31

Анонимен

преди 4 години

Всички трябва да бъдат глобени по 5000лв.а тарторите в затвора

30

Анонимен

преди 4 години

Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР,ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ДА СЕ ПОСЕГНЕ НА ПОЛИЦАЙ? И АКО Е,НА КОЛКО ОТ ТЕЗИ "ЮНАЦИ" ИМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА ОПИТ НА УБИЙСТВО НА ПОЛИЦАЙ?

29

Анонимен

преди 4 години

АКО ПОЛИЦИЯТА ИМА НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕДА В ГЕТАТА МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ ОТЗОВАТ

28

Анонимен

преди 4 години

Браво на Полицията!!Най-после показа на тия привилигировани граждани,че са дръжни са спазват законите!

27

Ромул и Рем

преди 4 години

До ВъзмутенЧе нали те са от дс...

26

3M

преди 4 години

Това, което не става с убеждение се налага с принуждение! Няма значение от етнос и религия!

25

аналлизатор

преди 4 години

Управляващите обявиха война на собствените си народи, блокирането на ромите е само тренировка, следващите сте вие. Продължавайте да се разделяте и плюете, и без това сме най-бързо изчезващият народ в света.

24

Ъхъ

преди 4 години

Нашите полицаи явно са почнали да се учат от индийските полицаи,защото най-ефикасното средство май е това.А все пак местните ромеи са наследници на индийските ромеи! Разликата е само една-индийските ромеи не смеят да се оплачат на Хелзински комитет или на ЕС, анашите имат адвокати,защитници,консултанти,медиатори и какво ли не още...

23

Възмутен

преди 4 години

Ако имаше истинска Държавна сигурност а не като сегашните далавераджии ,подстрекателите щяха да изчезнат посред нощ ,без съдове ,прокурори и д-р. Лиготии и никой нямаше да ги види повече!

22

Не ме интересува БГ

преди 4 години

Прокурора да повдигне обвинени на тези от клипа, както повдигна обивенение на Фармацефтката , В. Сидеров, К.Константинов от ПП Възраждане щов сме правова държава

21

Джонсън

преди 4 години

Това е електората на Победетелите на изборите. До 1936 г тези не са имали изборни права , защото не са знаеле за кого и зашо гласуват, подкупни.............

20

Анонимен

преди 4 години

Как ще му повдигнеш?! Той да не е Сидеров.

19

Гледам и си мисля

преди 4 години

На господина, който снима втория клип трябва да му повдигнат обвинение за целенасочено подстрекателство към неподчинение на законите и заповедите на властите! Задължително!!!

18

Сатира

преди 4 години

*** му работа. Да отиваш да ги спасяваш от тях самите, пък те да те пцуват и налитат на бой.

17

Активист на БКП

преди 4 години

Нали разбирате ,че нахалството на ТИЯ е безгранично ! Угоени и нямащи какво да правят ,те живеят с илюзията,че тълпата роми може да победи органите на властта ! Така мислеха и турците по време на възродителния процес ! Хубавото в случая е,че тия са страхливи и бързо бягат !!!

16

sofeto

преди 4 години

За "Факултета и Филипините" карантина абсолютна и за вбъдеще!

15

Анонимен

преди 4 години

При бай Тошо това в първия клип дето става..щяха да напълнят джипките на Народна Милиция с тия римляни и в районното да ги възпитат веднъж завинаги как да се отнасят с милиционер!

14

Анонимен

преди 4 години

Тия са ги били щото са се набутали в магазинът когат трябва да ходят дъртите.Нали има инзънредно положение има график кво се правят на луди.И снощи са ги били щото се събират на групички да разнасят китайската чума.Е затва. И аз бачкам в магазин всеки ден идват некви полухора -киха,кашля отвън сме му залепили табелки как да си носи маска ръкавици да не се търка в непознати,да не се събират по двама-трима накуп. И животното се хили насреща ти и вика "кво ще ми направиш? нищо."

13

Анонимен

преди 4 години

Затова живеят на стада, иначе жална им майка, няма чopeл, няма мамбо, жената гладен, децата и той...

12

Анонимен

преди 4 години

На тумби са големи бабаити...