18

Анонимен

преди 4 години

Брокерите ги мразя повече и от румен радев ветото!

17

Pen

преди 4 години

Ейй пак дойде статията за имотния пазар ! Супер !

16

До 17

преди 4 години

Уж си заможен пък ги изплащаш. Последно?

15

Анонимен

преди 4 години

Е най-лесно е човек да погледне в агенция по вписванията. Да, има някакви продажби, факт. Брокерът за мен е безполезен. Факт, че съм имал заигравки с хубави брокерки, защото съм доста заможен и съм им интересен, ама те на мен- за 2-3 пъти и толкова. За последните години от чакащи да паднат цените купих 4 имота. 3 от тях- под наем, сумарно за петцифрена сума. Всичко мианва през НАП. Последния го изплащам след 3 години и забравям. Но не влагайте в имоти- акции, инвестиционни фондове, криптовалути.

14

Окръжно до брокерите

преди 4 години

Канчетата и кръгом - към социална кухня!

13

Janette

преди 4 години

Експертка съм по имотите. Старото строителство на добро място ще си запази и повиши цената. Когато паднат на овена мъд.те , тогава ще паднат цените на добрите имоти. Всичко останало със тежести от рода на ипотеки, лошо място, и други подобни могат и да се обезценяват защото добрия инвеститор не иска да се набутва.

12

Анонимен

преди 4 години

Хубава статия! Разбрах! Насирането е голямо! Срива жесток!

11

Хаха

преди 4 години

Има някои добри брокерки.Бих им дал двадесетолевка или петдесетолевка според услугата.Както пееше една легенда,елате пиленца при батко...

10

Анонимен

преди 4 години

Тези статии са за бавноразвиващи Първо , предстои едно падане с поне 50% . после изтрезняване след 20 годишно пиянство, тежък махмурлук и осъзнаване После лека полека хората започват да купуват имоти , но според нуждите си и според възможностите Търпение ....още през юни ще се види посоката

9

Анонимен

преди 4 години

"Очаквам трайна и категорична преподредба на приоритетите и нагласите на всички участници на пазара много повече качество вместо количество, много повече внимание към средата вместо към цената, много повече добавена стойност и умно потребление, повече поддръжка и повече управление", коментира той.Явно и тука има некаква Божинка-калинка на заплата с високопарно изказване с нулева стойност.

8

Койчефф

преди 4 години

Покрай брокерите се надявам да пострадат и пишман майсторите. То бива бива наглост и завишени цени, ама тяхното минава всякакви граници.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия брокери не разбират ли, че хората вече и палатка не могат да си купят

6

Kolino Mongo

преди 4 години

Може би единствените хора, които мразя повече от политиците, са така наречените "брокери" на имоти. Печалбари без никакво покритие. Нагли, мързеливи и прости. Данъци не плащат, поредните кърлежи в обществото.

5

Анонимен

преди 4 години

Не бързайте, кризата тепърва започва. Доходите от наем тази година ще се сринат и доста "инвеститори" може и да преосмислят инвестицията си. Нека дойде есента, пък тогава да коментираме. Или другата пролет, когато банките и ЧСИ-та извадят на пазара имоти. Както досега ни обясняваха пазараната икономика, че имота струва токлкова, колкото дават за него, тогава ще ги питам колко ще струва. "Инвестиция" без доход от нея колко струва?

4

Анонимен

преди 4 години

Странно преди 2 седмици писаха, че всичко е наред и се строи под пълна пара... На кой му трябва панел по време на криза? Доста хора напуснаха София, защото останаха без работа или са в неплатен отпуск. Очаквам срив на цени на имоти и наеми до 1-2 месеца.

3

Анонимен

преди 4 години

наистина ли функционира? защото ако е така в момента е противозаконно

2

До Явлена

преди 4 години

Исках ме да ви клиент точно преди карантина, но толко смотани агенти имате просто думи нямам. Първо звъниш дигат и казват че заети и ще върнат обаждане...чакам чакам...тишина...пак звъннах...вече и не дигат..Айде сега чакай да имаш зарлата.

1

Анонимен

преди 4 години

Море, какво ви очаква всички брокерчета наесен... На ваше място бих си потърсил истинска работа.