12

дедо Ташунко

преди 4 години

Затворен пъб - коварен удар срещу алкохолизма. Иначе, жалко за хубавата бира, ще трябва да я източат в Темза за удоволствие на рибите.

11

ШибиРиби

преди 4 години

Айде нема нужда от тревога. Повечето бира в Англия е ale или ipa - Indian pale ale. Създадена е за да издържа и не се разваля докато плува от Англия до Индия. Какви глупости пак сте преписвали? Това да не е Шуменско светло пиво хаха

10

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се съберем и да заведем колективни дела срещу това че ни ограничават правото на свободно предвижване и какви ли не още права . Отделно ни плашат ежедневно от телевизора със смърт, ужасии идването на ада и какви ли още не щуротии . Всичко това е жестоко подсъдно и Тиквата е длъжен да си понесе последствията . Заедно с фалшивия вирусолог Годжи .

9

...

преди 4 години

Аз ходя с маска. Аз не мога да излезна от дома си, без да давам обяснения къде отива и защо. Аз не мога да напусна града. Аз съм с ограничени права и движение, като свободен човек, живеещ в свободна държава. Аз съм принуден да плащам сметки, без да имам каквито и да е доходи. Аз съм превърнат в затворник, в собствения си дом И знаеш ли колко ми дреме за тъппата английска бира, кво щяло да стане с нея? Ама знаеш ли???

8

Някоя си,

преди 4 години

Излез на дъската да си поправиш пунктуационните грешки.

7

пецата

преди 4 години

да ви е7а майката, хората в бг нямат какво да ядът вие сте се загрижи за бирата в англия, абе какво ме интересуват англичаните, да мрът тея диви прасета

6

Ммм

преди 4 години

дайте я насам. Никакви корони не ме плашат, щом има БИРРРААА!

5

Чебурашка

преди 4 години

Това в Рассия не може да се случи :-Р

4

СПОКО , БЕ...

преди 4 години

ДОБРЕ ОТЛЕЖАЛАТА БИРА Е ПО-СИЛНА И ПО-ВКУСНА...!ЩО ДА НЕ СИ КУПИМ НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ ОТ НЕЯ??!!

3

Анонимен

преди 4 години

Англичаните доказват за пореден път какви пра сета са. Тях ги вълнува да си излочат бирата, а другото не е важно.

2

Анонимен

преди 4 години

С неизпитата бира ше се случи същото като с недоклатената Мегъзн на принц Хари - на бооклука.

1

Анонимен

преди 4 години

трагедия :(