99

АМИ , ТАКА Е ...

преди 4 години

Нали , се хванаха на лакардиите на СЗО , за "стадния имунитет"..Сега за компенсация им резнаха финансирането....ама , кел-файда!ОКАЗА СЕ , ЧЕ СЗО Е ПОД КИТАЙСКА ПРОТЕКЦИЯ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ДОРИ ПРОДАВАНИТЕ КИТАЙСКИ ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД-19 СА "МЕНТЕТА"!НЕ ЗНАМ ДАЛИ И МАСКИТЕ ИМ НЕ СА НЕКОЙ ПРОМИШЛЕН ОТПЪДЪК...ХА,ХА,ХА,ХАААААБЕ ---НИКОГА ПОВЕЧЕ КИТАЙСКИ СТОКИ ДОМА!ЕВТИНОТО ---ВИНАГИ ИЗЛИЗА , АДСКИ СКЪПО!

98

Оня с големия

преди 4 години

До 89СМЕШНИКО ЩЕ МИ БЪДЕШ КАКВОТО АЗ РЕША ЯСНО

97

32 годишен

преди 4 години

Болшинството коментатори много зле има и читави ама трябва да си губиш времето да удариш на такъв статииките слабички затова на този сайт ЧАО

96

Емигрант

преди 4 години

САЩ е около 6 пъти по-многобройна страна от Италия. В най-лошите дни за европейската страна умираха около 1000. Това прави равностойност от 6000 за САЩ, т.е. още е далеч от това число.

95

голямата лъжа

преди 4 години

До АнонименТочно така е подяволите!Филмите и сериалите на холивуд са една ефтина пропаганда да привличат ефтина мръвка от Европа. Истината там е по различна.50% друсат от трева до херо, а коката е за всеобщо ползване.Повечето умрели от Ковид са и без мед.застраховки и болниците просто ги отписват преди да са ги записали.Богатите отдавна са по карибските острови а някои дори в Сибир-на заточение,ама там няма вирус.Бедните да се заразяват един-друг а ние след година ще се върнем да ги преброим.

94

Анонимен

преди 4 години

А защо не кажат кои са тези които ***. Имам приятели които от 25 години живеят в САЩ. Те ми казаха че болшинството от починалите са Наркомани с размазани от дрогата организми Спиньосани и възрастни хора с по две и повече придружаващи заболявания. Но това никъде няма да го прочетете или чуете всички се слагат под един знаменатал и умират от корона вирус.

93

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам. Кремълска пропаганда.

92

Българин

преди 4 години

Който е в САЩ и може да напусне - да бяга докато е време. Ще става страшно.

91

Знаете ли, че

преди 4 години

Има един любопитен факт-по време на стачка на лекарите в Ню Йорк, преди години, броя на смъртните случаи намалял двойно.Неадекватно лечение и смърт от странични ефекти на медикаментите са 3-ти по ред ,като причина за смърт.Или както каза един от лекарите в ,,Доктор Наус"- ще го убием,докато го диагностицираме. Нека им пляскат и пеят,не са виновни лекарите,а системата и протоколите по които лекуват.Както и отровните медикаменти.

90

Анонимен

преди 4 години

Олигархията разбра, че това са афроамериканци, бедни, болни, латиноси.

89

дедо Ташунко

преди 4 години

Amerika first!

88

Анонимен

преди 4 години

Тоя дето постоянно споменава рабфага е голем комплексар ;)))Абсолютен комплексар, бих казал. Вероятно някой рабфагаджия му е отмъкнал гаджето и го е изгонил от работа ;))Смяаатай ;)

87

Анонимен

преди 4 години

Как да не ти обърна внимание бе Чочко като напиша нещо и ме цитираш дословно

86

Анонимен

преди 4 години

Смешен клоун

85

Анонимен

преди 4 години

Не съм ти биФшия любовник......не ми се обяснявай......рабФагоф.

84

Онзи анонимен

преди 4 години

Това не съм го писал аз казах ти че приключих с теб и не съм от рабфага защото съм,87 бро

83

Анонимен

преди 4 години

БиФшето зКпЧ пак проговори.......нИщо нОво.

82

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 83: Санкциите са също част от пропагандата. Забранят на собственици на десет фирми в Китай да посещават САЩ и ето ти санкции. И новината (пак с американска помощ) обикаля целия свят. Този филм вече сме го гледали.А това, че в САЩ медиите с малки изключения критикуват Тръмп, това си го знаят американците. При нас за това предпочитат да не говорят. Това е американската пропаганда. Нищо ново.

81

Анонимен

преди 4 години

Доналд каза че кризата е преминала за американците и тия 3000-4000 умиращи на ден не са важни колкото икономическото развитие. Все пак го казва ръководителя на най-задлъжнялата държава в света.

80

Анонимен

преди 4 години

За съжаление така сме се докарали,че Светът е тотално зависим от Китай,настоящата криза го доказа в пълна степен!Ерата на"Печатарите"приключва и техният Производ-$ ще могат да си го заврат там където не ги огрява слънцето!