17

анонимен

преди 4 години

ТОЧНО ТАКА САМО СЪЗДАВАЙТЕ КОМИТЕТИ, КОМИСИЙКИ, СЪВЕТИ И СИ УВЕЛИЧАВАЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИ КАТО ЧЛЕНОВЕНА ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ И НЕНУШНИ СБИРЩИНИ. А НАРОДА ДА ГО ДУХА. ЗАМИСЛИЛИ СТЕ СЕ И СЕ ТРЕВОЖИТЕ ЗА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ. СМЕХ В ЗАЛАТА. САМО СЕ УСВОЯВАТ ЕДНИ ПАРИ ОТ ДЖОБА НА ГЛУПАЦИТЕ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ДРЕБНИ ПАРИ И ВИ ИЗДЪРЖАТ.

16

Анонимен

преди 4 години

От БМРО (Вредни Майчини Родни ***) искат още хранилки за "родолюбци"!:)))))))))

15

мнение

преди 4 години

ако наистина са загрижени много за българия да се откажат от заплатите си в полза на държавата и да не търсят начин да си увеличат заплатите чрез участие в комисии и съвети

14

Анонимен

преди 4 години

Toz korumpiran parlament za nikav chep ne stava. Tasi silno centralizirana sofiiska drjava trea da se razvinti.Vseko kmetsvo si ima kmetski slugi, savetnici, kmetski zakoni. Vseko kmetsvo da e nezavisimo i na samoupravlenie. Centralnata administracia e otgovorna samo za vanshnata politika.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тези Щабове и Съвети ,ще са като ФОНД на ФОНДОВЕТЕ .Гола вода ,оглавяван от Т. Дончев . Четири години ,нула дейност ,НО ЗАПЛАТИ ,ЗАПЛАТИТЕ ВЪРВЯТ .

12

Анонимен

преди 4 години

Вие сте срам за България, скрийте се.

11

kit kat

преди 4 години

вмро - *** и псевдо ...

10

Аман от политбюро

преди 4 години

На тия само забрани са им в главите. Какво произвеждаш тука че ще забраниш вноса? До кога ще живееш от заеми? 1 връзка магданоз искаш 10 лв. лида стане? Зорлем ще трябва да емигрирам на стари години в някоя държава от "третия свят"

9

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни некадърници с интелект на третокласник.

8

Анонимен

преди 4 години

Тия са на нивото на електората си. Затова се разбират.Гледай кой е в парламента и си прави изводи за тия които не са там.

7

Анонимен

преди 4 години

Баси и комсомолските самоинициативи.Как само си намират предлози за допълнителни премии.И нека поне обяснят как ще се справят с ,,икономическата криза''? Каква икономика има България,че чак и съвет да се създава? Е като се създаде този ,,съвет'',съветниците му на кого ще дават акъл? На Асана и Айшето в Испания ли,или на Бай Иван и Стрина Мара краварите от село? Смешни и некадърни хора държат юздите на държавата ни.Но може би си ги заслужаваме тези бивши комсомолски секретари и деца на комунисти.

6

Анонимен

преди 4 години

Престъпници.

5

Анонимен

преди 4 години

Точно от ВМРО знаят как да се справят с кризата. Решенеито е просто и то е че няма как да се справите с кризата. В нашата фирма заплатите са вече с 30% надолу. За мен кризата ше приключи когато заплатата ми стигне пак старото ниво, но тя не зависи от вас драги, защото идва от Германия.

4

Анонимен

преди 4 години

"Оперативен щаб - Икономически национален съвет."А правителството за какво е? Или намекваш, че не може да се справи? Това го знаем.

3

Анонимен

преди 4 години

"Той трябва да има главната задача перспективно да чертае необходимите стъпки на правителството в тази сложна ситуация, която няма аналог в съвременността", посочи доц. Михов."Чакай малко.Правителството е най-отгоре.Какво ще правите? Правителство на правителството ли?И кой ще е назначения да дава акъл на министър председателя.Алоооу ????За конституция да сте чували?Я да си ги избереме както се полага. Я вижте Израел - 4 грешни опита вече.

2

Анонимен

преди 4 години

Този Михов е много глупав и зъл човек.Абсолютен психопат.

1

Иво

преди 4 години

Милен Михов-велик българин и истински патриот. Докато има такива мъже в Парламента има и надежда за България!