33

Скептик

преди 4 години

Ами едно време почвахме училище на 7. Сега сигурно им трвбварсботна ръка. Затова почват на 5.

32

Анонимен

преди 4 години

В Дания винаги има нещо гнило.Въпроса е какво правим ние?С 50 000 теста каква картина ще се види?За толкова време трябваше да сме пламнали.Явно тук не се разпространява така като в неваксинираните с БЦЖ.Изкарват го леко повечето,а някои дори не са разбрали,че го карат.Вероятно поне 30% от българите,а и повече са го изкарали и не знаят.Ако е така значи няма страшно и може да се махне това извънредно положение след Великден и да си се върнем в нормалното както си беше.Така или иначе всички ще се

31

nina

преди 4 години

#33 на този етап Дания се справя добре с пандемията-заразени-интензивно лечение-смъртни случаи.Така че това е първата стъпка от отпускане на карантината.Разбира се,нещата ще бъдат върнати обратно в карантина ако има опасност здравната система да не може да издържи .

30

Ей

преди 4 години

Оня чорлавия Джонсън нали и той не вярваше, а после самия него едвам го оправиха, и си промени мнението на 180 градуса, но вече е късно - и там тръгна заразата с ГЛАВОЛОМНИ ТЕМПОВЕ !

29

nina

преди 4 години

Аз съм в Дания,за тази група разбирам от Днес.бг.В интерес на истината моето дете не отиде днес на учулище заради лека настинка и червено гърло,ще изчакаме 48 часа по предписание,но ако е здрава,в понеделник отива.

28

Ей

преди 4 години

Забравих да добавя и редица латиноамерикански страни - в Еквадор например ковчезите стоят с дни направо на улиците, понеже не смогват да ги извозят, а в Бразилия още преди седмица започнаха масово предварително копаене на гробове, за да има готови ! Просто не се усещате какви глупости бръщолевите !

27

Ей

преди 4 години

Хора, гледайте новини от Италия, Испания, Англия, Франция, САЩ, претснете да пишете глупости за конспиративни теории, *** методи за противодействие чрез бездействие, и т.н. ! Които не взеха правилните мерки навреме, вече страшно съжаляват !

26

много точно

преди 4 години

До Анонимен 8Само не разбирам кои са тези 8 едеота,които са ти сложили минуси!?И защо!?Както е казал класика:"*** е непредсказуем!"

25

Анонимен

преди 4 години

Ами свиквайте накрая, щото ще ни се наложи! Ще трябва да се научим да живеем нормално с тая гадория, защото иначе пак ще мрем, въпреки че няма да е от вирус!България е красноречив пример, че със пазене на карантина не се получават нещата(справка случаите от днес).

24

Христо Христов

преди 4 години

@18Белгийският крал леополд 2, когото либералите от алде определят като визионер, е рязал ръце и крака на деца - роби. ПП. И понеже белгийците са много хуманни, им е пращал отрязаните крайници като сралски дар.Факт.

23

Христо Христов

преди 4 години

Половината евроатлантически демокрации ги даваха вчера за добър пример... а тия сега тръгнали да развалят пропагандата.

22

Анонимен

преди 4 години

Точно пък отварянето на училищата е най-глупавото, което могат да направят. Дори децата да не боледуват тежко (в повечето, но не във всички случаи), те пренасят инфекцията, и ще я донесат вкъщи, при цялото семейство. А в класните стаи, където има много деца в една стая, такива вируси се разпространяват страшно бързо. От друга страна, ползата за икономиката от отварянето на училищата е доста съмнителна. Тях първи ги затварят при грипни епидемии например.

21

Анонимен

преди 4 години

До ИнтересноТакива като теб, които са готови да сринат инономиката, заради един вирус, заслужават да починат в мизерия, но напълно здрави!

20

Анонимен

преди 4 години

Явно и в Дания има бгмами.

19

1991

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ееей вдлъбнат, тези деца да не би да живеят в училището, нали ще пренасят заразата вкъщи на семействата си! Тръгването на училище е равносилно на вдигане на изолацията.

18

Магър

преди 4 години

Той Мангъра искаше всички да ги превърне е статистика. Така че ...

17

Бай Иван

преди 4 години

Либералите достигат върхови виси юни в гаврата си с европеидната раса, ако мислите че нацистите са зле, само почакайте още няколко години ;) !!!

16

Elf

преди 4 години

Fakenews !

15

Анонимен

преди 4 години

Ако нищо не си го слагаш,на сърце,психика,болест не те лови

14

та така

преди 4 години

Един мой колега си наумил че е болен от нещо,беше отслабнал,викам *** на преглед,отидохме заедно,пълно изследване,пълно.Доктора ми е съученик питам го вика здрав е като бик гледам изследванията всичко точно.след седмица почина та явно е било,психоза, това те трепе