19

Анонимен

преди 4 години

УМРЕТЕ СИ В КЪЩИ!

18

хмммм

преди 4 години

До 15 А защо повечето страни дават на хората - като се започне от" бащата на демокрацията" - САЩ / познат също и като Краваристан / , мине се през Западна Европа и се стигне до страни като Албания

17

до 14 от славянин

преди 4 години

И ти защо смяташ, че тези репресии са за три-четири седмици!? Доколкото помня репресиите засега са до 13 май и бяха въведени на 13 март! И значи репресиите на комунизма са за осъждане, а репресиите на демокрацията са за спазване!? И както написах по-долу - аз съм 47 годишен, не милениал и никой от моите приятели и познати около моя набор не са съгласни с тях! В крайна сметка нещата са много прости - който го е страх да не се зарази, разболее и умре просто да си стои в дупката!

16

ама

преди 4 години

До Анонимен 2 Не беше ли кака ти фон дер Лайер, която онзи ден излезе с препоръка - пенсионерите и хората с хронични заболявания под ключ до края на годината ?????

15

Анонимен

преди 4 години

13 Нещо не си в час. Пий си ракийката. След обедна и поспи. Остави на знаещите да пишат.

14

До 13

преди 4 години

За какво да ти дадат на теб бе анонимен д.р.и.с.л.ьо Ти какво си дал на тази страна .Знаете само ДАЙТЕ ! Безплатенобед няма -който е дал ще му се даде ,а такива като теб да си гледат уроците ,че да не остават толкова невежи!

13

До славянин

преди 4 години

Славянино 45 години живяхме без свобода и без да знаем че има Харта за правата на човека. Сега за 3-4 седмици ,милениум поколението дига шум до бога свикнало на слободия и безнаказаност. А снимката т.ъ.п.и дедо Ташунко е илюстративна и от архив. Това е другият ви проблем,първосигнална реакция без разум и запознаване и съобразяване със фактите.

12

Анонимен

преди 4 години

Сърбия има право да затваря всичко. Даде пари на хората, да си стоят вкъщи. Нашето слънце даде по един праз на хората.

11

славянин

преди 4 години

Животът без свобода се обезсмисля напълно, както впрочем и всичко останало, а роденият вълк никога не може да стане *** или овца, колкото и репресивната машина да се опитва да го направи такъв!

10

до 10 от славянин

преди 4 години

Те са ербап само когато са с униформи, с оръжие и по двама-трима, такъв когато е сам, невъоръжен и цивилен се насира от страх само ако го погледнеш накриво! А иначе ''държавниците'' няма да се спрат докато не започнем да ги третираме както си му е реда!

9

дедо Ташунко

преди 4 години

Бракята сръби започват и те да превъртат. Снимката ми къса сърцето. Трима здрави и прави негодници, добре заплатени ***.ло.ум.ни.ци, вместо да размахват мотиките на полето и да произвеждат храна за човеците, зорко следят всяка крачка на облечен в окъсани дрехи човечец, дали няма да премине позволената граница от триста метра. "Държавници", опомнете се, не губете човешки образ!

8

До Анонимен 2

преди 4 години

Да, прав си. Понякога се налага да се вземат много по-твърди мерки в сравнение с правилата, по които сме живели досега.Но у нас като че ли се налага най-твърдите мерки да са в кварталите с индийско население. Но не мога да си представя нашите управляващи да направят това.Просто не ми се мисли какви ще са резултатите, ако тестват цялото население от индийски произход. Според мен, повечето от тях прекарват инфекцията на крак и дори да имат симптоми, едва ли обръщат внимание, ако те са по-леки.

7

славянин

преди 4 години

Ако на мен ми разрешат да излизам през ден, за по половин час на ден, на не повече от 300 метра от дома ми ще излизам с катаната и ще скъсявам по една глава всеки, който ми се прави на контрольор! Всяка репресия си има граници, премине ли тези граници на някои от репресираните им ''пада пердето''! Не съм пенсионер, на 47 години съм!

6

ivailo

преди 4 години

Правителството на тия сърби , се оказаха пълни ***.

5

ПроСоТо

преди 4 години

Некадърници!Оставка веднага.Ние не сме роби.На оръжие братя!

4

House M.D.

преди 4 години

Ерго, 60 минути са равни на 84 часа! Какъв велик принос във време измерването!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Освен Русия,която ни се дава за пример,и диктатурата в Китай започнаха да ни хвалят,трябва да се държим за ЕС,дори с джендърстовто си е по-добре от примитивна диктатура,в която нямаш никакви права.

2

Анонимен

преди 4 години

Значи за който е с Русия диктатурата е по голяма. Добре че сме с ЕС и НАТО.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво! Така трябва! С молби не става! Строга дисциплина=бързо излизане от карантина!