10

има нужда

преди 4 години

Има нужда - в Пазарджик с какво ще лекуват неосигурените гета? Давайте.. То и Паничарево май е наблизо, а там доста заразени *** отчитат, та трябват средства.

9

Кво речи!?

преди 4 години

хахаха в графа "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"виждаме "Тук ще се танцува, или как станах клубна танцьорка"

8

Анонимен

преди 4 години

б0чко дари ли 5 стотинки?

7

Анонимен

преди 4 години

Учителят е човек който плюс познания в дадена област предава на подрастващите и своята житейска мъдрост натрупана с годините. В случая тези хора могат да научат децата единствено на КОЛОСАЛНА НАИВНОСТ, РАБОЛЕПИЕ И СЛУГИНАЖ. Защото вместо да им обяснят как премиерът със "спестявания" от над 5 млрд. лева не е дал нито стотинка, а те отделят и последните си левчета от мизерните си заплати. Това не са учители, това са овце, абдаали и глууупаци.

6

Сп???нс

преди 4 години

Квитанцията на чие име я писаха, аз също дарявам по 50кинта за едно или друго , но винаги официално, по този начин на мен ми приспадат от декларацията и имам някаква сигурност че този който ги е получил също ги е декларирал и има шанс да отидат по предназначение.В разни кутии в магазина и пари на ръка не давам.Тук някой църкви замениха касичките с ПОС-терминали с NFC , минаваш телефона и капват 2 кинта за църквата.

5

До 1

преди 4 години

До "Не разбирам тези глупави хора" си е точно така

4

Анонимен

преди 4 години

всички даряват, само завреният зет се е покрил и стиснал като от там където излиза яйцето

3

Анонимен

преди 4 години

Къде е държавата ? Има ли изобщо държава вече ?

2

Анонимен

преди 4 години

Според мен в момента някой милионер може да спаси България, като организира собствена система за тестване и закупи милиони тестове. Когато се дарява на болници има шанс парите да отидат в джоба на директора.

1

Не разбирам

преди 4 години

тези глупави хора, на нямането си ще даряват, Малко ли плащаме осигоровки?????? Всички онези крадци (една част от тях милиардери) какво са дали???? Не бъдете ***, а устоявайте своето!!!!!! Превърнаха ни в най-изостаналата и бедна държава и ше продължаваме да ги спонсорираме. За мен това не е гражданска позиция, а глупост!!!!!!!