102

Нинова

преди 4 години

"Ще пратя линка до щаба да ти го сдъфче за по-лесен прием."Другари, какви са тези простащини по форумите? На това ли ви учиха по време на политическата учебна година, проведена от окръжния комитет? Кой беше вашият лектор, другарю? Име, Фамилия? И вашите също. Ще се коментира служебното ви съответствие. Лекторът ще бъде изтеглен на отговорна работа, но за вас не знам, сложно е, вие сте никой в структурите...

101

Анонимен

преди 4 години

В София 450 заразени, но не са под карантина както беше Банско, а сега и някво село от 6 заразени под карантина заради някакър римлянин. Двойни стандарти, а?

100

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре след час пред шипка 6 ще раздават безплатно /срещу червена...може и захабена книШка/ кебапчета от......някакво месо.....съберете се на група......не сте много.

99

баи

преди 4 години

да се затвори софия както банско - карантина , единственно летището да приема полети за да се завьрнат всички наши санародници от - екскурзии гурбети

98

Анонимен

преди 4 години

Ограмотете щаба, че PCR e технология, непрекъснато повтарят тест.

97

Анонимен

преди 4 години

До ***: Безрезервната вяра от Мунчовците не е нещо, с което си струва да се хвали някой. Това е ефект на масираната пропаганда от екрана на телевизията. Сутрин в най-гледаното време по първи канал - Мутафчийски, по втори канал - Мутафчийски, по трети, по четвърти - същото. Следва десант на гербаджийски министри и депутати, социолози. И това е ж'урналистика, която трябва да отразява мнинието на обществото. А за това просто време не остава.А прокуратурата все да разследва за "всяване на смут".

96

Анонимен

преди 4 години

Това е най-голямото увеличение от началото на вируса у нас. А още не сме стигнали пикът.

95

До Р Радев

преди 4 години

Ще пратя линка до щаба да ти го сдъфче за по-лесен прием.Информацията е за интелигентни хора с известни компютърни умения.За другите има ген. Майтапчийски.

94

Шофера

преди 4 години

Селяци, напуснете София пречите ми да си карам Кайена с 300 по Цариградско. Сеете бацили и смърдите на чесън и шкембе.

93

Хайде

преди 4 години

Затворете София преди празниците !

92

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е толкова заразен, че ако продължава така, за година ще се заразят 0,063% от населението (735/2 мес*12 мес=4410). Т.е. дебне да те е*не! Навсякъде е, лол!

91

Анонимен

преди 4 години

Новата порция лъжи и стъкмистика!!! Съобщават ги както и когато им е удобно! Нямат доверието на хората тези слагачи на герб!

90

смех

преди 4 години

"...Така общият брой на заболелите от COVID-19 става 735, като активните са 585. "Активни и пасивни? Става въпрос за болни все пак...?!?Понеже не им излиза сметката, ще почнат да ги делят и по зодии и по кръвни групи и по цвят на очите, че и по номер на обувките.

89

Все по-любопитно

преди 4 години

Този "ужасен" вирус вилнее из света вече 4 месеца (или доста повече) и е толкова контагиозен, че допъпли до 2 милиона заразени от тестваните (е, по-скоро са общо 20 до 50 милиона). И е толкова вирулентен, че има 130 000 починали, като почти всички са имали съпътстващи заболявания. А сега погледнете в сайта на СЗО колко милиона са починалите през този период от други болести, включително заразни. И заради това целият свят се остави да бъде командван и тормозен. Стадо сме, а не Хомо Сапиенс.

88

До Р Радев

преди 4 години

Изкарайте инструкциите за употреба на PCR теста тогава. Да ги прочетат всички, пък те ще си преценят дали работи или не.Има ги в сайта на CDC за който отбира английски.

87

Анонимен

преди 4 години

Не се заяждам, обяснете ми защо при еболата не търсихме групов имунитет?

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - >Създателят на PCR теста, др Кери Мълис казва:ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ДИАГНОСТИКА НА ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ.А те точно това правят.Моля за линк с доказателство на това ваше твърдение.Тестът си е тест. Каквото му заложиш като маркер, това ще търси като наличност. Самият подход няма никакви ограничения в технологичен аспект. Температурата си е температура, циклите са си цикли, контролите са си контроли.

85

Анонимен

преди 4 години

От Банско цял самолет болни кацнал в Израел.Ами те са си имали заразени в групата и са се омешали. Не са имали контакти с местните. При ол инклузив знаете как е- всичко ти е в хотела и няма за какво да се разхождаш. Както казват руските туристки: Мы от группы не делимся

84

110 съм

преди 4 години

Т.е. 15 е реалното увеличение даже, не е 25.

83

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЩАБА АКО ГИ БЕШЕ ХВАЩАЛ НА ГРАНИЦАТА СЕГА НЯМАЩЕ ДА МИ ПРЕБРОЯВАТ ДИВИТЕ ЗАЙЦИ . ДОКАТО ЕДНИ СИ СТОЯТ В КЪЩИ ДРУГИ ПАК ЗАМИНАВАТ ПО ЕВРОПАТА ДА РАБОТЯТ.ТОЯ ВИРУС ЩЕ СИ ГО ОТГЛЕЖДА МЕ ДОСТА ВРЕМЕ