17

ПроСоТо

преди 4 години

та да се поясня за долното си изречение де:-Тези,които ги е страх да докоснат плащеницата, не са "вярващи"!-Те са ЧЕРКУВАЩИ СЕ.Защото Вярата е огромна сила..Спомнете си за случая ,когато Исус ходи по водата и един от съпътниците му се пробва и той,но потъва,тогава Исус му казва:-"Невернико,слаба ти е Вярата"..(нещо подобно беше).та така..Вярата е едно,черкуването-друго..Да бъдем по-внимателни с определенията!..

16

Анонимен

преди 4 години

Трябва човек да се придържа към Библията и това, което тя казва. Традициите измислени от хора, нямат значение.

15

Анонимен

преди 4 години

За жалост в Православието има много традиции, който са не библейски. Минаване под плащеници, маси, обикаляне около църкви и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

До 13Ами без болка и страдание как да се научим? Ние сме деца на Господ и той ни обича толкова, че ни оставя да правим грешки. Наша си работа и отговорност дали ще следваме правдивия път или както имаме свободата - ще кривнем от него.

13

Александра

преди 4 години

Не вярвам на иэмислени и недокаэани неща!!! Ако имаше Господ никога нямаше да поэволи толкова мъка и болка по света!!!

12

Анонимен

преди 4 години

До ХемусИ.*** едно такова поверие, че дори бог не харесва тези които много му се кланят.

11

ПроСоТо

преди 4 години

ако вярващите не докосват Плащеницата,то..какви "вярващи" са?..

10

Хемус

преди 4 години

Атеистите сме по-вярващи от лицемерите,които ги е страх да влязат в църквата

9

Пряк свидетел

преди 4 години

И последно. Над 50% от общинските съветници са несменяеми, единствено си сменят партията. Имаме екземпляр, който беше в БКП, СДС, НДСВ, ДПС, а сега е към БСП. За какво изобщо става дума???Весели празници!!!

8

Пряк свидетел

преди 4 години

В малките градчета е така, кметът, шефът на полицията, попът и 4-5 мастити бизнесмена решават човешки съдби. Същите тези, а и такива, които вече не са между живите, по време на комунизма не си позволяваха подобни волности, имаха някакъв страх. Е, кажете ми, тази псевдодемокрация с какво е по-добра от комунизма?

7

И кое

преди 4 години

му е различното. До преди 30 години никой. от Вас не беше на божен, а сега се биете в гърдите. ПОЛОВИНТА пОТ ТЕЗИ ПОПОВЕ В ЦЪРКВИТЕ ЧЛЕНЛВЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. АБСОЛЮТЕН ПОРЕДЕН ЦИРК. ПАК ЩЕ ПОПИТАМ КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. ЗНАЕХТЕ ЛИ КАКВО ВЕЛИКДЕН, КОЛЕДА??????? А СЕГА НЕ МОЖЕ ДА ИЗТЪРПИТЕ

6

Пряк свидетел

преди 4 години

Приказки за наивници. Религиите са нанесли много повече вреди на човечеството отколкото ползи. В името на различни богове и религии са избивани и продължават да се избиват милиони. Да не говорим, че човек може да бъде добър и смирен и без излишни демонстрации. Живея в малък, южен град. Всички партийни величия от преди 10.11.1989 и техните деца са най-големите кожодери, а по време на празници обикалят църквата заедно с попа, пред всички останали.

5

АнонимеН

преди 4 години

САМО 1 НА 5 ДУШИ Е ХРИСТИЯНИН В БЪЛГАРИЯ!!2-*** СА АТЕИСТИ1 Е АГНОСТИКИ 1 Е ИСЛЯМИСТ ИЛИ ДРУГА РЕЛИГИЯ ТИП ВЯРА В БАНГО ВАСИЛ

4

Анонимен

преди 4 години

Сексът с ръка грях ли е отче ?

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Хората се молят на Бог, а не на генерала.

2

Анонимен

преди 4 години

Вижда се картинка, кликаш,търсиш, търсиш но не я намираш, защо ли.

1

Анонимен

преди 4 години

Ходете и се молете на Всевишния да ви спаси, короната обаче прошка няма!