78

вешин

преди 4 години

и във Франция неглижират хората по същия начин 😒

77

четете

преди 4 години

четете и мислете, Мангъров ви смята за стадо, докажете че сте разумни хора.

76

гост

преди 4 години

знаете ли че хиените не се разболяват даже да ядат заразено с антракс месо а вие вегани си пасете тревичка и загивайте, каква деградация от вълк ставаш овца

75

гост

преди 4 години

веган нещо ли надушвам

74

Анонимен

преди 4 години

Живея в затворен комплекс във Варна,откакто има обявен карантинен режим моите съседи не спират да се събират по пейките с кърмачета и малки деца.играят хандбал,футбол,тенис,викове.смях,колелета ,бира,тротинетки..ВЪОБЩЕ БЕЗСМЪРТНИ...-Варна Ситипарк.

73

Анонимен

преди 4 години

Това го карах миналата година.В един момент наистина си мислех, че ще пукна от задух и тахикардия. Направо си ме хвана страх по едно време.Добре, че тогава го нямаше Мутафчийски да ме плаши, че сигурно щях да се предам и да умра. Иначе водя изключително нездравословен живот - пия сливова ракия и водка и ям меса на поразия. В рисковата група съм отвсякъде.

72

Храня се

преди 4 години

Здравословно, на растителна основа....при тежки инфекции храната трябва да е силно питателна, освен зеленчуци, трябва да има и месо.

71

ivailo

преди 4 години

И какво, нищо особено не е преживяла ... Има безброй хора, дето страдат с години от по-тежки болести.

70

Анонимен

преди 4 години

торба с цимент може да те затисне ако си несправедливо, абсолютно несправедливо обвинен и вероломно оклеветен от съкооператорите си например, не можеш да спиш нито да се храниш нито нищо плача по цяла нощ от злините им

69

Анонимен

преди 4 години

аз ви бях писала -Германия не е това което беше,много хора ,малко медици от всякакви националности,пренаселена с претоварена здравна и социална система.просто много излишни хора.повечето новодошли без хигиенни и трудови навици.беше Германия едно време.

68

Мунчо

преди 4 години

"Храня се здравословно на растителна основа"Какво да си говорим повече?Хора които вярват, че яденето само на зеленчуци е здравословно ... и после, ама що така. Ами така, ако ядеше наистина здравословно, т.е. комплексно меню включващо и различни видове месо ... може би щеше да изкараш грипът по-леко.

67

Анонимен

преди 4 години

Пропагандата върви с пълна сила по медиите ! Където и да вляза, само за смъртоносния грип пишат.

66

До 63

преди 4 години

Да де,само дето в медицинските университети такива знания не преподават.А се вижда,че жертвите на коронавируса са над 100 хиляди.Що така?Всяка година жертвите на грип са от 300 до 600 хиляди.Що великата медицина,изучавана в университетите, не спасява тези хора?Жертви на хепатит-между 2 и 3 милиона всяка година.И тези хора не ги спасиха великите медици.

65

Шабат Шалом

преди 4 години

До колио матаматаНяма само ние да мрем, време е и вие да поизмрете, гоим. Заради холокоста!

64

Анонимен

преди 4 години

До ИванИ при мен така, доста пъти ме е полавял грипа. Всеки път имам чувството че ще умра, но организма някак си го преодолява. Не знам какво ще да е различното като от всяка пневмония се умира било то причинена от covid или бактерии.

63

Анонимен

преди 4 години

Статистиката на Италия идва от методиката на тестване - само такива с тежка симптоматика. Останалите до ден днешен нетествани са си го изкарали вкъщи.

62

Анонимен

преди 4 години

Миналия януари изкарах брутален грип. Една седмица с 39, ставах на 2 дена да се насиля да ям нещо. И? Трябваше ли да напиша сълзлив разказ за това? Вие не сте добре, честно. Хора боледуват всяка зима. Не малка част умират. Сега ли го осъзнахте?

61

Bond

преди 4 години

Само едно не мога да разбера....защо всички *** се избиват да публикуват сапунките на Дойче Зеле?

60

ПОДСИЛЕТЕ

преди 4 години

Имуннатаси система. Взимайте цинк, в комбинация с Вит. Ц, Д, Е и А. Както и билкови препарати от ехинацея, жен-шен, корен от репей. Най-подходящи са продуктите на Пам-медика. Те са природни и са източник на природен цинк и селен, а това води до силен имунитет и профилактика!!!

59

V

преди 4 години

Господи помилуй! Не жъни много в гнева си!