94

ГОРИ

преди 3 години

ли ФАКУЛТЕТО Генерале, така ще перифразирам въпроса на хитлеристите "Гори ли Париж" ?Колко са реално заразените и колко от тях на свобода шетат и заразяват нови жертви ?Колко болест ще ни донесат "братята" роми Генерале ?Как се грижи за тях баш-Генералът БонБон ?

93

Анонимен

преди 4 години

За какво се хабят средства? Ковид е на път да реши етническия проблем веднъж завинаги..... при това абсолютно безплатно :))

92

за тях без пари

преди 4 години

Те не плащат данъци, ток, вода, наеми, и поради което и тестовете са без парии. Е как така?! Айде сега и безплатно всичкото ром да напълни болниците - и като пламне...за нас ни доктори, ни лекарства, ни тестове, ни нищо. Не може така!

91

много ясно

преди 4 години

обгрижваме електората.

90

Анонимен

преди 4 години

Най-после генерала призна две неща:че основните вирусоносители са от ромските махали и че част от заразените са били на почивка в Пампорово.Затова едно от огнищата е Смолян.Досега се бяха втренчили само в Банско,а за Пампорово не смееха и дума да кажат,защото е владение Цветелинка.Но повече не могат да го крият.

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма вие луди ли сте да пращате пари за дарения? Цял живот данъци данъци, осигуровки. И като трябва да се харчи за нещо - ами то няма. Дарете, моля ви... Я си гледайте работата - в буквалния смисъл, без дарения и без да ви се моли някой!

88

Анонимен

преди 4 години

След това признание и след като днес направиха "грешката" да съобщят именцата на заразените онова село...надявам се на всички ни стана ясно, че държавата е спряна заради пасмина "шоколади" мръсни. Цял живот ги дундуркаме с данъците ни и сега пак проблема иде от тях!

87

Анонимен

преди 4 години

това е биолог.оръжие.оцеляват здравите и умните..природен процес на естествения подбор.природен закон..искаш .не искаш .ако щеш го приемай.

86

сара

преди 4 години

Хора, укротете се, спрете се - някой нещо прави за вас ! Помогнете поне със съпричастие ! Не може да ни е добре в такава обстановка - не нагнетявайте положението. Бъдете търпеливи в името на своето здраве ! Да не би да искате да останем 100 % на естествен подбор ? Имайте малко уважение, мола ви !

85

Майтапчийси

преди 4 години

Гоним бройки, че ха са намалели, ха безработните са ни линчували, че им спретнахме тоя евтин сценарий ...

84

Анонимен

преди 4 години

Бе какво изследват р о ми? Я веднага по едно КПП, никакво излизане от гетото освен ако не работи и толкова. Ако нямат здравни да им опънат палатки в гетото и да се лекуват. Може и от излишните обдишватели да се дадат, че да не реват че са дискриминирани

83

Анонимен

преди 4 години

имам живото застраховка Бест Докторс в Алианс.всяка година по 659лв от 6 години и сега ми казват че не обхващала корона вируса.защо?

82

Анонимен

преди 4 години

Честито, за пореден път Държавата, ни показа че освен да си плащаме данъците за нищо друго не ни зачита. А тези за които отиват данъците ни са отново привилегировани- все пак това е електората на власта

81

Анонимен

преди 4 години

в Америка като не си здравно осигурен си умираш навън на тревата.а там е висша демокрация.

80

Анонимен

преди 4 години

Призив към лекарите : Към ромите се отнесете така , както те се отнасяха с Вас доскоро !

79

Анонимен

преди 4 години

та те не си плащат и здравните осигуровки.оставяте ги. природата си знае.

78

Анонимен

преди 4 години

Смрадливата напаст отново с привилегии ?! Сега ще напълнят болниците , а нормалните хора ще *** по улиците ! ЛИКВИДАЦИЯ !!!

77

Анонимен

преди 4 години

Събраха 2 млн лева дарения за 1 седмица и сега ето за какво отиват даренията. За безплатни тестове на определени групи. Ми чудесно - дарявайте

76

Анонимен

преди 4 години

Не изпускайте уникалния шанс за децимация на ромското население - САЩ се възползваха от вируса да почисти ***...

75

Анонимен

преди 4 години

Забележително - за тях отново е БЕЗПЛАТНО! А за останалите донори на бюджета НЕ! Аз плащам луди пари за данъци, частна детска градина и какво ли още не, но не - държавата ще плати тестването на друга група от обществото! Започва сериозно да ми писва