128

виж ся кво

преди 4 години

До дедо ТашункоПреди време в прав текст,мисля че беше в Нейчър,но не съм сигурен, беше съобщено,че тоя вирус е създаден в АМЕРИКАНСКА лаборатория през 2014 година!И веднага американците го патентоват(!).После амер.правителство забранява работа върху него,и всичко се мести в Ухан!Ръководител на проекта е китайска вирусоложка!След като го "изпускат" мадамата изчезва,и до сега никой нищо не знае за нея!А сега най-интересното!Започва тотално мълчание по медиите,и всички се правят на умрели лисици!

127

анонимен

преди 4 години

Научихме доста неща! Че един вирус може да срине икономики,да промени живота на всеки човек в личен план.Да спр емигрантската вълна към Европа! Лъсна и неподготвената финансова групировка ЕС! Оказа се.Че в цяла Европа НЕ Е МИСЛЕНО ЗА подобни пандемии!Лъсна зависимостта на всеки гражданин с кредит към банки!Лъсна факта,че цял свят е зависим от Китай!И че никой не е недосегаем както и самата Америка! Поуки ще си вземат много малка част от човечеството!Оптимиста би добавил.Все още всичко предстои!

126

Анонимен

преди 4 години

Нищо! Нищо не знаем, поне такава заявка дава Щабът! След 5 месеца дори не знаят колко време вируса издържа на вън в природата, какъв го държат , въобще работят ли нещо тези учени!???

125

дедо Ташунко

преди 4 години

Интересна и подробна публикация от г-жа Христова, благодаря. Разбрах откъде идва версията, която налагат американците, че пандемията тръгнала от Ухан, китайско. (Уж всичко става случайно). Американското професорче Едуард Холмс я е снесло тази лъжа. Убеден съм, че този вирус не е случайна работа, а идва от лаборатория, изобретен от зъл човешки "гений". Нищо неподозиращото човечество ще се мята месеци и години наред в този кошмар и дано овладее ситуацията. На всички да е честита Велика Събота!

124

Анонимен

преди 4 години

Страх, паника, истерия... Това са нещата които насаждат, в момента, правителството, щаба Му за "борба" с вируса, министрите Му, прокуратурата Му, гавазите Му, мисирките Му ..Реална борба с вируса - няма! Отговорните за борбата се държат, като баби от кооперативния пазар!С тези "управници" - толкова!

123

Аман...

преди 4 години

Вчера следобяд се нагледах на издевателства на полицаи над пътуващи. Питат къде са тръгнали с колата и още неполучили отговор връщат хората обратно в София... А там са се натъпкали като сардели и "осигуряват" половината от заразените от Ковид19. Управляващите упорито искат да пламне искра и да се вдигнат хората на протест. Премиерът със специалност Пожарно дело тича да инспектира строителни обекти и предприятия, шиещи маски и защитни облекла, а мин.Ананиев пише заповеди...

122

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че управляващите до такава степен се вживяха като господари на българския доброволно свикнал с ролята на покорни овце народ, че министърът на МВР, шефът на НОЩ и самият премиер открито се заканват да покажат изстъпления на хората, напуснали столицата в горещите великденски дни. Не зная правителство, което е завършило добре, тръгвайки срещу народа си и демонстрирайки полицейско-прокурорски терор над него.

121

Анонимен

преди 4 години

Значи ако съм на Бойко махам ви всички мерки, правете каквото искате. Подавам оставка и се спасявате. Никой не заслужава толкова глупав народ.

120

Бряф

преди 4 години

Знаем толкова,колкото ни се"отпуска" да знаем!Но не е ясно-след като НЕ знаем за вируса дори как се е появил-защо решиха,че най-ефикасното лечение ще е с ваксина?Защо не с хапчета,антибиотици,сиропи,нагревки,хомеопатия и т.нат.,а -ваксина? Тази ваксина-еднократна ли ще е ,колко ще струва? И ако сложим цена 50 евро на ваксина-става една колосална сума за "производителя"-има няма 100 милиарда евро.Фармацевтичната мафия печели повече от дрога и оръжие,и то законно!Ашколсун на будалите!

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142"А ваксина за глад има ли ?"Ваксина за глад няма. За глад има състрадание и човещина. И по-малко личен егоизъм и високомерие. Половината от населението на планетата гладува, другата половина преяжда и изхвърля храна.

118

Анонимен

преди 4 години

Добре, бе хора, какво смятате, че като се отворят отново магазините, някой ще се юрне пак по моловете ли в скоро време? Важните бизнеси работят - храни и услуги. Еми не - повечето хора ще си стоят вкъщи, защото ги е страх. Аз в голяма верига не съм влизала от началото на март, а харесвам да пазарувам там. Не мисля, че ще вляза в следващите 2-3 месеца. И сега пазарувам само от сергии и малки магазинчета в отворена врата, и то много бързо. Решението е онлайн търговия и доставки

117

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТолкова сте ми смешни с този въпрос щом нямало лек как имало излекувани... ами нека ти да обясня така, че да ме разбереш:Не се лекува директно ковид 19, а се помага на пациента да прекара по-леко симптомите било с вентилатори било с други мерки.

116

Анонимен

преди 4 години

Когато се появява опасна заразна болест, се прави ваксина. От години това е най-ефективният начин за справяне с масовите инфекции. Основно заради ваксините населението на планетата бързо нараства през последния век, за добро или за лошо. Всеки има право да вярва в конспирации, да търси скрит бизнес план и т.н. Но друг ефикасен начин да се ограничи епидемията не съществува. Ако щете вярвайте.

115

спокоен

преди 4 години

Спазвам всички указания. Доста държави преминаха пика, ще трябва да го преминем и ние. Надявам се, че отиваме към по-добро.

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134"Какво ли значи "странен млад човек" ?"Означава лош превод, както и цялата статия.

113

Анонимен

преди 4 години

от 137 Много важно допълнение...."...никой няма право ( говорим за САШ все пак)....."

112

Анонимен

преди 4 години

до 128 Луд Жертват се? Те саамите ли ще се жертват или ще ги пожертват? Щото и едното и другото е глупост.Никой осъден на смърт няма да се навие за каузата да спасява обществото, като се обяви за доброволец по простата причина, че самото това общество му желае смъртта. А във втория случай никой няма право да използва някой без негово съгласие за каквото и да било- ДАЖЕ и тези осъдените на смърт. Разбра ли, *** мaлoумeн???

111

Анонимен

преди 4 години

Какво ли значи "странен млад човек" ?

110

Не вярвам на Щаба

преди 4 години

Аз изпълнявам стриктно заповедите на щаба.И не защото вярвам в тях, напротив - убеден съм, че са ненавременни и няма да донесат добър резултат за България.Изпълнявам ги, защото съм убеден, че бездарниците, които ни управляват търсят удобен момент, за да хвърлят цялата вина за предстоящия провал върху "***", върху недисциплинирания българин, върху народа ...Няма да им дам тази възможност и ви съветвам и вие да не им я давате.Нека видим докъде ще ни доведат КПП-тата и забраните ...

109

Не вярвам на Щаба

преди 4 години

В България бяха направени тестове на 1 000 полицаи.Щабът съобщи, че по-малко от 1% от тях са преболедували вируса.Значи 1% от нас са срещали вируса.По това време имаше 35 починали.Хайде сметнете сега, докато стигнем до 100% колко ще бъдат починалите.3 500 ! И то, ако всичко върви по плана на Муфтаджийски и не се получи бум.По дсимко личи, че България не само няма да бъде отличник, а ще бъде една от държавите с най-много починали на глава от населението.Пълен и тотален провал на мерките !