112

Пешо

преди 4 години

До Румен РадевЕми нема как, не може учителя да идва у вас да му обяснява. Затва се вика извънредно положение - щото се седи дома. Тъкмо се опознаете с детето си, ще видите как се справя и какво не знае. щото това си е вашето дете и нема как комшията да се грижи за него. ако умеете да разсъждавате ще оцените какво е правено за него и вас през тези две години и половина до домашната карантина, ако ли не давайте нанатък - се некой ще си набалежите за виновен (без вас разбира се).

111

Пешо

преди 4 години

До ЖОРО, Опитахте ли да се свържете с класния. Моето дете така ме лъжеше, че нямат уроци, че е влизало и т.н. Докато не ми се обади класния, защото него и още едно дете го нямало в час във времето когато трябва

110

Ади 77

преди 4 години

До ЖОРОНищо подобно кара се само БЕЛ и математика

109

ЖОРО

преди 4 години

Абсолютно никакви уроци. Синът му имат само физическо, музика и изобразително изкустово. За 1 месец караха по 2 пъти математика, български и английски. Г-н Министър това ли ви е образованието. Какво ви пречи сега пак. Компютри ли нямат училищата или интернет за да може всеки учител да преподва нормално материала. Какви за плати давате на тези учители и за какво. Вие сега ли разбрахте, че децата най- рано септември месец ще идат на училище и до тогава какво правим. Пеем песни?!

108

Баровеца-СФ

преди 4 години

МОН ра.зката играта на много родители, които работят и трябва да учат със свойте дечица , които са в началните класове! Няма единна система за тяхното обучение,ами постоянно се сменят начините на преподаване,а това максимално затруднява родителите,които и без друго не разполагат с достатъчно време да разучават тепърва и поредна наложена платформа на обучение!

107

Ддд

преди 4 години

Ако имам дете не бих го пуснал нана училище. Да се тормози да учи тия глупости. Ъпсурт

106

МОНЧЕ

преди 4 години

Ами журналистите да питат експертите в МОН какво са решили да правят, стига са се крили зад министъра... Горкият човек, не му е лесно...

105

до 120

преди 4 години

Не е хубаво да се ходи на работа, особено щом се получават заплати. Правилно, либерализма затова е либерализъм, защото няма граници.

104

До 101

преди 4 години

Хахахаха. Е ти това твоето дете никога не трябва да го пускаш да излиза от вас! Понеже не знам дали знаеш ама по всяко време и навсякъде е пълно със зарази и О! Ужас - микроби. И пи$ките дето си яла докато го направиш и те са имали микроби.

103

Анонимен

преди 4 години

МОН ВИЕ СТЕ НАЙ ДОБРОТО МИНИСТЕРСТВО В СВЕТА НЕ СЛУШАЙТЕ ДРУГИТЕ КАКВО ГОВАРЯТ ПО ДОБРЕ ГОДИНАТА ДА ПРИКЛЮЧИ ВКЪЩИ

102

Това означава,

преди 4 години

че ще има удължаване на извънредното положение! Подготвя се почвата.

101

Анонимен

преди 4 години

Даскалите си" пишат задачки", но проверяват "задачките",коригират,консултират и пишат оценки,а не пращат емотикончета.А когато свърши онлайн обучението за деня те продължават консултации и проверки,но това не се отразява като част от работния ден.Много по- лесно е да се преподава в класната стая- във време напрежение,нерви.Който не познава "кухнята" на преподаването не е необходимо да изказва гласномнение.А във всяка професия има и.....

100

предложение

преди 4 години

И аз мисля, че е крайно време да кажат какво ще се случва с матурите на големите ученици. Къде ще ги правят, как ще стане? Кой учебен материал ще се включи? Кои раздели? Конкретно и по-скоро да кажат. Нека сме информирани, предлагам.

99

Ая

преди 4 години

До Не разбралТези деца са си ваши, не са на учителите! Те също обучават своите деца вкъщи. За тях двойни заплати ли трябва да има по Вашата логика?

98

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам че ме изтриха за дето отговорих съвсем кратко на въпроса на 113.

97

Некой си там

преди 4 години

Абе да вземат да махнат матурите в 10 клас. К'во е тва нещо?!

96

Не разбрал

преди 4 години

То тия измишльотини са добре, но какво стана с онлайн обучението? Пишат си даскалите задачи, и като получат домашните, пращат емотиконки.Ние, родителите, сме по цял ден с малчуганите, за нас заплати ще има ли?

95

Анонимен

преди 4 години

109, Вие правите ли се, че не Ви е ясно или не разбирате, че писането на оценки в нашата страна е форма за запълване на бройката в училище, че има малко общо със знания и умения А претенциите на едни родители са да се пишат високи оценки, а на другата половина - въобще "да не ги мъчат" с уроци. Вие заемате позицията "к'вот - так'воз", на мързела. И много от учителите са така, не си дават зор. После всеки иска квалифицирани кадри.

94

Румен Радев

преди 4 години

Голямо хвалене с това онлайн обучение. Релността обаче е доста различна. Това си е най-обикновена самоподготовка вкъщи. Ако така може да се учи, значи даскали не са нужни въобще. Моето дете е в трети клас и аз съм му даскала и му стоя на главата. Ама имам възможност, защото работя на смени. Ами болшинството, които нямат възможност...Децата просто са оставени на самотек, а министъра се пъчи с постижения. Тъпо.

93

Анонимен

преди 4 години

Значи на най-централно ниво се позволява седмици наред да прииждат хора от чужбина, пращат ги при семействата им из цялата страна под карантина и предполагат, че въпросните карантинирани стоят като Хензел в една стая и си ги хранят през вратата, ползват цукало и си подават пръстчето от време на време да се провери дали са надебелели или отслабнали, че нямат контакт с деца, с хора в третата възраст? Нима?!