14

Анонимен

преди 4 години

А вярно ли е, че ТЕЦ София иска повишение от 20% от юли? Тоест, че ще даде 2, а ще прибере 200? Теменуго, този път си *** сама, да не те гоним по улиците!

13

Велес

преди 4 години

..."До средата на юли ще се възстановят парите за газ, парно и топла вода"...-Да бе... за газ, парно, топла вода! А как ще ми върнат парите на мене, за газта, дето съм я изгорил с колата? Ами на газовата печка и бойлера, дето са с бутилка? Ами, нали и тока го вдигаха, щото, видите ли, енергоносителите поскъпнали!

12

ЗАщо до Юли ?

преди 4 години

Каква лихва ще ми бъде изплатена...

11

Потребител

преди 4 години

Енергийна мафия! Петкова, Иванов и всички останали исие обезкървяват и обезглавяват бдния българин!Затвор за тези мръсни, корумпирани, алчни предатели-българоубийци!

10

абонат на Топлофек.

преди 4 години

До Ф.С.В.:*** ГЕРБ-ав, не ти е виновен Иванов от КЕВР, той си върши работата, а падишахът ти Борисов, правителството му насрано от ГЕРБ-ави и "патреоти", както и другите *** - от БСП, дето се правят на опозиция, също и рубладжиите от Атака, Воля и пр. ***.

9

dp

преди 4 години

Как ще ги възстановяват тези пари,като от следващия месец ще се плаща само топла вода.Или ще опростят една сметка за 1 месец 20-30 лв. за топла вода и ще кажат,че са върнали парите.Ако е както трябва май до Нова година не трябва да има сметки за парно за да има реална компенсация,но познай!

8

Ф.С.В.

преди 4 години

Близо 3 месеца ще трябва за да сработят държавните "механизми" с частните за да се намали цената и да се върнат пари!!!!!!! Какъв Абсурд! По ТАЗИ ЛОГИКА ЗАЩО МАЛКО ДА ПОСКЪПНЕ ПЕТРОЛ И ГАЗ ВЕДНАГА НА ВТОРИЯТ ДЕН ВДИГАТЕ СМЕТКИТЕ НА ХОРАТА?? ЗНАЧИ ЗА НАМАЛЯНЕ НА ЦЕНИ ВИ ТРЯБВА ПОЛОВИН ГОДИНА А ЗА ВДИГАНЕ ВИ ТРЯБВАТ 2-3 ЧАСА?/ И ТОЗИ ИВАНОВ В КЕВР ВЗЕМЕТЕ ГО МАХНЕТЕ - НЕВЕРОЯТНО ДРАЗНЕЩ И ЛЪЖЛИВ ЧОВЕЧЕЦ КОЙТО ВМЕСТО ДА СИ ВЗИМА ПЕНСИИКАТА И ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ -ВЗИМА ПО СТО ПЕНСИИКИ ПОД МАСАТА!

7

Финансист

преди 4 години

Чудесна е новината наистина, но защо не пише за юли през коя година ? Настоящата или миналата, или пък може би през следващата 2021. Между другото, лъжливото овчарче министър на финансите през кой месец имаше рожден ден ? Нали трябваше през април т. г. България вече да е получила поканата за членство в Еврозоната ?

6

Анонимен

преди 4 години

Връщайте парите на хората ***!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Що лъжеш бееее?Парното иска 140% увеличение на цената!За какво намаление говориш?

4

Анонимен

преди 4 години

Топлофикация надува сметките и не връща реално надвзетите пари.Да се премахнат прогнозните сметки които винаги са завишени и нереални.Това са незаконно взети пари.

3

Анонимен

преди 4 години

na 22 uni novi izbori...elektronni...

2

Анонимен

преди 4 години

ДА БЕ ДА ВЯРВАМЕ ТИ!ОТ УМРЯЛ ПИСМО!

1

Анонимен

преди 4 години

dotogava deputatite ste sa grilirani i hapnati ot elektrorata