45

Анонимен

преди 4 години

Чудесно, но защо няма актове за причастията с общата лъжичка? Ако същото религиозно събитие го беше организирала БПЦ в някоя голяма столична църква нямаше да има актове - гузно щяха да мълчат, най-много някоя препоръка с половин уста. А стандартите не трябва да са двойни.

44

Стефан Христов

преди 4 години

Абе, къде се покри БХК, да не емигрираха в Хелзинки, че няма кой да защити брата ***?А Бат Гойко що не си защитава електората, утре кой ще гласува за него, а?

43

Наблюдател

преди 4 години

Не одобрявам това, което правят тези евангелисти като неспазване на разпоредбите и трябва да си понесат наказанието, но са по-малкото зло.

42

Наблюдател

преди 4 години

Голямо браво на евангелистите, че са влезли преди джихадистите в махалата! Борбата трябва да е за всеки ром да стани християнин под каквато и да е разновидност . От това какви ще станат ромите по религия зависи каква ще бъде религията в България през 22-ри век. Най-лошата комбинация е ром-джихадист!

41

Анонимен

преди 4 години

СЕКТИТЕ ВЪН ОТ България !!!ВЪН, ВЪН, ВЪН ...........КЪДЕ Е Българската църква ??????КЪДЕ Е закона......?????????????

40

116-акта ,ли...

преди 4 години

МАЛКО СА!ТРЕБВА И МАЛКО "ПАНДЕЛА" , ЗА ПЪТНОТО СТРОИТЕСТВО!ТАМ НЕМА ВИРУСИ ...И ХРАНАТА Е ДЪРЖАВНА!ТРУДА ШЕ ГИ НАПРАВИ СВОБОДНИ И ДОБРИ ХРИСТИАНИ , БЕ...!

39

Анонимен

преди 4 години

я питайте кмета на самоков влади георгиев как се крие от "любовта" на тези "християни"и основни гласоподаватели като излиза от сградата на общината през задни изходи...***!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкакъв пастор бе-тоя насъсква ромите срещу българите.тук става въпрос за омраза на етническа основа разпалвана от тези "християни"...

37

Анонимен

преди 4 години

Пасторчето за 5 год в затвора. На всички присъстващи актове и условни присъди, както и 28 дни карантина.

36

Анонимен

преди 4 години

и още един фрапантен случай от тези "вярващи християни" в самоков...живея близо до ромската махала,но съм българин по-беден от много от тези в махалата.майка ми и баща ми бяха насадили в малката градина леха с тикви...влезе една тумба от тези "християни"и стъпка всичко след обиди и клетви си замина и забележете без да вземат нито една тиква.майка ми щеше да получи удар-да бяха ги взели и изяли нямаше да им се сърдя а те унищожиха труда ми.просто така от омраза,защото не си ром като тях.

35

Анонимен

преди 4 години

До ??? /25/Има.Дори онзи ден ни съобщиха за един, който най-спокойно излязъл от здравното заведение, за да търси автомат за кафе.

34

От троян

преди 4 години

Защо им пишат актове!? Братчедите актове не плащат! По една палка през гърба и една по главата, щеше да хвана повече ред!

33

картоф компиров

преди 4 години

тия самоковски м.....са толко християни колкото аз съм трамвай...излизат от молитва в църквата и започват със золумите срещу българите.точно до ромското училище има една къща,където живее българско семейство-скромно и честно,кротки хора- съсипаха ги и то пред безучастните погледи на близкия полицейски участък.говорих с тях и ги питам защо ги замерят с камъни,а те ми казаха-нямаме конфликт с никого,най-малко с ромите.правят го от омраза,защото сме българи...не разчитаме на полиция и държава

32

преди 4 години

На молитва в джамия-може. Милицията няма да се намеси. На молитва в църква-не може.При пастора-не може. При ходжата-може.

31

до 31

преди 4 години

Глупости. Евангелистите са легитимна християнска деноминация. Евангелистите са легитимни, и са регистрирани в Дирекция Вероизпповедание. Те са протестанти. Протестантите са християни, в цяла Северна Европа са протестанти. БПЦ какво направи за да приобщи тези хора . Но Евангелистите ги приобщиха към Християнството. Или може би искаш да станат мюсулмани-като в Пазарджик?

30

Ямболски цървул

преди 4 години

Не защитавам системата,ама съм против всякакъв вид религии,защото са измислени с цел -контрол и манипулация над масите.Над нас.

29

Коко

преди 4 години

Успех със събирането на глобите!Да кажат след 1 година колко глоби са събрали!Ще вземат на босия цървулите!

28

преди 4 години

Не на гоненията срещу Християни. Не сме втори век. Вие нови страдалци-преследвани заради вярвата ли правите?Преследват по църквите вярващи християни, бедни и честни хора, но виж-в джамиите-може да се ходи. Няма глобени зда ходене в джамия. Има глобени за Християнска молитва.

27

преди 4 години

В джамия-може. В църква-не може.

26

Анонимен

преди 4 години

ФАНДЪКОВА = РОМКА???Нали там е родена???Да! Самоков - роден град на кметицата на гр. София! Може би е редно да се изясни това смутително обстоятелство? Само питам.