6

НИЩО НОВО

преди 4 години

До До азът 5МЕТОДЪТ ТИ Е ОТЛИЧЕН -ЗА ФИНАЛНИЯ РЕЗУЛТАТ ВИЖ ИСТОРИЯТА ЗА ЮСТИЯНОВАТА ЧУМАНЕ СИ ПРЪВ-НЯМА ДА СИ ПОСЛЕДЕНОЩЕ РИМЛЯНИТЕ СА ОПИТВАЛИ ТОЗИ МЕТОДРЕЗУЛАТ : НАМИРАЛИ СА СЛУЧАЙНО КОСТИТЕ ИМ НА СЪЩОТО ТОВА МЕСТО СЛЕД 100-200 ГОДИНИУСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО

5

Анонимен

преди 4 години

И да слагате минуси числата говорят. Другото са алабала. Там погребват яко, тук не.Форум на дрънкачи на празни приказки.

4

Анонимен

преди 4 години

Същите тея, които разпалиха вируса в Европа пак се правят на интересни и ще страдат пак.България да държи мерките поне до средата на Май. Трябва да сме сигурни... Една грешка стъпка и можем да се върнем в средата на Март.

3

До азът

преди 4 години

Аз ще съм си на вилата с 1 декар двор,балкан,3 язовира,двор пълен със зарзавати и птички събуждащи ме с чуруликане сутрин.Вечер щирците ми правят компания,докато си пийвам биричката на верандата и се взирам в небето пълно със звезди,размишлявайки какво аджеба търсим на този летящ космически камък наречен земя.Поздрави на всички,желая ви здраве и късмет.

2

Анонимен

преди 4 години

До БАНкоНе знам от къде падаш и колко си недоразвит. А, и не ме интересува, доколкото заради такива като теб ще ни удължат и стегнат карантината. Дания бяха разхлабили режима и отново ги тресна. Австрия и Германия сега разхлабват режима ДО НИВОТО на България! В Гърция излизиш с SMS по строго определени причини. Македония спира движението по Великден. Сърбия и Турция затварят хората в домовете през почивните дни! В България ходиш на работа, пътуваш в и между селищата. Хипермаркетите са отворени

1

Баце

преди 4 години

Айде ба холан!Глад мори хайванято вече !