33

Нищо ново

преди 4 години

До БАТЕ: Не знам откъде ти е дошло на ум да питаш точно президента на какъв тарифен план е. Ако си служил. ще знаеш, че в канчето на старшията не се гледа.Така че пий си ракията и не пиши глупости.А до ЦРУ: Що п'ростотии си написал по опорната точка, направо нямаш равен. Като го харесваш толкова Йоханис, защо не се изнесеш направо при мамалигарите. По-просто е.

32

БАТЕ

преди 4 години

Питам за един прЕател, на къкъв тарифен план си??? щот тази сметка се плаща от данъкоплатеца а е стига с тези международни разговори до обяд с Вучич след обяд Йоханис, да знайш, че си изчерпа безплатните минути.. Вече се таксува га звънка тел отговаряш иначе на го пипаш...

31

Анонимен

преди 4 години

Този и при телефонен разговор трябва да си слага маска

30

Анонимен

преди 4 години

Цървyлът пак се показа

29

Анонимен

преди 4 години

Много е важна думата - обсъдиха! Сега ще прочете ,че апелира за мерки,ясни правила,настоява за бързи и открити адекватни действия....и още нещо,да поговорим за смърт

28

1

преди 4 години

До Радев фуражомелка,*** Радев не е бил комунист,но твоя любим ,е най-младия комунист,в 1337 годишната история на България,и виж,какви кадърни министри имате,като министъра на икономиката и фурмите, караниколов,всичките са герберски-калинки,срам за България,е това ваше правителство,ти да не можеш да различиш,кашоните с маски,и кашоните с фурми.

27

коментатор

преди 4 години

мн телефон се навъртя днеска.

26

44755

преди 4 години

Румъния вече забрани износа на храни. Не знам какво ще обменяме и храните в ко посока ще вървят. Знам, че българия е единствената бивша социаистиеска страна, ликвидирала своето селско стопанство. Екзотично е било за нкого да ми предага картофи от Франция и лук от Полша, а праскови от Израел, но пандемията отваря вратата на глада. Така че, ние трябва спешно да пренаредим бандитски пъзел в полза на дребните производители, вече сдружени и окрупнени да получават субсидии.

25

ЦРУ

преди 4 години

СНИМКАТА говори всичко !!!!!!!!! КЛАУС ...етнически НЕМЕЦ ...ПИЧ ...гордост за народа си ..бивш КМЕТ на Сибиу ...ДОКАЗАН РОДОЛЮБЕЦ .Румен.....ЧОРАП....".ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ "....българският д-р МЕНГЕЛЕ ...от Шипка - " ВИРУСА е в главите само на управляващите " .РУСОФИЛСКО *** !!!!!!!!!......ИСКАМЕ да се обединят президентските институций на БГ и Румъния .и президент да ни стане КЛАУС !

24

Анонимен

преди 4 години

Боко изнася храна за арабите, а президента договаря да изнася за мамалигарите. А междувременно магазините вдигнаха цените, заради недостиг на храни.

23

Радев фуражомелката

преди 4 години

До Нищо ново: 1. Ултракомунист съм, наричайки ме по друг начин ме обиждаш. Аз не съм те нарекъл по никакъв начин ;)2. Доста ниско падаш да го играеш защитник на Радев, поне за мен е така :/3. Думата президент се пише с малка буква, освен ако не е в началото на изречението или е част от обръщение. За пропуснатите запетаи и другите правописни грешки няма да споменавам :(Другарски поздрав :)

22

Нищо ново

преди 4 години

До Радев фуражомелката: А на теб каква ти е квалификацията? Я си погледни "фуражомелката" като заглавие. Това какво е? Повече г'лупостевина или повече п'ростотия?А по темата: Президента Радев се старае да помага с каквото може за преодоляване на проблемите с транспорта (не че ще му го признае Бойко или някой от гербаджиите). А откакто е започнала кризата проблеми с преминаването през границите постоянно има.

21

Бау

преди 4 години

Този Клаус явно е огромен. Радев е като пионка милия :D

20

Анонимен

преди 4 години

Радеф, екскурзиант такъв какво точно договори ти?

19

апо

преди 4 години

България произвежда и разполага със суровини за производство на фуражи в пъти повече от необходимото.В Добрич е най-големия у нас завод за фуражи , който е Китайски и съответно добавките съпътстващи производството ( витамини , минерали , хормони и т.н. ) идват от Китай - факт.Радефф отново нещо не е разбрал и се е пообъркал катастрофално :))))Вместо за фуражки ( както са му наредили от москва ) той е договарял суровини за фураж.:)))))Скъсах се от смях - признавам си !!!

18

Българин

преди 4 години

До анонимен 20Абе петолъчник. Аз схванах, че ще изнасяме храни, лекарства и оборудване за мамалигите, а ще внесем съставки за фуражи!Я ми припомни, както казваше другаря Петър Младенов в доклада си за състоянието на селското стопанство в НРБ?Че внасяме полски картофи, китайски боб и чесън и т. н., и то по времето на най-справедливия строй!Да цитирам ли Аятолах Тодор Живков?В доклада си, за селското стопанство думата - "Руши се ", я повтори 5 пъти подред!

17

Анонимен

преди 4 години

Румънския президент има правомощия и реална власт точно колкото Алф.Зеления чорап е договорил падането на Рузкия газ за България, изгряването на Слънцето и разбира се фуражка.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам ама от 15 коментара, половината да говорят за герберастките *** и за Бойко не помага много като видиш 300 коментара плюещи Бойко в другата статия. Та кои са троловете? Много сте зле бе другари, до кога така? До победата над капитализма?

15

Анонимен

преди 4 години

Реално, Радефф се е интересувал дали ще има скоро парад в Румъния, за да го поканят.То в Маскве го отлага ли. А пък много моля, да не обиждате Ал Бънди, като го сравняват с тоз.

14

Българин

преди 4 години

Брей, голяма активност от Грипенов днес!То с румънския президент, то с министър-председателя на Сърбия....Стахановски труд кипи.... и нулев резултат!Дано поне Грипенов да заформи и той някой шлем като Георги Седефчов към края на мандата, та да има с какво да го запомним!Само колхозниците да не отложат парада... Да не дава Ленин!Нали така другари!Венсеремос!