74

Анонимен

преди 4 години

Който не спазва правилата при сегашното положение да си носи последствията .Ние сме подложени на зараза заради прииждащите постоянно от други доказано заразени страни работници и богаташи ,решили да си почешат егото и да се похвалят с положение и охолен живот .Ако си караха карантината на специално обособени места , а не в домовете си сега нямаше да е тази огромна тревога в обществото .Виновни за това решение както винаги няма , освен умрелите че са имали други заболявания . Но уви има и той е..

73

Анонимен

преди 4 години

До 123ами вие позволихте на ромите да изкупят половин българия като гледахте безучастно от софийската панелка как ромите опустушават страната...сега какво ревете не мога да разбера.елате да видите как в момента ромски барони пазаруват на едро за жълти стотинки имотите на вашите родители в провинцията.докато вашите родители в провинцията се опитваха да спасят последните си стотинки от развилнялия се ромски башибозук,вие се разхождахте по витошка.а сега стойте си в софия и си плащайте заемите...

72

Анонимен

преди 4 години

Българите сме най стария народ на земята ,носители сме на най старите и здрави гени на атланти,пеласги,траки ,сармати и прабългари,затова и тоя коронавирус при нас преминава или без каквито и да е симптоми или като лека истинка.Друг е въпроса с вируса как върлува и преминава при ***.Там е найстина интересно,затова и от щаба прикриват и не съобщават какъв е етноса на заразените и умрелите.И накрая -да знаете,че това извънредно положение е най вече да се спасят колко се може повече шведи

71

Българин

преди 4 години

Колко са ромите и защо не затворите гетата във всеки град?

70

Анонимен

преди 4 години

Ако кажат на...мрзливите ..че който има вирус ще вземе 1000 лв....То наарочно ще се обкихват и плюят един другЕто..кои са най важни в държавата Депо тутките и тези които масово ги избират++...пите кантропитеДругите....майната им

69

Анонимен

преди 4 години

Ромската царица Юрдана да се заеме с поданиците си!

68

ист

преди 4 години

Това което е забранено, а най сладко. Някой роми ще си вземат безплатно вирус, и ще се похвалят в махалата с братчедите.

67

БАРЕКОВ - ХИНИН

преди 4 години

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, пловдивската такова.., който хич не ме кефи го ОБЯСНИ и НАГЛЕДНО ПОКАЗА в кратко видео в Ю-ТУБА -потърсете Николай бареков за хинина и коронавируса.Изгледайте го, 10 минути е, но казва много.Аз също съм на мнение, че РЕСУРС ДА СЕ СПРАВИМ ИМА, НО МОЖЕ БИ ДРУГИ ПРИЧНИ ДА НЕ ГО ПРАВИМ...

66

i'm

преди 4 години

А тия дето Ви плащат държавните заплати, последни, ако изобщо се стигне до тях. Когато и ако остане за тях. Но за интегриращите се има тестове. Не мога да разбера що за логика?!?!?

65

Men

преди 4 години

Вместо да ги изследвате пак за наша сметка затворете тия два квартала да си изградят стадния имунитет.

64

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Е тоя на снимката ако хване коронка и ни отърве за дълго от присъствието си ще бъде чудесно.

62

за 1 приятел питам

преди 4 години

а не дай си боже някой се зарази и му трябва вентилатор, кой ще го вземе , този който цял живот плаща осигуровки или братчеда?

61

Анонимен

преди 4 години

Нека ромите да се изследват, да се хвърля ненужен ресурс на тях, а пък останалите да си плащат изследвания

60

Анонимен

преди 4 години

целево изследване на основния електорат

59

Анонимен

преди 4 години

Целево изследване във всички гета, но и във всички луксозни жилищни квартали. И двата типа миткат по чужбина като полудяли. Виждаме, че тоя вирус се внесе именно от пътуващите навън. Като знам колко са нечистоплътни в гетата е ясна картинката. Но богаташчетата са луди на друга тема- антиваксари, не се лекуват със съвременна медицина, пият хомеопатии и кашлят по цял месец с обяснението, че така се чистели. Абе направо изследвайте цялото население, но почнете от гетата и от богаташите.

58

Офф ,да се омита

преди 4 години

Единствения начин да се отървем от Вируса е първо да се отървем от тези генерали-клоуни /пожарен генерал и коремен хирург-гербераст/!Тази напаст е захапала кокала и ни прави на маймунки.За месец и нещо не извикаха дори един спец от Китай ,за да ни покаже как да се лекуваме.Защото знаят че е блъф,за да може *** да изкара поне този мандат до края.Хиляди загиват защото не се лекуват, и жертвите на *** са стотици пъти повече ,отколкото жертвите на Вируса.

57

Krom

преди 4 години

До Анонимен 55 - мечтата на провинциалния завистник! Супер, обаче първо ела до София да си "прибереш градските" и цялата останала пасмина дето я е налазила.

56

ГНЕВЕН

преди 4 години

Тоя ген.Плешивец се оказа много тъъъп.Като целия Щаб от безхаберници и командващия ген.Тиква.Още преди 13.март на коремния хирург му казаха поне 100 пъти ,че заразата идва от гетата.Да , ама Венци Плазмодия бръщолевеше някакви герберизми ,че не трябва да се говори за етническия произход на заразата!!!Ами да мрем тогава ,щом трябва да слушаме Плазмодия.ОСТАВКА НА ЩАБ ,ТИКВЕНО ПРАВИТЕЛСТВО И САМАТА ТИКВА!ОСТАВКА И ЗАТВОР!ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ!

55

Анонимен

преди 4 години

До Абе...те ромите отдавна работят много усърдно за затриване на българската нация,а пък ние гледаме да ги интегрираме.когато стане някакво нещастие с етнически българи някъде в ромската махала ликуват...омразните българи ***...всеки мъртъв българин за ромите е победа и повод за празненство...да не говорим,че в провинцията властва ромски башибозук,чиято цел е унищожение на българите...