това не е Великден, а НЕНОРМАЛЩИНА ПО БУЛГАРСКИ!

18

Анонимен

преди 4 години

Сега гледам мои съседи приготвили 10-ина чанти и детето в колата"къде бе? На село!" Върнаха се след 30 минути,евала на полицията във Варна!То бива бива простотия ама!!Браво!

17

Анонимен

преди 4 години

Тоталитаризъм в пълна сила.

16

Тита

преди 4 години

Наше село се напълни от вчера.Мислих си ,че съм далеч от големия град, излизам си в градинката, работя си под звуците на птички и пчелички... и се оказа, че градът дойде при мен:)))

15

Пророк

преди 4 години

До славянинСкоро.Омразата на двете групи една към друга нараства с часове.2 3 месеца и бабите рязко ще забравят генерали, вируси и подобни.

14

Иван

преди 4 години

Е, това е! А при нас, снощи селяните тъкмо пристигнаха в селата, жените замесиха козунаците, мият и боядисват яйца, мъжете пият бира със съседите и им разказват колко хубаво е в столицата, дето са под наем, и хоп - затвориха София.

13

Анонимен

преди 4 години

Тия скоро ще избухнат. Манталитетът име като на наште ***.

12

galya

преди 4 години

да,така е,но тази мярка е приета и очавена в началото на седмицата

11

FarAwayMan

преди 4 години

До славянинСтрува ти се... още по-строги мерки бяха приложени във Франция, Италия, Испания, Белгия... За съжаление закъсняха.

10

Анонимен

преди 4 години

Арма-гдон,2020 ней-збежен

9

славянин

преди 4 години

Не знам дали само на мен така ми се струва, ама подобни мерки се прилагат най-вече в православни държави - Гърция, Македония, Сърбия, малко по-меки в България, Русия, Украйна!

8

Анонимен

преди 4 години

А,този тотален контрол важи само за бели и православни в Гърция!Клетите бежанци си шетат необезспокоявани!Църквите затвориха,ама на джамиите не им изнася...

7

славянин

преди 4 години

На хората по цял свят вече им дойде до гуша от репресиите на властта и резултатът ще бъде глобална революция срещу нея! Въпрос на време и то не много! Както обича да казва един известен активист - ''въоръжавайте се и то не само с овче търпение''!