16

анонимен

преди 4 години

ВАЖНОТО Е ДА СЕ УСВОЯТ ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ ЗА ПАРАВАН КОРОНАВИРУСА. МНОГО НАПЛАШЕНИ ХОРА ИМА И ТОВА СА БЪДЕЩИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ МУТАФЧИЙСКИ. МНОГО ОТ ДАЛЕЧ ГО ПОДОТВЯТ КАТО ПОРЕДНАТА ПИОНКА НА ПРЕМИЕРА. СЕГАШНИЯ ХИЧ НЕ ИСКА ДА ГО СЛУША И ИЗПЪЛНЯВА. ОЧАКВАМЕ ДА ЗАПОЧНЕ И ПРЕДИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ. КОЛКО ЖАЛКИ ХОРИЦА ИМА В БЪЛГАРИЯ. НО ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ. СИСТЕМАТА ГИ УБИВА.

15

Анонимен

преди 4 години

НАЙ-ПОСЛЕ ПЪРВИЯ ПРОГЛЕДНАЛ! ЦАР ТИКВУН Е ГОЛ!ГОЛ И ***! КАЗА ГО ЧОВЕКА!На същото мнение са всички лекари ,несвързани с партията на Тиквун.За съжаление и в тази статия е пропуснато НАЙ-ВАЖНОТО от интервюто на д-р Кацаров-"На ден в БГ загиват по 300 човека от сърдечни , онко и други заболявания!От коронавирус по 1-2.Защо т.н.Щаб не дава информация колко са жертвите на другите болести?"Каза го , ама "мисирките" дори не смеят да го цитират!Гледайте коментара на д-р Кацаров по ТВ сутринта.

14

БАРЕКОВ - ХИНИН

преди 4 години

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, пловдивската такова.., който хич не ме кефи го ОБЯСНИ и НАГЛЕДНО ПОКАЗА в кратко видео в Ю-ТУБА -потърсете Николай бареков за хинина и коронавируса. Изгледайте го, 10 минути е, но казва много. Аз също съм на мнение, че РЕСУРС ДА СЕ СПРАВИМ ИМА, НО МОЖЕ БИ ДРУГИ ПРИЧНИ ДА НЕ ГО ПРАВИМ...

13

аз

преди 4 години

До seiraНа вас партизаните-комунисти в България от 43-та година някой все ви репресира. Само знаете как се краде кашкавал от мандри и точи нафта, после чакате партийни панелки и службица до живот, ей това ви е мизерното комуниситческо съществуване!

12

ВСИЧКО ИМАМЕ!!!

преди 4 години

ТОВА Е ТОЧНО ТАКА! Но е дори ПО-ЛОШО:- болните от Ковид са оставени да *** вкъщи на Парацетамол, при положение, че има ЛЕГЛОВА БАЗА в болниците, реално болниците са ПРАЗНИ! - имаме ХИНИН за всеки гражданин и 15000 дози хлорохин: но не се пускат в аптечната мрежа, за да могат хората да се лекуват по някакъв начин! Не направиха един протокол за домашно лечение, което да се раздаде на ждипитата, а РЕСУРСА Е НАЛИЧЕН.- набляга се на ограничителни полицейски-репресивни мерки. Не че няма нужда, ама

11

Анонимен

преди 4 години

В държавните болници е пълна мизерия, а частните са само за богаташи. Това е здравеопазването в България. Всички гледат на теб като на разхождащ се портфейл - ако нямаш пари, на никого не му пука за жалкия ти живот.

10

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше да се предвидят тези последици. Не може да се игнорират другите сериозни заболявания, болниците да стоят затворени и да чакат само заразени с коронавирус. Можеха поне ЛЛ да работят в отделна сграда, нямат кой знае каква апаратура за пренасяне. А в онкологичните болници да лекуват само онкологично болни. Пак е въпрос на организация едни дейности да се извършват изолирано от други дейности. В някои градове поликлиниките са отделно от болниците, но пак не преглеждат други пациенти.

9

Анонимен

преди 4 години

До мммКога ли и ти ще си в числото на починалите от ухански вирус?

8

Ken

преди 4 години

Ами то е ясно - на ден има по около 300 смъртни случая, по най-различни причини.Който иска да смята, какъв е делът на тези заради COVID-19.

7

ммм

преди 4 години

Че тя в Италия системата не издържа. Там под все още умират по над 600 души на ден. А сърдечно-съдовите заболявания и рака не са заразни все пак и не бива да се спекулира с това, че хората така и така си умират.

6

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

а добро утро!

4

Анонимен

преди 4 години

Напълно прав е човекът, но има още много хора, които трябва да го проумеят.

3

ДА

преди 4 години

Браво !Това е голата истина!Да се съобщава всеки ден,броя на умрелите от вируса,но да се съобщава и броя на умрелите от рак,сърце и други болести-да видим процента какъв ще е!!Никой не иска да те преглежда-можеш да си умреш в къщи ,но не от вирус!Нали така умря една жена от перитонит-лекували я в къщи от коронавирус!

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

В КРАЯ НА КРАЙЩАТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ПАРИ И ЗА КРАДЕНЕ

1

Анонимен

преди 4 години

Осмели се най-после един да каже истината.