13

A3

преди 4 години

XA-XA-XA!

12

ново начало

преди 4 години

Парво треньор после ще търсиме отбор.Към литекс и чавдар ще прибавиме и арда.

11

НеоХайкуПоет

преди 4 години

ЦСКА от Београд и Анкара е избора за червения л"умпен на БойкоМуамар Кадафи е идеологически близнак на....Реджеп Тайп Ердоган а всички пари на спинозното Микре идват от ДПС червеният шеф Юлиян ИнджовМуамар Кадафи с девиза на нашите дуптати за съединението се беше самопровъзгласил за Император на Обединен Африкански Съюз които трябваше да е само за МЮСЮЛМАНИИслямския Обединител на Африка искаше всички в Западна Европа да приемат ИСЛЯМАБългария на БКП и ЦСКА им е утешителната награда

10

xaxsas

преди 4 години

Дано да е Стамен Белчев или Христо Янев! Истинско или фалшиво на кой му пука? Догодина ако има 2 ЦСКА в А група ще съм фен и на двете, а като играят ще стискам палци за равен. От наблюдения знам, че една мaймуна живее много по-усмихнато от един човек, защото като и дадеш два банана не избира между тях, а ги яде и двата. Съветвам Ви да се учите от маймуните, за да живеете усмихнато, инак ще си умрете със злоба в сърцето. Весели празници!

9

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

8

violet

преди 4 години

dokato ima virus sporta e out.

7

4epa

преди 4 години

ТАШУНКО САПА- ГАН4ЕВ В КОСТЮМ !!!!!!!!!!!!!!! ЗАХР4ЕТО !!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

В следващия епизод - избраха заместник, заместник на заместника, сектетарка, сестрата на секретарката, на балдъзата дъщерята за управителния съвет и бат Гочо за съветник. 6 човека от тези са от същата рода

5

Анонимен

преди 4 години

Нали Цацаров го разследва ,накрая го оправдаха.Ние ги хващаме те ги пускат.

4

Анонимен

преди 4 години

Каскет, ти че Черепа ще го уловиш за дедовия е ясно, ама тоя на снимката ти е на тепсия. Що не го разследваш? Нали си най- големия прокурор в историята, папагал ?

3

Анонимен

преди 4 години

Развъдник на агресивни стада фенове, футболисти-чалгаджии и съмнителни бизнесмени да си перат милионите, Футбола трябва да се забрани със закон в България !

2

Анонимен

преди 4 години

Май в близката година няма да им трябва

1

абсурди бг

преди 4 години

Футбол няма *** треньор ще има.