9

Анонимен

преди 4 години

да се закрива сзо оон и всеки за себе си, нека по силния победи в войната и вземе всичко

8

Факт

преди 4 години

Виновна е алчността и стремежа към максимална печалба на всяка цена. Всички останало са следствия на това.

7

Що не замълчиш

преди 4 години

СЗО и спонсорите и са виновни защото едва ли не рекламирана вируса и създаваха паника в световните медии!Спрете вноската за СЗО!

6

Анонимен

преди 4 години

Интересно къде се дянаха натовците и атлантиците да кажат колко са готови. Половината самолетоносачи са пълни със зараза. Онзи Москов с пурите нали уж беше лекар че и министър що сега не му лепнат една присъда за това че няма основни предпазни средства за епидемия. Иначе устите големи.

5

zeus

преди 4 години

Доцента защо е пропуснал да спомене и нас, тук плана за справяне с епидемии не е пипан от времето на Станишев (ясно, че той е виновен де)?

4

Някой си

преди 4 години

В СЗО надали работят про боно. Върнете заплатите си за 3-4- години назад и прекратете завинаги досега си с каквато и да е медицина. В моята специалност, в която не е поставен на карта човешки живот, за издънка с размер 1/10000 от тази се забранява перманентно достъпа до области дори само близки до науката и професията и те изхвърлят от гилдията и бранша до живот. Та линч за псевдо специалистите от СЗО и определено да се поставят специални отметки, че са нагли и неуки.

3

Кой му е виновен

преди 4 години

на рижия клоун за някои факти за САЩ - почти няма ваксинация с БЦЖ; здравето на населението е подкопано сериозно от изобилната промишлена химия в храната (хиляди различни вещества, много от които забранени в ЕС); най-комерсиализираната и най-скъпа здравна система в света, но със съмнителна ефективност; опоскано под минимума "обществено" здравеопазване по неолиберални догми, но и то е почти недостъпно за неосигурените. После СЗО това, СЗО онова, те му били напълнили гащите.

2

Всъщност

преди 4 години

най- подготвени се оказаха Белгия, Англия и Холандия!!!! Англия и Белгия имат най голяма смъртност спрямо заразените, а великите англета най-малко оздравели.!!!!!! Така че стига сте дъвкали еднони също

1

всъщност

преди 4 години

СЗО е една безсмислена организация, чиято основна задача е да дава определения на неопределими неща. Само вижте каква формулировка са дали за здраве. Що е то здраве и има ли таквоз животно.