141

До М, да ...

преди 4 години

Кой кара на сила хората да рабоят в София. Да си стоят по селата на чист въздух.

140

Истина и правда

преди 4 години

За да упазят народа от вируса не трябваше такива излишни и драконовски репресивни мерки за всички а само за болните и не от София-огнище на зараза трябваше само проверените за липса на вируса, а не холяди богати връзкари с властта които пуснаха от София за да отидат до вилите островите и хотелите си по морето. пл.курорти, а оставиха възрастните бедни българи сами в къщи и не пуснаха роднините им да ги видят макар че може да е за последно! Различната дискримярка е от дявола и мерзост пред Гопод!

139

Непълен материал

преди 4 години

Фандъкова не присъства при поставянето на София под полицейска блокада. Не присъстваха и други, но за тях материалът не споменава нищо. Например, главният мюфтия Мустафа Хаджи. Той казал ли е нещо или мълчи в знак на съгласие? Освен това, не се споменава, че подобна блокада е наложена и в 30-те най-големи общини в Турция. Кажете истината, кой от кого гледа, г-н Борисов от г-н Ердоган или обратното?

138

Русенец

преди 4 години

До 40Абсолютно съм съгласен в София да останат само софиянци. Така от 2 милиона ще се стопи до 50-100 хиляди. Но нека и министерства, агенции, дирекции, върховни съдилища също се разхвърлят из страната равномерно. Няма пречка парламента да е в Търново, където е и учреден. Централата на БСП на Бузлуджа. Така София наистина ще намалее. Бойко го обеща още първия си мандат.

137

Новите ударници

преди 4 години

По времето на Тодор Живков властта не забраняваше изрично да се ходи на църква на Великден. Сегашната власт също не е издала официална забрана за влизане в църквите. Преди 1989 г. обаче групи от милиционери и т.н. доброволни отрядници пресрещаха желаещите да отидат на църква и ги "разубеждаваше" по един или друг начин (например, че ще бъде написано писмо до местоработата им). Такава агресивност срещу желаещите да посетят великденска църковна служба, поне през последните 50 години не е имало.

136

3M

преди 4 години

До Анонимен 153Софийски регистрации, НО това са столичани в повече, които са се прибрали по родните си места

135

ля ля

преди 4 години

напълно съгласен с 149 но трябва всичко е много добре контролирано както в Германия! там хората работят за хората!!! ЗА ХОРАТА които избират тези управляващи ХОРАТА които им събират и плащат заплатите ХОРАТА които работят непрестанно за да могат да свържат 2-та края въобще!!!ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА - ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ

134

ля ля

преди 4 години

НЕШАСНИЦИ!!!!!за да губим повече от всичко!!! вместо да спечелим нещо

133

ГРАФИНЯТА

преди 4 години

от Самоков пак се появи. Толкова "кадърен" кмет София никога не е имала. Ама то от дървена шопкиня освен мияч на чаши и чинии друго става ли ?ЗАТВАРАЧКА НА СТОЛИЦАТА

132

Анонимен

преди 4 години

Управляващите са невероятно недалновидни....Видов ден идва!

131

Щирлиц

преди 4 години

Вече ни повишиха във "хора"!?Нали бяхме "лош мат`рял"?ГЕРБерастки прогрес в действие.

130

vlady

преди 4 години

*** братя с каруците са важни за рециклирането на отпадъците, вършат много повече работа от всички измислени фирми.

129

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Ей таз Данчето отваря и затваря столицата сякаш т;ва е класната и стая.Няма умора.Иначе 4 пъти ремонтира Графа и 3 пъти Витошка.Не се спира.

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Форума е боклуджийско кошче..."----Форума е такъв, каквито са участниците му...

127

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам ГЕРБ и никога не съм гласувал за тех, Но тук са прави и даже закъснели. Даже много по рано трябваше да се затворат столицата, областните градове и спре излизането от общини като превантивна мярко срещу КОВИД 19.

126

Великият инквизитор

преди 4 години

е казал: "Ще те у'бия за твое собствено добро".

125

М, да ...

преди 4 години

Забранено е хората живеещи и работещи в най-мръсния град в европа, т.с София да излязат на чист въздух!Да, да вервайте, че ГЕРБ/Фънда ви желае доброто!

124

Joko

преди 4 години

Фандъкова, ти кмет ли си на София или не. Ако си кмет, ти ли управляваш града или чакаш някой да ти ***, та да напомняш ? Нямаме нужда от такъв кмет, който е кукла на конци ! Толкова години не можа да се засрамиш от твоята некадърност.....

123

ДА

преди 4 години

Като сте затворили Филиповци и Орландовци,какво чакате та не затваряте и Хр.Ботев!?!?Цял ден днес ги гледам затворен от балкона каруци-точно три минаха и още други мънки с колела,ровеха по кофите.Те не разнасят ли вируси или са имунизирани!?!Айде свършете работата докрай,стига все половинчати неща!

122

Анонимен

преди 4 години

*** е кметицата