6

11

преди 4 години

Ха такааа, и сега младите безработни с 1-2 години трудов стаж ша вземат жълти стотинки, дори и да са били на високоплатена работа.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1То хубаво нови предприемачи и нови държавници, ама откъде ще ги вземем?Да не растат по дърветата?

4

Анонимен

преди 4 години

Няма мърдане - капанът ще щракне съвсем след кризата. И малкото останали трудови права ще бъдат клъцнати. Стойте и гледайте!

3

Анонимен

преди 4 години

При съкращение при нас махаме хора с 4-8 заплати. IT сектор. Разбира се, изплащаме им останалата отпуска. Като ръководител на няколко екипа, правя оценки на всеки и към днешен момент се иска от нас да съкратим 10% от хората. Махнахме от моите екипи, консултирайки се с високия мениджмънт, 6 човека без проекти. На най-високоплатения платихме точно 124000лв. крайна сума. На най-нископлатения- около 65000. Глобална политика на компанията- в Канада и Австралия махнахме хора с по 8 заплати също.

2

язе

преди 4 години

И 30 години чий го дръвихте, че до сега не сте го решили този въпрос бре дами и господа народни търтеи?

1

Т.

преди 4 години

Закъснели мерки след многото регистрирани безработни. На мен ми казаха, че фирмата няма пари и не могат да ми изплатят нищо. Да се оплача в съответните инстанции или да чакам евентуално след няколко месеца да ми изплатят обещетението за прекратяване на трудовият ми договор и пари за отпуск. А до тогава... добре че е копривката и лапада!