248

Анонимен

преди 4 години

До Цъфнал COVID-19ТИ СИ Цъфнал ГЕРБ ДРАГИ МИ *** ХАЙ ДАНО СА СПАСИШ

247

Анонимен

преди 4 години

До wrightИма много други показатели за справяне с положението и най вече икономически..Германия, Дания и Австрия се справят много добре както и Исландия и дори Швеция, а също и Швейцария, разбира се..

246

НЕДЕЙТЕ

преди 4 години

Да ходите в парковете, не ходете и в селските си имоти, където е много опасно, защо ли? Стой те си у дома на мръсния въздух, без слънце и в прахоляците. Защо ли си мисля, че на слънце и чист въздух е по-безопасно здравето!!!

245

wright

преди 4 години

До АнонименПърво проверете колко заразени и колко починали има в Австрия и у нас, после коментирайте къде е по добре положението.

244

Истукан

преди 4 години

Като сложихме задължително маските, като затворихме градовете и магазините, като се затворихме, какво постигнахме? Защо при тези мерки броят на заразени се увеличава? Какъв беше смисълът от тази карантина? Защо се опитват да ни наложат тази диктатура?

243

Анонимен

преди 4 години

Аман вече с тоя вирус....Къде са хилядите болни, къде са хилядите умрели???Няма ги, но не защото вие се погрижихте.Дори в Беларус ги няма, Където няма и такива шизофренични мерки....Тъпaнaри!

242

А бе

преди 4 години

няма ли да се спрете нямате никакви доказателства правите експерименти с народа лакомии за пари ли сте.

241

Анонимен

преди 4 години

според мен проблемът е че точно в тези западни страни няма достъп до първична помощ/на деня/ т.е до джипи дето му викат -там казват вземайте парацетамол без да са прегледали болния и тук ще стане така защото внесоха паника -не ходете до джипито обаждайте се по телефона ще ви лекува ами не става така по телефона може да ви каже единствено вземайте парацетамол е това е -като не ви действа парацетамола и почнете да кашляте и задушавате звънете на бърза помощ

240

от Англия

преди 4 години

Късметлии сте вие там. Тук *** като мухи, цели семейства се затриват.Имаме пореден рекорд от 861 за денонощие. Не вярвх ,че правителството ще изпростее толкова със отлагане на карантината.Цял Лондон е пламнал.В болниците приемат само спешните случаи и то без съпътстващи заболявания и над 60.

239

Цъфнал COVID-19

преди 4 години

Ха да ви е честита сега Цветница, църквите и общите лъжички. При 2-14 дни инкубационен период, сега е моментът да почнат да цъфтят случаите. За Великден и близките 2 седмици след него не мърдам от къщи! Вие си се заразявайте масово колкото искате и продължавайте да отричате опасността! Изчакайте да стане твърде късно и тогава съжалявайте! Така направиха другите, явно и ние не можем да избягаме от човешката природа!

238

Анонимник

преди 4 години

Много

237

Генади

преди 4 години

Много

236

Анонимен

преди 4 години

Сега при Цв.Ризова генералът каза че може да се разработи ваксина към вирус който не е видоизменчив/ като този на Спин/-не е споменал спин вируса разбира се ,но това означава ли че този вирус е видоизменчив защото създържа 4 нуклеотида от тези на спин вируса/затова му действат и л-вата с/у СПИН/ и към него скоро може и да няма ваксина и докога ще сме изолирани ,може да се махне карантината като спазваме мерките например да си носим маските и да си мием ръцете със спирт

235

Гани Смукача

преди 4 години

Генади Кошев

234

Hdkr I;wud'd

преди 4 години

Много

233

бай кой

преди 4 години

Кой не го псува, кой? Тираджии, миньори и таксиметрови шофьори във всяко кафене открито всеки го презира, а той продължава държавата си да репресира.

232

Анонимен

преди 4 години

Лъжа и измама! Когато искаш да удължиш ИП, вадиш повече положителни тестове. А защо *** не ги проверявахте още на идване от чужбина? Защо чак онзи ден ги сложихте под карантина? Иначе австрийците започват да отпускат положението, сигурно защото са много далече от Италия? Хората в нормалните държави си обикалят парковете, а тука не може! Защо ли?

231

Анонимен

преди 4 години

Аз искам накрая да ни направят отчет и да кажат колко пари е похарчила държавата по време на корона екшъна за лечение на неосигурени. И да представят план как, с какви механизми тези хора ще си изплатят задължението към болниците и държавата.

230

Анонимен

преди 4 години

Това дребно лъжливо и продажно лай_ненце Манафчийски ще бъде съдено един ден

229

Анонимен

преди 4 години

До вчера по двайсе нови откриваха, сега-двойно. Да не са почнали да правят двойно повече тестове? Или са свършили бракуваните "бързи" тестове, дето обясняваха, че могат "с един по двайсе наведнъж"?