34

Стефан Христов

преди 4 години

Абе, къде се покри БХК, да не емигрираха в Хелзинки, че няма кой да защити брата ***?А Бат Гойко що не си защитава електората, утре кой ще гласува за него, а?

33

Анонимен

преди 4 години

загражда се селото никакво излизане и след два месеца се проверява за антитела който оцелее тия без доктор ще ги лекуваме

32

Анонимен

преди 4 години

:-)))Lov na kalinki i svetulki...:-)))

31

До 37

преди 4 години

Да ти кажа как е излязъл от болницата. Инфекциозното е в района на болницата, но граничи с един автосервиз.демек в края. Близо до отделението е психото и има още един изход освен този с бариерата. Та на този изход всеки може да излезе, или да влезе. Бариера никога не е имало. На другия, където има бариера няма охрана. Те това е.

30

От троян

преди 4 години

Ако още не са го били, да го бият! Задължително!!!

29

ПроСоТо

преди 4 години

да са отстреля!.."Беглецът",четвърти сезон..

28

Анонимен

преди 4 години

А защо никой не си задава въпроса,как от инфекциозно отделение си тръгваш като герой посред бял ден,минаваш през половината болница и си хващаш такси.Сигурно докторите и сестрите тогава са пляскали.

27

северозапад

преди 4 години

Вие сте интересни нищо няма да му направят даже и глоба няма да му наложат, той има права.Виж ако ние отидем до парка и с маски ще ни глобят.Това са двойните стандарти за различните граждани на държавата.

26

Рус Швед

преди 4 години

Щом са замесени зелените шведи тука работата е лоша.Да плашиш зелен швед с коронавирус е като да плашиш куче със салам .Няма оправия !

25

Те4о

преди 4 години

И какво ще бъде наказанието на мургавелката? Като имате на предвид, че може да е застрашил няколко живота?На това се вика опит за убийство!

24

Що само контактите?

преди 4 години

И фасунгите!

23

1

преди 4 години

Населението в това селище е изключително агресивно. Като се започне от продажбите на гласове повече от четвърт век, мине се през редовни масови мелета в кръчмите и се завърши с двойно убийство при едно от тези мелета.

22

тъй де

преди 4 години

''Кметът допълни, че е трудно да се обясни на ромите в селото опасността от зараза''-ТОВА Е ГОРЕ-ДОЛУ КАТО ДА ОБЯСНЯВАШ НА ЖИВОТНИТЕ ОТ ЗООПАРКА!

21

Анонимен

преди 4 години

Не е чул, че трябва да стои в болницата.

20

Анонимен

преди 4 години

Понеже призовавате да не се спазват мерките, сега мургавелите ще ви заемат леглата в болниците, а вие ще си чакате реда в къщи или пред клиниката.

19

!

преди 4 години

Обяснението е много просто! В Бургас в Комлука се пробваха една вечер да им обяснят като на хора. Сутринта БМБ-тата обясниха на махалата, имало акция за респектиране разправят...

18

Анонимен

преди 4 години

Избяга, та избяга. Никой не му е казал изрично да изчака, затова той илязал и си хванал такси.Вие го обърнахте на екшън някакъв...

17

Анонимен

преди 4 години

Жителят заболял от covid-19 толкова вярва в Бойковото здравеопазване, че е предпочел да се лекува чобанската на къшлата, хаха. За тези които не знаят- чобанскотото лекуване се изразява в заливане на индивида с ледена вода, и завиване в черга

16

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Това село под похлупак ли е, басиии и пародията и цирка и чудото му?

15

ОСТАВКА

преди 4 години

В крайна сметка ако вируса/ако го има/ е толкова смъртоносен, защо Премиера обикаля със джипарата като простинал конЬ?!