39

Некъв си

преди 4 години

Има човек - има проблем,няма човек - няма проблем.

38

айде сега

преди 4 години

Професора който е открил вируса на СПИН е казал ,че може вирусът да е селекциониран и никъде не споменава ,че китайците са направили това. Още повече ,че сега и децата са наясно кой пусна вируса на СПИН/ХИВ и този на Ебола.

37

Не хвалете комунизма

преди 4 години

В комунистически Беларус се правят, че вирус няма. Не е ясно колко умират и колко са заразени. Комунистическият рефлекс караше Китай да крие за вируса.А българските комита винаги са имали проблем с булевите изрази и не е добре да ги слуша човек

36

Христо Христов

преди 4 години

Важното е да сме развити, потребяваме повече и имаме растяща икономика, а не като при комунизма.Всеки с ценностите ще ви го каже.А хората - майната им. Ако не стигат, ще докараме от африка.Ценности.

35

Анонимен

преди 4 години

Заради намесата на управляващите - вирусът ще мине не за 4 месеца, а за 4 години. Ако някой остане в България до тогава.

34

До 36

преди 4 години

Има приятел, как иначе ще си покажем " огромните" познания по вируси,политика,икономика или каквато и да е друга сфера на живота.

33

Факт

преди 4 години

За да спрат заразите и появата на нови болести-ДЕпопулация на третия свят!

32

факт

преди 4 години

До Анонименначалник щаба е в пряка връзка

31

факт

преди 4 години

унищожението на индианците в сащ също!

30

Анонимен

преди 4 години

Не знаех , че психиатричните отделения имат интернет за пациентите - тук обаче се вижда , че имат ...

29

Дарвиинизъма

преди 4 години

Май-муната,стана чивяк,А чивякът стана,май-муняк

28

знаемкоисте35088

преди 4 години

Една шепа алчни криминални чудовища,нарастват епидемиите.Не ни правете на невежи

27

Майтапчийски

преди 4 години

Да не се намесват !

26

Анонимен

преди 4 години

Като знам, че Нела владее до съвършенство българските Както и английските правописни дефицити, казвам аз не четох статията!

25

Учен

преди 4 години

Не знам дали се утрояват чак.., но истината е че се появяват нови и нови болести и съвсем скоро имунизационния календар ще стане - през ден игла. Аз лично вярвам, че човек е създаден от нещо по - умно и адекватно от "еволюционна случайност" и същото не е предвидило той [човекът] да бъде една епруветка с коктейл от химикали, измислени с цел печалби.

24

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Щом дори нобеловият лауреат за откриването на HIV/СПИН, вирусологът Люк Монтание вече твърди, че вирусът е китайско менте, значи си струва да вземем предвид тази възможност.

23

Додо

преди 4 години

"Пишат от DW"=======Сатаната не спи! И от тази трагедия с Коронавируса нещата отново се обръщат на WOK пропаганда. Докато и последния европеец не е копелдисан, докато и последната църква не е разрушена и докато и последното европейско племе не е заличено от земята. Анатема, Сатани! Христос Воскресе!

22

Глупости!

преди 4 години

Сякаш досега сме живели извън природата, в някаква стерилна среда.Нали винаги сме били в контакт с животните бе, амсалаци? Нашият ареал и други ареали са се припокривали още от времето преди маймуните да станат хора.

21

Анонимен

преди 4 години

Намалете населението на Китай 1.5 млрд хора са много!

20

Онанимен

преди 4 години

Корона вируса е много добрв синтезиран вирус на базата на един от семейството на корона вирусите. Понеже има много суфльори, които искат да прикрият истината, а именно, че нечия агенция удари света с биологично оръжие, търсете в гугъл:US10130701B2 - патента на този корона вирус, който ни удариWO2004092360A2 - патента на протеина, предизвикващ респираторните заболяванияWO2005049814A2 - патента на протеина, предизвикващ пневмонияПатентите доказват човешката намеса в оригиналния вирус.