20

Анонимен

преди 4 години

Много по-вкусни са яйцата от свободни кокошки. Къде е спора тук? Отдавна не купувам яйца от клетъчно отглеждани кокошки. Едно, че ме жал за животинките и второ, яйцата са в вкус на трици.

19

1

преди 4 години

До Анонимен-24,сега за овкусяване,може и по една фурма да изядеш.

18

Анонимен

преди 4 години

Никога не ям чисто яйца, без подправки и овкусяване. Разлика не правя. Единственото което може да ме развълнува е цената.Който е изчаткал веган да ходи по села и паланки да събира яйца и тревички. Много ви омекнаха китките напоследък, ще да прихващате европейщина...

17

Котки

преди 4 години

"Всяко яйце - бомба; всякак кокошка - летяща крепост срещу агресорите!"

16

образован селяк ;)

преди 4 години

Прясно снесено яйце от селска кокошка е многократно по-вкусно от яйце, дето ще намерите в магазинските витрини - без значение дали са от клетъчно отгледаждани кокошки, или свободни такива. Кой знае колко време тия яйца са висяли в магазина... Ей това ще ви кажа, и си взимайте поука.Също ще кажа и следното - независимо откъде идва яйцето и колко е заседяло, пак е сред най-полезните храни които човек може да консумира! За разлика от всякви други хормонални ***...

15

Анонимен

преди 4 години

Дрън, Дрън. Българинът иска евтини яйца! Затова като пуснат на промоция по 15 ст. си купува - три кори за да има за по дълго време.

14

Анонимен

преди 4 години

"Българите държат на качеството на яйцата, които купуват, и се стремят да купуват яйца от свободно отглеждани или домашни кокошки."Аха. Глyпости на търкалета. Българина като влезе в магазина и гледа опаковка 10 яйца - 3 лева и опаковка 10 яйца - 6 лева. Взема тая от 3 лева и хич не му дреме как са били отглеждани кокошките и какво се е случвало. А вие си правете проучвания, питайте, да ви отговарят... що не направите справка какво реално се купува? Да видите че не им пука?

13

Анонимен

преди 4 години

1 ЯЙЦЕ = 1 ЛЕВ

12

Анонимен

преди 4 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА КОКОШКИ НЕ Е КАТО СЪЧИНЯВАНЕТО НА СТАТИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ

11

МентеПоп

преди 4 години

Като си сложа пържолата в чинията,не ми дреме как е умряло прасето,и колко е квичало.Какво значи ХУМАННО отношение?Дават ли им да ядат - дават им.Дават ли им вода - дават им.Имат ли кочинка/кокошкарник/обор и т.н. - имат.Ми кво повече?Да им купя играчки за коледа?Или да накарам петела да прави стр*птиз на кокошлите?Аман от джендърщини бате!

10

SS

преди 4 години

До 6.Това което пишеш анономен не е вярно и са пълни глупости!Препоръчвам ти да посетиш някоя кланница и да видиш с очите си откъде идва филето и пържолата която си купуваш от магазина.Но ако си някоя лигла и не можеш да гледаш кръв не ходи а си затвори плювалника.

9

Анонимен

преди 4 години

Пилетата излюпени в инкобаторите *** масово ако не ги тъпчат с лекарства то още като се люпи е облъчено докато който има село е забелязал че при квачката не умира и едно пиле

8

Ха ха!!!

преди 4 години

Ми те всички кокошки получават 'хуманно отношение'! Да не би кучета да ги гледат - все хора са! Друг е въпроса че и садистите са хора...

7

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна измислица - веганска пропаганда.

6

Анонимен

преди 4 години

При повечето гръбначни животни стресът предизвиква отделяне на сходни хормони, които увреждат имунната система. Когато ядете продукти от изтормозени животни, ядете и хормоните на стреса им и те се трупат във вас и ви разболяват. Това е смисълът на европейските изисквания за "свободни кокошки" и "щастливи прасета", а не някакви джендърски приумици.

5

Анонимен

преди 4 години

За варени яйца може би има значение, но за бъркани - никакво.

4

Анонимен

преди 4 години

Българина иска хуманно отношени към пакистанците където правят рекет и вместо догиворените за ремонра малко пари му искат 10 пъти повече.

3

Котки

преди 4 години

За мен всяка кокошка трябва поне веднъж на 3 месеца да посещава психиатър.

2

SS

преди 4 години

*** иска хуманно отношение към животните,пък си бие жената вкъщи.*** гледа куче не от любов към кучетата а защото да бъде модерен.*** си купува скъп телефон не защото има пари,а защото другия има.Пена яде бой и не може да проумее с тъпата си селска чутура,че ако по малко говори и обижда без да се усети ,че по този начин провокира агресия.Ганьовска работа какво да правиш.

1

изтормозена носачка

преди 4 години

Прави са, но като знам как търговците подправят сертификати, за да продават яйцата ми на по-висока цена, нямам илюзии.