39

ivailo

преди 4 години

До *** 26 Но парното и бензина на руснаците са им без пари...

38

Анонимен

преди 4 години

Маните я тази Русия какво и обрьщате внимание ! Дайте Тикволандия да видим и тиквун от Банкя най умният тиквун вьв вселената.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"руснаците не ги мислете. те са мъже"Какви мъже са тия, рускините масово търсят българи по черноморието, хаха.

36

Анонимен

преди 4 години

До МенСлабо колега. Дотам ли я "докарахте"?

35

Мен

преди 4 години

За 30г "демокрация"я докарахме до там че нямаме ресурс да се изхранваме със собствени производство с изключение на технически култури и грозде. Или ние да поискаме санкции като на Русия че може би тогава ще успеем да го възтановим

34

Анонимен

преди 4 години

Абе руснаците не ги мислете.Те са мъже.Знаят и две,и двеста.Ама западните *** не ги виждам.Свикнали са само на двестатачката,та не знам как ще им се отрази неотразимо задаващата им се двойка.

33

Анонимен

преди 4 години

*** се пали скача от балкони и се хвьрля под влакове.Няма друга такава страна.

32

Анонимен

преди 4 години

37, хич не се интересуваме как работите в Москва.само по-далеч от нас.

31

Мен

преди 4 години

Що сме се претеснили за руснаците те сигурно ще се изправят по някакъв начин щом след революцията втората световна че и след управлението на Елцин и либералите се изправиха . Ами ние Как ще се изправим като почти унищожихме селското стопанство а винаги сме излизали от катастрофите със него

30

леле ами сега

преди 4 години

в москва и област без работни няма за провинцията не знам много работни места са свободни особено в строителството .не му мислете за нас путин нас гладни нема да остави ние парите за април не сме получили а вие пишете че сме гладни не бързайте нека да дойде май тогава ще си говорим аз и женами работим в къщи а москва се състои от едни офиси 70 процента работят по домовете си благодарим ви че мислете за нас а ние ще ви погледнем вие как ще се оправите без нас да ли ще останете живи и здрави от в

29

Анонимен

преди 4 години

Джужи няма ли веднъж да ни отговори - защо години наред плащахме двойна цена на газа в сравнение с ВСИЧКИ европейски държави?- защо след като свали на цяла Европа цената на газа с 50%, на нас я свали с 40%?И сега какво? ПАК ПЛАЩАМЕ ПО-ГОЛЯМА ЦЕНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ!

28

Анонимен

преди 4 години

Другаре, имам предложение, нека Джуджи използва парите изкарани от надценката над пазарната цена, която плащахме на Раша за скъпия газ, за да подпомогне малкия и средния бизнес там. Някъде към 17 милиарда долара са. Ще се вържат към 15 пъти повече от сега предвидената "помощ". Да видят че и малка България е помогнала на Русия в тия трудни времена :))))))))

27

До 18

преди 4 години

В Сращ Е добре. Те отиват за кредитна карта и харчат докато ние плащаме, така вече 50 години. В Раша плащаме само на ологарсите, народа кучета го яли.

26

бай ганю

преди 4 години

кремъл може да си позволи огромни финансови помощи за народа но защо не го прави?щото не им дреме за бедните вова и миша

25

Анонимен

преди 4 години

Матрьошките се биеха в гърдите, че нямат проблем с вируса. Дори плащаха помощи на ЕС. Ковид19 ги чу и каза: подръж ми бирата за секунда :))) Ами сега? Ко прайм товарш ватников? М? Коронавируса на е Хитлер и не се страхува от Сибир и Руската Зима :))))

24

от 25

преди 4 години

Извинете ме, имах предвид 2 милиарда ЛЕВА. Тавариши?

23

Анонимен

преди 4 години

До ivailoКолхозник, в България минималната заплата е 310Е, в Русия 140.

22

Анонимен

преди 4 години

"За дребния и средния бизнес се предвижда подкрепа от 100 милиарда рубли."Горе долу два милиарда евро. ЕС подготвя пакет от половин трилион ... като за начало.Друзями?

21

Анонимен

преди 4 години

140Е великата руска минимална заплата.12% надолу.Да живее великия путин.

20

Анонимен

преди 4 години

Дежурните русофилски плюнки се хвърлиха на амбразурата.