94

Анонимен

преди 4 години

Сидеров герой. Сидеров президент на президентска република

93

7

преди 4 години

Който се чуди кой взриви бомба на летището в Бургас през 2012 г. Това са турчина Халид Аптарман, дето даде подкуп на Борисов да стане шеф на полицията в четвърто РПУ в Бургас, арабина Семир Абумелих, и още един арабин- Халид Мохамед Насер, в бл. 63 в кс. Славейков, Бургас.. Който убие арабин или турчин, хем взима пари, хем СПАСЯВА БЪлгария... А и ще има пари, работа и бизнес за българите и българските фирми..

92

Анонимен

преди 4 години

Най ми харесва оня на снимката, дето си е турнал маската на главата - явно крие някоя цицина от шефа.

91

Вече

преди 4 години

се гаврят с един от хората показно.

90

помнещ

преди 4 години

Хм..На времето Яне Янев също беше " непослушен"! Но вече от години Не се чува,за неговата "ред законност и справедливост". -:)А тоя се оказа наистина НЕПОСЛУШЕН! Ами ще го гоним сега с полиция и съд! Да е слушал бре! Който не слуша това го очаква! Кой разбрал разбрал!

89

Дайте

преди 4 години

Оставете го там. Там му е мястото.

88

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости ще си плати гаранциятаАаха 50 хиляди лева беше за един друг съветник , а тоя вероятно си похарчил парите сьс сф имот далавери и короната го души с без вьзвращаемост.Мькаа

87

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости ще си плати гаранцията и няма да време в затвора най много общественополезен труд което ако не ме лъже паметта няма да е за пръв път

86

K.Коцев

преди 4 години

А колко години ще е в затвора ?! Нали местото на тоя читак е там ?!

85

Калеко Алеко

преди 4 години

Доколкото си спомням Болен не за пръв има среща със Съдът и Прокуратурата, преди когато беше нахлул във ВИТИЗ за да обискира студентите за наркотици и правеше проверки в квартални магазинчета за контрабандни цигари, беше осъден само на пробация, която той избра да изтърпи като почиства паметника на съвеЦката армия и лъска шмайзера на Альоша ... !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Господ вижда но не забравя.

83

Безалтернативните

преди 4 години

Каква я мислехме,каква излезе?Били сме част от Югославия а не република на СССРЧЕРВЕН сърбомански елит Ви управлява а уж се ненавиждали взаимно а са несменяеми на върха и безалтернативниСРЕТАН ЙОСИЧ е допринесъл за общата кауза на ГЕРБ и СИК с милиардиВолен иска и Той орден ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ на ТРУДА экато учителя му доброволен бригадир при Тито а пък Станислав Трифонов сигурно чака Аркан да го признае за мъж а не за женаЗаев от партията на Слобо и ЮГОАРМИЯТАТренер САЩ 1994 ВИС-СИК-Йосич

82

Анонимен

преди 4 години

Те на тоя му трябват конопени конци.

81

Анонимен

преди 4 години

Терора над Волен е политическа поръчка!Не на тиранията!

80

Анонимен

преди 4 години

Вчера Сидеров е бил призован в СДВР в качеството му на свидетел; авторката на материала, предвидимо, е забравила да отбележи това. При вчерашното явяване на Сидеров, разследващият полицай заявява, че го викат не като свидетел, както е било посочено в призовката, а като обвиняем. Писмена призовка за второто, кой знае защо, вчера не беше връчена, защото разследващият беше забравил да донесе. Негови колеги в СДВР или прокуратурата, обаче не бяха забравили да извикат пред СДВР десетки журналисти.

79

Бау

преди 4 години

Малко е ... Полицаите толкова го "обичат", че ще му препикаят и наплюят всичко :D

78

Анонимен

преди 4 години

В ареста хапчета не дават

77

Анонимен

преди 4 години

Важното е че бойко постигна целта си-мутрополицейска държава!!!Гражданите нямат глас,изпълняват всичко като овце!!!Айде сега изтрийте ме *** мръсни на власта!!!

76

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е достойна алтернатива на Тиквата, ще гласувам за него на следващите избори.

75

Русофил

преди 4 години

Коалициония партьор на ГЕРБ В ареста нали сте приятели ОП другари.Не го пускай Барселона в следващите избори няма да ти трябва О.Патриоти.Каракачанов и той пътник като Симеонов.Остана онзи КУКУТО Марешки.Голям парламент с тази Караянчева.Отличници.