396

:)

преди 4 години

Какво е една Германия сравнена с Велика Тикваландия ?!??!?! Цар Тиква всеки ден ви казва, че в Германия е зле, а в Тикваландия е супер. Велика Тикваландия шие по 100 престилчици на ден и по 500 маски, но цар Тиква го представя като велика промишленост. Такава трагедия сте, че чак срам ме хваща.

395

Защо

преди 4 години

Тази ЛЪЖА я държите на сайта вече втори ден ?

394

Deutschland

преди 4 години

Влиянието на икономиката казваш ???? 15000предприятия преминаха на kurzarbeit( късо раб време) Дори такъв гигант като Адидас обяви уволнения и поиска помощ .Автомобилните заводи не бачкат и тн.Още 2 месеца в такава обстановка и са kaput .За това обявяват че са подредили вируса.Което е разбира се лъжа

393

чети внимателно

преди 4 години

До DeutschlandЯвно не си прочел добре. Не се гледа по брой на заразени, оздравели и починали, но и влиянето върху икономиката. А там Германия е добре. България е една ГОЛА ВОДА. След вируса и ПОТОП. Това е целта на това управление! Бизнесите умират от ден на ден, след 3 месеца, ще сме се върнали в 1998 година . Вече има хора, които са взимали по 2 хил лева заплата, сега се молят някой да ги наеме на 700-800 лева. Правете си сметката за какво иде реч!!

392

Константин

преди 4 години

Нали нашите ни спасяваха. хахахах

391

Deutschland

преди 4 години

Ще ти кажа веднага около 3500/4000? БРУТО Данъците за разлика от БГ са убийствени.От тази сума ще получи чисто 2500? .От тях изкарай най малко 1000? наем(в БГ 95 %собственици в Гер 35%)за жилище (3/4 стаи като за доктор) други като бензин тел цигари ако пуши (7?) още 250? .Остатък за живеене около 1200?.

390

Анонимен

преди 4 години

412 да но в германия некадърник връзкар е на 1500 заплата а рушветчии даже няма докато в бг са милионери, и на арендаторите им дават субсидии за закупуване на техника а в бг-то ги крадат и си купуват джипове и яхти

389

Анонимен

преди 4 години

В бг лекар със специалност в държавна болница със 12-15 дежурства 1500лв ,в Германия ме е страх да си помисля...

388

Deutschland

преди 4 години

Чета заглавието и не можах да повярвам.Помислих че има някаква грешка .След това прочетох няколко изречения и се погнусих.Че Германия е на първо място, и тем подобни лъжи няма да коментирам. Цифрите говорят точно обратното ,на това което се твърди, и това всеки може веднага да провери. Но ще направя едно сравнение В .БГживеят 7 мил има 800 заразени.ГЕР 80 мил или 10 пъти повече 150.000 заразени. Или около 200 пъти повече ... Нека всеки сам си направи извода

387

Анонимен

преди 4 години

Ако това беше реално опасна пандемия с висока смъртност, палячото с голата глава изобщо нямаше да му видите голата кратуна

386

Тъмна

преди 4 години

НОЩ се спусна над България.

385

А тиранинът върлува

преди 4 години

България трябваше да затвори границите за онези, които Западът и връщаше! Тези хора са плащали данъци и здравни осигуровки в страните, в които работят, затова тези страни трябваше да се погрижат и за тях България не направи това, защото зависимостите на Борисов, Мутафчийски и останалите членове на НОЩ изключваха действия в тази посока. За тях се оказа по-лесно да действат по схемата "коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен", описана от Христо Ботев в стихотворението му "В механата".

384

И Исуса разпнаха

преди 4 години

Не може да разчитаме само на вярата, че Господ е Българин и да очакваме положителни резултати, когато в състава на НОЩ няма нито един вирусолог, и когато начело на НОЩ стои човек, който не само е неук в областта на вирусологията, но е погазил и клетвата на Хипократ.

383

Някакъв от Германия

преди 4 години

Поръчкова статия на Дойче веле. Израел и Германия начело в класацията?

382

Shark

преди 4 години

До ТОВА НИ ЧАКА ВСИЧКИ. И? Каква е целта на този преразказ, пълен с правописни грешки, какво искаше да кажеш, че освен че си неграмотен, друго не се разбра.

381

ТОВА НИ ЧАКА ВСИЧКИ

преди 4 години

Миналата седмица моя роднина се разболя. В София. Предполагаме е е корона вирус заради симптомите. На 3тия ден става зле, звани на измислен телефон койти се промотира по телевизията. От там и казват че няма да и направят тест защото още не било необходимо, но да седи под карантина и да не излиза. Да се обади на личния лекар. Звани на личния, казва и обади се ако си по зле. Става по зле и звани, оня не дига, разпознава и номера и не дига повече. Звани на 112 и някви глупости. Купи си антибиотик

380

Анонимен

преди 4 години

Как бе, нали сме били пример за цяла Европа? Поздравявали ни, най добре сме реагирали. първи сме само в мизерията и всичките аспекти

379

Анонимен

преди 4 години

Смешниците от ГЕРБ пак ни заковаха на едни от последните места. То големи хвалби, големи пресконференции и накрая едно голямо нищо. Не става само с кражби и некадърност трябва и акъл но унас такъв липсва.

378

от дома до заставата

преди 4 години

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА Това се нарича-дърво без корен.Никой и никога няма да хареса тези хора,те винаги ще си останат чужденци,на които ще се гледа с недоверие.Светът няма никога да се глобализира,защото и природата е срещу това.Нима коронавируса не ни го показва,животът трябва да започне да тече по друг начин и всички трябва да осъзнаем това.

377

Анонимен

преди 4 години

Некадърноста и простотията на ГЕРБ са навсякъде, няма сфера където да не са се провалили. Чакаме с огромно нетърпение да падне карантината искаме ви в затвора.