22

До 18

преди 4 години

Какво ти е направил Бил Гейтс освен че е много по-успял и богат човек от теб, който е дарил милиарди да се бори срещу бедността в световен мащаб? Ти какво направи за благото на другите? Бил Гейтс ли ти е виновен ако си останал без работа?

21

Анонимен

преди 4 години

Как да не е открита?! Самозваният Мангъров я е открил без да е виждал вируса. Много моля без фалшиви новини!

20

Анонимен

преди 4 години

Да, вирусът е истински и опасен, но е изкуствено създаден, за да може да ни ваксинират. Тези ваксини едно лекуват, но друго разболяват. *** е, че ако не си ваксинираш децата, рискуваш да ги разболееш с едно, а ако ги ваксинираш, рискуваш да ги разболееш с друго. Както и да го гледаш, все е зле. Някой трябва да накаже този самозабравил се и почитащ сатана елит.

19

Mdaa..

преди 4 години

Уау . Сега ли ви дойде на ум ? Ние това го разбрахме ден след като се прочу вируса.. 4 месеца timeout , добре е .

18

Анонимен

преди 4 години

Сигурно Бил Гейтс или някоя свързана с него организация ще ваксинира хората,а ООН мълчи каво се е случило в Индия и Африка след такова ваксиниране.Не, благодарим много ваксинирай се ти. Да не би и ООН да се финансира от Бил Гейтс, както се оказа за СЗО. След като САЩ, вече няма да финнасират тази съмнителна СЗО се оказва,че Бил Гейтс бил втория най-голям донор на СЗО,и дори негови хора бачкат там. Мафия.

17

Додо

преди 4 години

До Мразя ФАЩ: Чакай сега, хем мразиш ФАЩ, хем Бил Гейтс и Дейвид Рокфелер ли... нещо да не си объркал?! Те и двамата да от една националност, различна от американската. Носят шапки доста по-малки от нормалните. Подреди си мислите, гама-хейтърче. (мразя на EN се превежда хейт).

16

Анонимен

преди 4 години

Който мисли, че не е опасен вируса да си поема риска, последствията иотговорността пред семейство, приятели и познати.Да се зарази и да направи същото за своето обкръжение. Защото точно това ще стане.

15

Анонимен

преди 4 години

"Само ваксина срещу COVID-19 ще върне чувството за нормалност". Е, де! Ние сме по-скромни. Ще се задоволим и с нещо по-просто: достатъчно лекарства за всички, с достъпни цени; отговорни лекари, които ще ни диагностицират навреме и ще ни предпишат подходяща терапия, без да ни отпращат вкъщи докато ни посинеят устата и започнем да се задъхваме.

14

Анонимен

преди 4 години

Тъй ли? Сегашните ваксини срещу грип, защо не пазят от грип?

13

Анонимен

преди 4 години

Е да ваксината ще донесе милиарди на тези които са я разработили , колко обаче от досегашните епидемии се дължат на коронавирус никой не казва

12

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ваксина пред лекарство. Една пара е да продадеш ваксината на всички, друго е да продадеш лекарството само на 1% болни. ФАКТ!

11

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Ще въведат задължителни ваксинации поменте ми думата ,това е смисъл ана цялото активно мероприятие и ще ни бастисат така!Мокрия сън на Бил Гейтс,и Давид Рокфелер!

10

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам лекарство пред ваксина. Никога няма да си сложа някаква прясно стъкмена набързо, недодялана ваксина.

9

Анонимен

преди 4 години

Да не се окаже тоя вирус нещо като рака... че, тогава ....кофти.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво с Египет? Изречението не е завършено.

7

Анонимен

преди 4 години

Aз лично предпочитам лекарството да се продава свободно. Този вирус е с много мутации и ваксината ще е ефикасна само отчасти. Пак ще опрем до лекарство. Но сега задължително ще се явят много лобисти за масова ваксинация.Тук става въпрос за много пари.

6

Анонимен

преди 4 години

До СкептикТова са част от въпросите, поради които за разработването, тестването и одобрението на ваксината се изисква толкова много време.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не си прав. Трябва си ваксина. Ако опреш до лекарство, в някои случаи вече може да е късно. Особено при съпътстващи заболявания.

4

Скептик

преди 4 години

А тези с БеЦеЖе нямали да им навреди?А защо откак не се ваксинирам срещу грип съм многон по-добре?А дали ваксините срещу грип не влияят отрицателно при Ковид19?Каква е доказаната смъртност от Ковид19 при здрави хора?Каква е доказаната заразяемост от Ковид19 при здрави хора?Има толкова много въпроси, на които трябва задоволителен отговор.

3

Анонимен

преди 4 години

Точно така, продажници! Само вашата ваксина ще спаси обикновения човек от тази чума, която сами му пуснахте. Покрай нея и какво друго ще пуснете, никой не знае.