121

Анонимен

преди 4 години

Електората на Винету е с предимство, а вие си блейте.Заради него ще седите дома и ще бродите като зомбита с маски.

120

Анонимен

преди 4 години

За щони обградих те къщите политсиа абстрахираха детсата ще зимат да по-метнат од страхането

119

Анонимен

преди 4 години

Е нали нямаше тестове за хората които искаха да се тестват????? Как отведнъж се намериха тестове,и то безплатни,и то провеждащи се на адреси? Как така,без никой да поръчва ядене и пиене в кръчмата,изведнъж масата отрупана с ядене и пиене.Кой поръчва,и кой плаща се пита народа? Ето това е главният въпрос по случаят.Дали ще се отговори обаче.

118

Анонимен

преди 4 години

Затворете ги здраво, да не мърдат от там! Стига са щъкали и източвали соц.и здравната ни система. Откъде имат пари за таксита? Нямаха край помощите за тях, стига вече!

117

Анонимен

преди 4 години

За да си спаси след скандала с къщата в Барселона мутрата по прякор Тиква за да отклони вниманието на българите от този скандал взе ,че вместо да затвори границите за да не се допусне да влязат в България заразени хора банкянския направо изпрати безплатни автобуси по Европа които да приберат изпозаразените с коронавируса ,и видяхте какъв резултат дойде от това -Мутренска диктатура и никой не говори вече за с къщата в Барселона

116

РОМЕЛИЯ

преди 4 години

Безплатни ТЕСТОВЕ за коронавирус по домовете, безплатно ЛЕЧЕНИЕ, безплатен ТОК и ВОДА, социални ПОМОЩИ, незаконни СТРОЕЖИ, които никой не ги пипа...На идното преброяване ЩЕ СЕ ПИША РОМ! Има и нещо друго - електората е обгрижен щото не търпи. Ако го оставят на домашно лечение с Парацетамол ще се вдигне на бунт!

115

Анонимен

преди 4 години

Аз искам накрая да ни направят отчет и да кажат колко пари е похарчила държавата по време на корона екшъна за лечение на неосигурени. И да представят план как, с какви механизми тези хора ще си изплатят задължението към болниците и държавата.

114

ОСТАВКИ

преди 4 години

Двигател на заразата са РОМСКИТЕ МАХАЛИ - прибрахме си про ститутки, джебчии и професионални просяци от Европа.На въпроса какво се прави, за да не пламнат ромските махали Караянчева беше отговорила "Надяваме се това да не се случи"!ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА БЕШЕ ВИНОВЕН ГРАЖДАНИНЪТ. АМИ ЗА ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ МЕРКИ, ПРЕВЕНЦИЯ И КОНТРОЛ В РОМСКИТЕ МАХАЛИ - КОЙ Е ОТГОВОРЕН?Сега следва ОЩЕ КАРАНТИНА И МИЛИАРДИ ЗАГУБИ ПОРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!Време е за ОСТАВКИ и СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ! Като НЕНО ДИМОВ...

113

защо ги лекуват безп

преди 4 години

Тръмп съобщи, че неосигурен там трябва да плати около 75 000 долара за лечение на коронавирус, ако не плати не се лекува!? Тук тези не само не внасят данъци и здравни, ами ги лекуват с нашите пари и дарения!? И никой не казва защо и защо този етнос продължава да е на огромни социални помощи и фалшиви инвалидни пенсии, защото няма трудов стаж? Докога?

112

мен

преди 4 години

Защо само за тяхм има безплатни тестове пак ?

111

Анонимен

преди 4 години

Затвор за разпространение на слухове и фалшиви новини.

110

Тъпанчев

преди 4 години

Дарявате ли пари на болниците за справяне с вируса? Ето къде ще отидат вашите дарения, а утре когато на вас или някой ваш близък се наложи лечение ще се бръкнете дълбоко и ще си платите скъпо.

109

Анонимен

преди 4 години

При установяване на щета, кражба и измама, престъпникът да върне щетите и да му бъде наложена глоба, а при невъзможност да бъдат върнати, принудителен общественополезен труд, до изплащане размера на щетата и глобата.

108

Анонимен

преди 4 години

Без условни присъди за подкупни магистрати.Незабавни ефективни присъди за магистрати и политици, търгуващи с влияние.Без давност за извършени престъпления.

107

Анонимен

преди 4 години

Връщане на смъртната присъда.Без доживотни присъди.

106

Анонимен

преди 4 години

Обявяване за тероризъм нападение над медици и полицаи, без значение дали са служба.Обявяване за тероризъм на кражбите от действащи далекопроводи, железопътни линии и подвижни състави на БДЖ.

105

Анонимен

преди 4 години

Строг контрол по пазари и тържища.Конфискация и затвор при опит за продажба на крадени вещи и стоки.Затвор за спекуланти и прекупвачи, представящи се за производители.

104

Пламен

преди 4 години

Това се очакваше още откакто обявиха карантината.

103

Анонимен

преди 4 години

Отворени книги за предложения от граждани за по-ефективно справяне с ромската и останала престъпност.Проверка на сигнали от граждани за престъпления.

102

Анонимен

преди 4 години

Бързо производство по най-наболелите проблеми на обществото, с цел навременна справедливост и правосъдие.Поетапно чистване на всички стари дела.