127

Анонимен

преди 4 години

Частично ограничителни?!И защо, спасители наши, защо с бележка от работодател ще излизат, а не с бележка от доктор, че са здрави и не са контактни? Защо?

126

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

А защо така бе Бойко ? Нали това са ти избирателите ? Остави ги да си щъкат ,да правят купони,да въртят кИчеци.Нека да си го правят с деца които после да родят деца- тоест твои бъдещи избирателчета.Чух че си разпоредил безплатен нет и таблети за тия ?Ех , а ние българите да останем у дома да мрем , че нямаш полза от нас . Хубаво ви метнаха преди 30 години ,*** си сега в къщи.Няма ваксина ,няма доктори ,няма магазини . Но за тия горе вечно ще има, те са бъдещето на България,грешка РО/.МАЛИЯ

125

Анонимен

преди 4 години

Крадът, убиват, по 6 ги раждат, помощи вземат. Не учат, не работят, данъци , ток, вода- Не плащат. Осигуровки не внасят. Ядат, пият, сватби по 3 дни, златни накити, бърза помощ за тях работи. Реват, че са дискриминирани. Що е то? Новите българи, отгледани и пазени от всички правителства след 90г с нашите пари. А ние ... кучета ни яли бачкай до 65г и си *** след още 2г с мизерна пенсийка от 230лв. Достойно нали.

124

Таня

преди 4 години

Тиквата много се радваше на "хилядите завръщащи се наши сънародници", сега ко праим?

123

Атака

преди 4 години

Сега нека ромите , както трябва да ги наричаме заради герберастката цезура , напълнят болниците , а тези които си плащаме осигуровки , данъци , битови сметки си седим в къщи като заложници за да има пари за .......ганите !!!! Мръсни !!!!!!!!!!!!!!!!!

122

Анонимен

преди 4 години

София - 20 починали, от тях 6 са роми, т.е.30%. Установените роми със зараза са 19 от 337 активни в София, т.е. 5.6%

121

Анонимен

преди 4 години

А Максуда във Варна ,или то щот във Варна не се тества няма нужда.

120

Партията

преди 4 години

Как тъй ще изолират най-ценния електорат?!

119

Анонимен

преди 4 години

Гласоподавателите трябва да са дезинфекцирани че иначе лошо

118

Избирател

преди 4 години

Сега значи ще спрат и днес бг, то 90% от редакторите са от там

117

Анонимен

преди 4 години

Вие си стойте вкъщи,за да има легла в болниците за ромите,които никога не са плащали осигуровки

116

Българин

преди 4 години

Напишете по райони - в София са 24 колко заразени има. Ще стане ясно кой сее зараза. Глоби, конфискация на коли и телефони и може би наказания като в индия за индийците, нали оттам са дошли?

115

?????

преди 4 години

Кой ще плаща за всичко това:дезинфекция ,лечение,тестове?

114

Hm

преди 4 години

Като *** са нали казаха, че тях повече ги хващал кобито както вика киро брейка.

113

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден минах през факултета, гпс-а ме прекара през там. Мазало беше.

112

като притча

преди 4 години

преди време имаше една зъболекарка,която живееше близо до махалата и винаги им помагаше на ромите.един ден идва млада ромка с детето си за помощ,тъй като малкия го боли зъб.зъболекарката им казва на разбираем език,че не може да го приеме,защото няма материали.и наистина детската стоматология и тази за възрастни са коренно различни...ромката се връща в махалата и води тумба роми,които чупят прозорците на лекарката.тя продава всичко и се маха от града.сега на ромите няма кой да им помогне

111

Анонимен

преди 4 години

За съжаление тия хора не ги интересува нищо!!!в моя град се разкарават болница за кръводаряване автогара център и то без маски

110

Сократис

преди 4 години

Нещо за което предупреждавах още преди три седмици, но упорито го триеха е вече факт!Тогава аз предупредих, че след като правителството се сети и затвори гетата, ще потърся отново отговор от тези, които триеха правилните ми предупреждения относно националната здравна сигурност.Всичко което съм писал е документирано и преснимано още преди да бъде изтрито, с прилежащите доказателствени информационни трансфери, и вече изпратено където трябва. Добавям, че Столипиново също трябва да се затвори!

109

Анонимен

преди 4 години

Тия смърфове ще напълнят болниците,докато ние се изолираме.

108

Врач

преди 4 години

Естествения подбор ке ги оправи,ако не Короната.