26

аьаьаьаьаь

преди 4 години

До ВъпросчоКогато спреш да мислиш за хладилника и даваш работа на друти, вече си минал на друго ниво и не те интересува с колко си богат и дали ще си изхарчиш парите. Парите губят значени и започваш да си създаваш друга ценностна система, като постигнати цели в живота и т.н. , а Българите сме доста далече от това, дори и милиард да имаме. Просто защото крадем парите, а не ги изкарваме с мисъл. (говоря за богатите милиардери в БГ)

25

Въпросчо

преди 4 години

Интересно , какво ли прави с тези стотици милиарди другарят Безос ? И той , като нашите комунисти, има един стомах и един г.з ! Тези стотици милиарди не могат да ги похарчат цял живот , но продължават да трупат ! Дали си броят стотинките на края на месеца ? Дали имат хладилник и дали в него има храна ? Дали знаят какво е да нямаш пари да си платиш тока ? Много интересно !

24

Анонимен

преди 4 години

Браво Джеф ! Обожавам " АМАЗОН"

23

Това е

преди 4 години

Честито, Безос!

22

турчина

преди 4 години

хахахаха,колко ви платиха казвайте

21

Анонимен

преди 4 години

До 19Така е Ротшилд и илюминатите плащат на днес бг да правят реклама на Амазон. Сега като ви вкарат чипа с ваксината за короната няма да имате избор заради 5Г мрежата!!!

20

Анонимен

преди 4 години

До 16Понякога се чудя какво е в главите ви и как виждате света около вас... ама сигурно ще се депресирам много.

19

до 17

преди 4 години

Ти сляп ли си, че пише, че това е рекламна статия?! Кой, какво е закъсал!? Всеки сайт се издържа от реклами.

18

до 16

преди 4 години

Е ти толкова ли си зле, че не можеш сам да си провериш колко са платили?! Не виждаш ли, че пише, че е спонсорирана. Спонсорирай и ти и си пусни твоя статия. Що за глупав въпрос... И това ли не можеш да провериш колко струва?!

17

турчина

преди 4 години

хяхаха,след малко ще изтрият въпроса ми,очевадно е че сте го закъсали финансово щом публикувате платени статии

16

Анонимен

преди 4 години

Така ще е, докато все още има пуяци, които да си дават парите на Amazon, след всичките разкрития за данъчни измами, трудова експлоатация, прикриване и уволнения заради пандемията и т.н. и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

Нормално всеки пазарува онлайн. Аз имам може би 20% ръст на продажбите в моя онлайн магазин този месец в сравнение с миналата година след като март беше почти умрял.

14

Анонимен

преди 4 години

Всъщност, бих си издирил един коментар, който писах преди няколко седмици как се чака огромен скок на акциите на компании, които предлагат streaming съдържание като Amazon, Netfliх, Apple- всичките имат ръст за последния месец средно с около 25-30%, именно заради кризата- всеки търси забавление и потреблението е огромно в момента. Пак ми пляскахте минуси как съм си фантазирал, нямал съм акции никакви... Е, имам и на Apple, и на Amazon, и на Netflix. Дадох съвет в какво да вложите, ама на...

13

турчина

преди 4 години

за по горната статия ги питам,щото там недават да се коментира

12

до 11

преди 4 години

Какво общо има компания за спортни залози с тази статия, би ли обяснил?!

11

турчина

преди 4 години

хахахах,колко ви платиха от efbet за статийката?

10

Анонимен

преди 4 години

Нормална новина. От години влагам в криптовалути, инвестиционни фондове и акции. Конкретно на Amazon имам акции, но не много. Ако в момента ги продам, ще спечеля над 40к долара. На времето ви образовах на тема криптовалуди- само минуси ми пляскахте и ви обясних как IT секторът в София ще направи стотици хиляди и така и стана. Купихме bitcoin-и на времето за по 500$ и продадохме за 15000. Аз още си пазя 4 за черни дни, отдавма съм си избил вложенията в пъти. Инвестиционни фондове- също.

9

анонимен

преди 4 години

ПАРИ НА ХАРТИЯ НО НЕ И В НАЛИЧНОСТ. НА ХАРТИЯ 240 МЛР. ДОЛАРА А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НАЛИЧНИ 70 МЛР. ДОЛАРА. ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ СА БОРСИТЕ. ДНЕСКА ИМА А УТРЕ МОЖЕ И ДА ФАЛИРА КАКТО ИМА МНОГО СЛУЧАИ.

8

//\\

преди 4 години

То в този бранш е като да ходиш по тънък лед. Един ден се събуждаш и разбираш, че си натрупал още няколко милиарда, но има и дни в които научаваш как си загубил няколко милиарда.

7

Анонимен

преди 4 години

Криза е все пак. Нормално е богатите да стават още по-богати. И тази криза, както миналата, е повод да се напечатат пари и да се дадат на богатите. Един ден ще има инфлация, но тя няма да е за богатите, защото те вече ще са усвоили парите.