25

Факт

преди 4 години

Добре е , че има информация , та да разберем, че в Русия имало и български студенти , които живеели по 3-4 души в една стая и явно " учат". Смекчената информация не изяснява само , че всички български студенти посещават специалната школа за шпиони към старото-ново КГБ. Нищо случайно не става в Русия, другаре !

24

Нищо ново

преди 4 години

До кумунус: И това какво общо има с темата?А по темата: Русия съвсем не е от държавите с голям процент заразени. На първо място, както е известно, са САЩ, Италия и Испания.Но поне от статията научихме, че в Русия учат български студенти. По друго време нямаше да се сетят да го напишат.

23

Анонимен

преди 4 години

В много мента съм в Москва !Това което го пишете не отговарят на истината!Аз си работя , незнам кои заводи са спрени ?От този сай научавам!

22

кумунус

преди 4 години

на Днешния ден, преди 95г. подобни *** извършиха най-зверския атентет в БГ историята - избиха цвета на нацията в църквата Света Неделя. Трябва нов закон за защита на държавата за да се отървем от вируса на кумунизъма..

21

Анонимен

преди 4 години

Тия престарели хора, които умряха от коронавирус в Италия, Испания и Франция са раждани 1935-1945 г.Какъв е изводът: диктаторът Сталин в русия здраво е ваксинирал населението си с БЦЖ и други важни ваксини, а диктаторите Мусолини, Франко и Петен са се уляли в това отношение. Не са си ваксинирали малките деца и сега това лъсна като дъ на месечина. Заразата пламти в старческите домове в Италия, франция и Испания , а сега избухна и в Швеция. А руснаците и беларусите не умират

20

кумунис

преди 4 години

До Анонимен при моголотатарите всичко е безаналогово, гупер гига уникално ...

19

Анонимен

преди 4 години

Какво се плюмчиш като коронован? И какво знаеш ти. В Швейцария и сега се продава кучешко месо, а в Германия се е ядяло допреди Първата световна война. Жабета и змии си ручат жабарите, че и по французко. А в България добре знаем кой раздава грантове и лаборантите на чия издръжка са; Краварските фондации добре ли ви хранят с жабета?

18

кумунис

преди 4 години

Не ги мислете тиа студенти, ка'т съ върнат в БГ ще им плащат рубли да внасят революция и ще донесат само щети тук.

17

акъл

преди 4 години

Нали бяха много добре. Пращаха колети с надписи от Русия с любов. Какво стана а ? Някой русо-дупедавец да се изкаже ? Същите маймуни като турчулята и китайците-кучеядци. Защо вярвате на държави, чието всяко действие е платено от пропаганден държавен апарат ?

16

Анонимен

преди 4 години

В България вируса го внасят идващите от чужбина. В Русия също. Сега и в Китай, след като китайците единствени в света спряха заразата. Единственият начин да се спре заразата е затварянето на границите.

15

оууу

преди 4 години

До Анонимен Дам, те са алкаши, а ние тук просто си пием ракиджоса от сутринта. Ама сме трезвеници, та дрънкаме. Всички се възмущават, че са им спрели кръчмите. Е, те това е проблема на българина.

14

бай ганю

преди 4 години

а водка?

13

vlady

преди 4 години

Професионалните пианисти са защитени срещу вируса, тъй като се дезинфекцират постоянно отвътре. За съжаление дори в Русия са малцинство. Примерно великия Елцин с рекорд 3 литра водка за 12 часа не го хващаха никакви вируси.

12

Анонимен

преди 4 години

До Добре деСъс сигурност са по-добре!

11

Добре де

преди 4 години

А какво се случва с българските студенти в Ню Йорк ?Дали ги пускат да се разхождат ?

10

Анонимен

преди 4 години

Борко-журналиста защо не казва, че Русия започна производство на трислойни маски и средният слой е създаден с използването на нанотехнология?

9

Анонимен

преди 4 години

Както винаги по руски.Първо тръгват със самочувствие,после ой-ой-оййй.Опят обосрались. Подиграваха се на запада и изтъкваха своите предимства и дисциплина и накрая се оказа ,че царят е гол.Ну-ну ,ну-погоди!Га-га-га-гаааааа.Алкаши ,сър!

8

Анонимен

преди 4 години

Алкашите вече са в паника.Разбраха че с водка не се предпазват от вируса и се на.***.ха. Забраняват всякакви полети и движение,но е късно.

7

пфи-у-у-у-у-у

преди 4 години

остави ги тея - те през живота си освен диарбекир и кози нищо друго не са виждали, а Русия не могат да я посочат на картата. Да се чанчат в Германия като миячи или общи работници в строителството; Москва не е за тях

6

айдее

преди 4 години

Русофобите пак се размирисаха!:)))