318

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

317

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕННеПросветен си. С подобни елементарни " аргументи " и съчинения може да заблудиш и манипулираш само хора, които посещават чалгарски мероприятия.Много аматьорско...

316

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Като гледам данните предоставени от социологическа агенция ",АФИС" най-вероятно това проучване е правено във техния офис плюс роднините им!!!!Дядо Коледа е по-достоверен ",персонаж",отколкото техните "псевдо" "соц. "Проучвания"!!!!!

315

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Най-интересното в случая е коя черта от "народопсихологията" на българина ще надделее,ако БОКО ТИКВАТА продължи "геноцида" спрямо собствения си народ!!!!Нямам търпение ген.Майтапчийски да "одължи" достатъчно "карантината",за да заменим "Жан Виденовата зима" със Бойко Борисовото лято"!!!Скоро започват "игрите на глада над стаха"(реалити формат)!!!Дано тези около "700 години" са само "история",която няма да се ПОВТОРИ ....

314

1

преди 4 години

До ГерманецНе е "аргументативно ниво". Това е реалното положение: човек с назидателен тон (не че осъзнаваш колко жалко изглежда да говориш за "чужбина" като "на лъва опашката", но явно се гордееш с това точно като снобите, които споменаваш) и маниери на даващ (по еснафско от това няма накъде). Конкуренция на тези две неща прави само наглостта да се присламчваш към група, за да не ти личи какъв си всъщност, но дори и да не се знае тук, не можеш да го скриеш от себе си, така че дерзай! :)

313

Германец

преди 4 години

Иначе, абсолютно знам кой си категоризирал, само не съм сигурен, че ти знаеш кой си категоризирал.---Уау, аргументативно ниво трети клас, втори срок.Дерзай, друже :)

312

1

преди 4 години

До някоя_си"ози субект има наглостта да заяви,че издържа финансово семейството на софийски адвокат,че издържа с парите си всички български граждани в България и за това всички българи в България трябвало да му се кланяме"Да де, това съответства на категориите "сноби и парвенюта". За *** нямам достатъчно информация да кажа.:D

311

1

преди 4 години

До ГерманецЛогиката ни е силна страна, така че, смятай какво си казал дотук ... :)Иначе, абсолютно знам кой си категоризирал, само не съм сигурен, че ти знаеш кой си категоризирал.:)

310

1

преди 4 години

До Forever"вие с госпожата се опитвате да го принизите"Няма такова нещо.

309

Forever

преди 4 години

До 1,Ами вие с госпожата се опитвате да го принизите,да го убедите ,че с нищо не е полезен на България,работейки на друга територия,без да си давате сметка,че може би парите които изпраща тук са много повече от тези които плаща като данъци и осигуровки там.

308

1

преди 4 години

До ГерманецИли ти имаш нужда да си мислиш, че си мислят така, за да можеш да спиш спокойно с омразата си към тях. Факта, че изобщо говориш в такива категории говори достатъчно силно за това кой поддържа илюзии :)))))

307

1

преди 4 години

До ГерманецСамо дето не става ясно какво общо имаш ти с това. :)

306

1

преди 4 години

До ForeverАз не виждам какъв е негативизма и в двете посоки. Има хора които са къдърни и работливии и на двете места, та ми е интересно защо избра да коментираш така едностранно.

305

Forever

преди 4 години

Не разбирам какъв е този негативизъм на някои хора в България към емигрантите,дали пък не завиждате малко,че много хора умеят да се адаптират и зад граница.

304

1

преди 4 години

До ГерманецТи не си събирателен образ на хората зад граница. Единственото за което знаем, че ви обединява е географското местоположение (ако приемем че си зад граница), а това е напълно ирелевантно към финансовия принос на всеки. Явно Икономиката (след като го установихме за Правото) не ти е от силните страни. :))))

303

1

преди 4 години

До някоя_сиМоже да се окаже че ти финансираш "такива като него". Особено ако разчита на силно субсидирани производства.:)))))

302

1

преди 4 години

До Германец"благодарение на хора кате мен"Ето ти твърдението за това колко много допринасяш. Нали за това питаше :))))). Иначе няма такова нещо като "хора като теб". Няма хомогенна група от "хора като теб" или поне не такава под чийто общ знаменател се опитваш да се наместиш. Това се нарича "с чужда пита помен прави" и генерално е типично за комунистическите ***, които много обичаха да вземат от можещите и работещите, за да "дават" на неможещите и мързеливите.

301

1

преди 4 години

До някоя_си"Джей Пи Морган пасти да яде."Мисля че със сравнително голяма точност установихме, че човека пише за да избива комплекси. Няма никаква цел в нещата които пише. Просто поредния драскач маргинал.

300

Анонимен

преди 4 години

До Германец"т.е. никъде"Не, не е никъде. "Колко внасяш" не се отнася само към конкретна сума, а също и към претенция за обем или въобще за взаимовръзка (платени данъци > принос). Не е лошо да си опресниш Българския език, защото явно някои фрази са ти с непознато значение.Що се отнася до това какъв си искал да станеш като малък, това едва ли е интересно за някой тук. :)

299

Германец

преди 4 години

пряко ни финансираш...---къде съм казал, че го правя пряко?...и искаш да ти целуваме ръцете, краката и прочие---еле пък това?Много си комплексирана, драга. Но от човек с торби на Диор не очаквам друго.