27

Kuku

преди 4 години

***, ***. Когато " науката екатегорична" изчакай 2-3 дена и попитай отново. може да се изненадаш от отговора

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Е единственото което се разбра е,че си ***. От страх си свършил тази работа пред клавиатурата.

25

Лошо

преди 4 години

Каквото и да се пише и говори едно е ясно - заразяването с този вирус е много лесно и смъртоносно за много хора. По тази причина той едва ли ще изчезне и дълго време ще ни мъчи. За достигане на т.н. стаден имунитет ще са наложи да се разделим с много хора на различна възраст. Изходите са два - лекарство за заболелите и ваксина за здравите. Уви. все още ги няма.

24

Анонимен

преди 4 години

Световните лидери нищо не са казали кой знае какво в сравнение с Мангъров, който ежедневно се подиграва на микробиолози и вирусолози по цял свят, говорещ небивалици. Излизат научни трудове от Корея и Китай как има повторно заразени, Мангъров се изcиpa отгоре и казва, че не е вярно без да е виждал вируса в живота си. Корейцитре вадят изследване за милиони защо маските са полезни, той се изcиpa отгоре му. Подобен самозванец има и в Сърбия, ама умря от срам още преди 2 месеца и замлъкна.

23

Хммм

преди 4 години

Вярна новина която трият и се нарича цензура.Някой *** като заклана ***!Май ще има доста трупове по висините но не от COVID-19 ,а заради него! Тръмп утрепа COVID-19 Тръмп спря финансирането на комунистическото СЗО Директорът на Световната здравна организация (СЗО) е НАСИЛСТВЕН ЕТИОПСКИ КОМУНИСТ ютуб:Кой е Тедрос и защо говори за пълни чували с трупове? Реакцията на СЗО след финансовия удар на Тръмп

22

асдфгх

преди 4 години

хахах пийте си хапчетата не ни занимавайте

21

От поредицата

преди 4 години

Бай Дончо много упорито се опитва да нарече американския вирус китайски.

20

Ето ви една фалшива:

преди 4 години

Днес.бг: "Нулевият пациент с COVID-19 е бил от лабораторията в Ухан"Ха ха! И тука помагат на фалшивите новини.

19

ОБАЧЕ

преди 4 години

Вирусът не е тръгнал от Китай, а от САЩ е истина!Фейк - новина е замесването на лъжи с истината!

18

НА ФОК НЮЗ

преди 4 години

вярвам почти толкова колкото и на ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

17

ТРЪМПОГЛУПАКА

преди 4 години

е най-големия ЛЪЖЕЦ в света. Даже и ТКВАТА има да се учи от него много

16

Всъщност

преди 4 години

Вирусът е дизайнерска работа.Направен не да убива поголовно,а само по-болните и възрастни индивиди. Пуснат е в Ухан-най-работещият и промишлен район на Китай, за да дръпне назад икономическата експанзия на Китай,но не и да засегне работещата част-те са необходими при преразпределението на бизнесите след кризата.Супер заразен и мутиращ вирус би бил перфектният,за да се получи кризта, която стана.Кой печели-на първо време -фармацефтиката , а по-късно-банковия капитал.Затова отричат хидроксихлорина

15

Handel

преди 4 години

От далече мирише на DW - не го дочетох, но щом на първа позиция плюят по Tръмп... като се има предвид, че 60% от населението на NY са *** и нелегални латиноси съмнява ли се някой, че се краде на поразия? Не го очетох, но сигурно са казали нещо и за глобалното затопляне.

14

Анонимен

преди 4 години

За розовия перчем, всички новини които не му харесват са фалшиви.

13

По добре

преди 4 години

Питайте БилГейтс спонсора на СЗО и кои хора работеха в US консулството в Ухан и кои "демократични" медии раздухаха първи паниката с вируса!?

12

Анонимен

преди 4 години

Не е разработка. Смъртността от него при всички положения е ниска, за да може да служи за биологично оръжие (смъртността на Ебола е 50%). Изглежда не е и от лабораторията в Ухан, която е със степен на сигурност 4, тоест в нея се работи с много по-опасни вируси. Такива коронавируси се изследват в лаборатории със степен на сигурност 3. Иначе и САЩ, и Китай са заподозрени в разработки на биологично оръжие, което всъщност е нелегално.

11

Анонимен

преди 4 години

То бива идиотия, но в тази държава минават всички граници управляващите бивши бкп-ари сега първи демократи и приятели с цял свят.

10

ivailo

преди 4 години

А наш Бочко и ада , дето щял да настъпи ?? Ааа, верно, че има още 2 дни да му се изпълни пророчеството :))

9

До 7

преди 4 години

И аз вярвам на индийците и на техните хора тука във Факултето, вирус няма всичко е наред братя

8

турчина

преди 4 години

краварите са най-долните лъжци на таз планета