56

агитпроп

преди 4 години

Борис номер 3 е този, който предава България на нацистка Германия. Добре, че на 9-ти септември 1944 г. Червената армия освободи България от режима на монархо-фашиста Борис 3-ти.

55

Кармен Младенова

преди 4 години

Историята е *** "наука". Всеки си я интерпретира както си иска...Фактите на които се обръща малко внимание,или въобще не се обръща никакво е съвсем друго нещо. Предал или продал в случая означава предпазил страната си и народа....Знае се кои са бъркали нещата в Норвегия тогава и сега по почти целия Свят...

54

Анонимен

преди 4 години

От статията се вижда, че не е бил толкова сляпо подчинен на германците, но ги е предпочитал пред сталинския комунизъм. Не знам за какво предателство намекват, може би е трябвало да служи предано на Сталин и щеше да бъде обявен за ангел. А скандинавците са все пак германски народи.

53

От как свят светува

преди 4 години

СИНИЯТ цвят винаги е бил на силният МЪЖКИ полДаже покрай Исус Христос всички ХРИСТИЯНСКИ аристократи,Царе,Крале,Императори са се хвалели че кръвта им е СИНЯ то ест са от знатен произходСЛАБИЯТ пол жертва на сексуално робство и изнасилвания то ест ЖЕНСКИЯ се символизирал винаги с агресивния ЧЕРВЕН цвятЧЕРВЕНИЯТ цвят трябва да бъде ЗАБРАНЕН ЗА МЪЖЕ поне за да ни остане утопичната надежда че някога ще има СВЕТОВЕН МИРДокато мъж непризнава друг цвят освен ЧЕРВЕН само ЧЕРВЕНИ МОРЕТА от КРЪВ

52

Martin Bormann

преди 4 години

Територията и човешкия ресурс на Норвегия е бил незначителен за Райха, не това е причината Хитлер да окупира Норвегия. Нуждаел се е от петрола там, за това не им е дал никаква независимост. Само, че Норвежците са му правели спънки постоянно и той не е могъл да сдобие с петролните запаси както му е било трудно да контролира добива заради постоянните "партизански" саботажи....

51

Expose the nose

преди 4 години

До Ционист ВЕЛЕНедей да се принизяваш използвайки този изфабрикуван термин "нацистите". Националсоциализма е идеология, а "нацизма" - пренебрежително, с цел уронване достойнството нарицателно, създадено от комунистите.

50

Кико

преди 4 години

Тоя ще да е бил пич

49

Expose the nose

преди 4 години

Авторката не си е направила труда да каже откъде е преписала тази купчина еврейска пропаганда. Квизлинг е бил рицаря и спасителя на Норвегия и е искал да я спаси от юдеоболшевизма. И до днес е обичан герой в родината си. За съжаление след юдеомасонската победа във 2 Световна война, наред с останалата част от Европа Норвегия беше принизена до ниво на упадък, атеизъм, отричане от ценностите, а античовешката Барневерн до ден днешен отнема децата на всеки, който ги възпитава в християнски дух.

48

Анонимен

преди 4 години

Хитлер печата фалшиви пари с които плаща,така и нашите бг индустриалци фалират след ВСВ, те са се радвали,че държавата им одържавява предприятията,защото са имали дългове,а немските пари не са стрували нищо след ВСВ!

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРотшилд каквито и да са били,са били европейски банки,през ВСВ и след нея ,си загубват голяма част от богатствата и са изместени от доларовата машина.Знам,че е имало голямо недоволство срещу банките в Европа,заради отнемането на имущество,това е описано и от френски автори,но Ротшилд не са ти виновни за ВСВ и зверствата,Хитлер арестува Ротшилд,но в същото време Хитлер печата фалшиви пари с които плаща,така и нашите бг индустриалци фалират след ВСВ,те са се радвали,че държавата им о

46

Анонимен

преди 4 години

До ФРОЙД РЕД БУЛЕто ти предходните немски нацистки партии:1."Германска отечествена партия", цвят черен, основана на 2 Септември 1917 година2."Германска работническа партия", цвят черен3."Националсоциалистическа германска работническа партия" ,цвят кафяв ,кафяви униформи, това е партията на Хитлер и е наследник на горните две партии

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Никой не обича немците, за това си прав, но нацистите са имали подръжници във всякакви държави.Може би само българите ги харесваме, защото сме били силна армия на времето и Хитлер не е искал да разпалва и без това нестабилните Балкани.Не че заради Мусолини не е завладял Гърция с коридор даден от нас за 2 седмици. но България си е била независима през цялата война, дори сме спасили еврейте си и сме отказали войска за Русия

44

Анонимен

преди 4 години

До ФРОЙД РЕД БУЛЧервеното НИКОГА НЕ Е БИЛ ЦВЕТА НА НАЦИСТИТЕ,като си глу пак и не си учил история,за да знаеш,че ЧЕРНИЯ цвят е цвета на нацистите,а аз какво да направя?Да ти наливам с фуния в главата ли?

43

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовТи не си наред,бе!Холандия е най-богатата държава на глава на населението в Европа,тя не зависи от Германия!

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУмиращите звезди не са червени,има червени джуджета и червени гиганти!Стига си дръкал измислици!А "Филипс" отдавна е продадена и не е холандска,жалко,защото продуктите им бяха качествени!А цвета на нацистите и Хитлеризма винаги е бил ЧЕРЕН,какво беше и знамето на ИД,нацистите се появяват в началото на 19 век,Хитлер не е първия,понякога са наричали нацистите и "кафявата чума",не знам защо.

41

Анонимен

преди 4 години

До 17 мига Крим ФИНАЛ (45)Защо мислиш, че Брайвик е искал да унищожи християнството?

40

17 мига Крим ФИНАЛ

преди 4 години

В края на 20те години на 20 век Уинстън Чърчил казва:"Бенито Мусолини е една от най-великите личности на нашия 20 век"Преди него Бенито Мусолини е заявил:"Владимир Илич Ленин е един обикновен руски НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ"Та прословутата кримска 17-ка Руал Амундсен всичко сочи че е умишлено пречукан по заповед на Мусолини през 1928ВОЙНА на ФАШИЗМИТЕ се води в западната цивилизация между Римо-Папски Фашизъм и Нордическо-Германския ФашизъмБРАЙВИК СЕКСИМВОЛА искаше унищожение на ХРИСТИЯНСТВОТО

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Тук говорим за норвежеца.В коментар "Мислете самостоятелно" се подчертават две негови начинания. Няма нищо общо с онова, за което ти пишеш.

38

ДО Бялата роза

преди 4 години

Винаги е имало обичаи и традиции, които са сродни с евгениката. Целта е била да се раждат здрави и красиви деца. Въпросът е, въз основа на различни идеологии в ново време да не се прекалява и да не се стига до крайности.Противоположната крайност е ударното размножаване на лица с тежки наследствени физически и психически недъзи и с дефекти, които са следствие от инцест. За съжаление днес някои залагат на това, за да могат цели фамилии да живеят от помощи за инвалиди и техните многобройни деца.

37

17...МИГА от КРИМ

преди 4 години

ROALD AMUNDSEN се е родил на 16 юни 1872 зодия Близнаци в Норвежкия град BORGEУспява да натрупа МИЛИАРДНО БОГАТСТВО като съюзник на ИСЛЯМИЗМА благодарение на КРИМСКАТА ВОЙНА която се води срещу Руската Империя на Николай ПървиТочно 17 дни преди съветския ДЯДО МРАЗ да раздаде подаръци на рожденния ден на БРЕЖНЕВ стига до Южния полюс на Антрактида.....а 17 дни след съветския ДЯДО МРАЗ там стига на 17 януари и моряка роден в град на Ла Манша Робърт Скот сякаш с ПРЕДАДЕН ОТВЪТРЕ ПЛАН и т.н.