8

до 7

преди 4 години

Винаги може да се намерят изключения. А аз соча вярващите. Заради овчедушието им страдат и другите.

7

до 5

преди 4 години

Така са смятали и преди векове,когато се е появила теорията ,че инфекциите се причиняват от едни много малки животинки,които живеят по мръсните ръце:)

6

ех, психология

преди 4 години

Има една популярна мисъл-,,По време на война ,хората не умират от грип".Мисълта управлява процесите в тялото.Мозъкът е добър слуга ,но лош господар и ако наистина вярваш ,че няма да се разболееш,дори да пипнеш вируса-ще го изкараш на крак,но ако вътрешно се страхуваш-независимо от поведението ти-може да се разболееш със всички последствия от това.Аз например,обикновено не боледувам,защото нямам време за това.Ако все пипна нещо,то не спирам да се чудя,как е възможно и го изкарвам на крак и бързо

5

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който вярва в нещо, което не е виждал, може спокойно да бъде обявен за ненормален!

4

Хора, мислете!

преди 4 години

Разбирам и поддържам хората които вярват. Независимо от религията им. Обаче, когато са разумни аналитични и мислещи!-Ама... Аура...Метафизика...чуда... Ходят на църкви, целуват икони, причастия от една лъжичка и после...А?-Ненормалници!

3

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, "Когато човек вярва, че не може да се разболее, тогава инстинктът за самосъхранение спира да работи..." а като умира от страх става толкова здрав, че чак безсмъртен!

2

До 1

преди 4 години

Да бе...

1

славянин

преди 4 години

При вярата или невярата в заразяване работят не само психологически закони, а и метафизически - вярата, че ще се заразиш понижава вибрациите на аурата ти и ти ставаш по-уязвим за всякакви въздействия, а вярата че няма да се заразиш прави обратното - повишава вибрациите на аурата ти и те прави по-неуязвим! Това го знае всеки, който се занимава с езотерика, то е нещо като събирането и изваждането в математиката!