12

нема дилема

преди 4 години

Искам да видя креативност, гъвкавост и находчивост от търговците на бързо развалящи се стоки! Да продават по поръчка, онлайн и прочее. Дяа търсят пласиране на годната хси стока в училище /което продължава да раздава храна за децата/, в армията, по борси, търсят и други начини за пласиране на стоката своевременно. Не се наблюдава клиенти да се оплакват, че им липсват стоки, оплакват се търговците, че нямат клиенти.

11

гюрултия

преди 4 години

Държавата предлага дае се изкупуват непродадените хранителни стоки от пазара и да се дават на социално слабите. Търговците не искат да си нарушават комфорта. Щели да хвърлят непродяадените стоки. Любезни, във време на карантина вие искате да работите така, сякаш нищо не се е случило. Вместо да кажете Благодаря, че не сте ни бръкнали и някъде отзад, за да се уверите, че стоките ни са безопасни и незаразени.

10

хм

преди 4 години

Имам чувството, че търговците не знаят какво да искат от държавата. На тях им трябват пазари, а те са се лепнали за единствения пазар, с който са свикнали. Държавата им предлага да търгуват с големите супермаркети, търговците - не. Добре. Има борси, където вамогат да обявят стоки за продан. Има онлайн търговия и поръчки онлайн. Всичкият зарзават, плодове, цветя и каквито са там нетрайни стоки могат да се продават онлайн, стига рекламата им да е по-агресивна и да е сложена на място.

9

1

преди 4 години

А дали ще продават фурмите на караниколов,пълна излагация,12тона фурми и 3тона предпазни средства,др. борисов,ти за фурми ли прати ,тази твоя калинка

8

Анонимен

преди 4 години

Няма как да не са доволни ,след като всичко им е супер.Аз също съм доволен , като гледам вечер по новините ,колко весели , доволни и щастливи певци ,спортисти и артисти стоящи по домовете си има и ни махат ,пеят и поздравяват щастливо.Пък най съм доволен , като се сетя ,колко обикновени гербераста (тия дето избраха бостанджиите) ,си стоят в къщи без работа и заплата ,чакат да им дойдат сметките и стават все по-доволни.

7

До ти!

преди 4 години

Ми като е такъв келепир, върви продавай ти лук и домати бе компир!

6

Az

преди 4 години

Намаляш на половина и не си на загуба. Голям рахат си живеят тия мишки. Ама доматите от 6 лева вече няма къде да вървят. Години наред се подиграваха на хората с тия цени. Сега ще плащат сметката.

5

сминдух енд чесън

преди 4 години

Ще повърна,и не от вирус.

4

Анонимен

преди 4 години

Изсъхнаха ми луковиците...

3

Търговец

преди 4 години

Много сме доволни. Пускат клиентите в индиаска нишка. Дали ще спре пред твоята маса или не, шансът е 1 на 200. И така чакаш следващия ...За сравнение предишни години по Великден и Цветница имахме постоянно опашка пред масата ... Оборотът ни е смешен дано поне да успеем да продадем една част от стоката, защото другата вече я изхвърляме.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Няма начин да не са доволни !За 5 дни ги караха три пъти да прибират и да подреждат отново стоката си.Да не говорим, че в момента оборотът им е в пъти по-малък от обикновеното преди Великден.Абе, като ги пишете тези неща наистина ли ни взимате за такива *** ?То, вярно, че страхът от коронавируса скова мозъцигте на народа, ама все пак !

1

бравоооо

преди 4 години

Парченце сиренце........и мишоците доволни!