240

Анонимен

преди 4 години

До 253ХАХАХАХАХАХАХАХХААААААНяма такива като българските русофили: неграмотни, но за сметка на това ***.

239

До 245

преди 4 години

При руснаците протокола на лечение е различен.В момента в който получиш първите симптоми на COVID19,се обаждаш,пристигат лекари и те тестват.Новите им тестове отнемат 40мин.и са до 94% достоверни.Веднага ти назначават медикаменти -имуномодулатори,които да подпомогнат тялото да се справи по-лесно с инфекцията.Не се учудвам,че имат минимален брой критични случаи-които могат да откарат на командно дишане две седмици.В други страни,линейката идва когато станеш много зле -затова критичните са много

238

Анонимен

преди 4 години

То па и едно бъдеще ..дребен васал и суровинен придатък на големия Китайски брат и то в най добрия случей

237

Анонимен

преди 4 години

До вай вай-малии 52000 рубли е средната заплата на младши офицер от Росгвардията. И у нас осигуровките на държавните чиновници са 100% от работодателя. Заплатата на младжи инженер с английски в елитно предприятие на ВПК е 20000р. Можеш да провериш ваканциите в рунета. Учителите в регеоните са с 13-16000р. Затова на среща с тях Медведев каза, че учител е призвание а не бизнес. Ако искали пари да станели бизнесмени.

236

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето на Путин зависи единствено от заплащането на Росгвардията. Ако станат прекалено алчни имаме примера с Опричината на Иван Грозни.

235

вай вай-малии

преди 4 години

500 Лв ти струват памперсите. 52000 рубли по текущия курс са 1400 Лв. Там осигуровките са 100% за сметка на работодателя. Аре тури още 20% ако ще я сравняваш с твоята заплата.

234

Малиииии

преди 4 години

Русия-500 лева СРЕДНА заплата!!!България-610 МИНИМАЛНА!!!

233

Червен каскет

преди 4 години

Колко хубаво беше при Чернобил!Рупахме си радиация,ходихме на манифестации,живеехме спокойно- без никакъв стрес,нямаше спасителни щабове,нямаше притеснение...Беше по същото време на Годината!

232

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса обезсмисли ракетите "невидимки" и армията на Путин, както и на всички останали диктатори по Света.

231

Анонимен

преди 4 години

"Цар" Путин получи Короната !Сега ще видиме дали няма да го смачка.

230

Анонимен

преди 4 години

До м...даЯвно не можеш и да четеш. Написах "*** стоят на 8 критични случая". "Стоенето" се отнася до критичните случаи и най-смешното е, че заразените са се качили с още 2 хиляди и нещо, но критичните още си стоят на толкова. СМЯТАЙ за какво манипулиране на цифрите става дума. Руснаците имат манталитет на стадо крепостници (каквито са си) заради това Путин има нужда постоянно да ги "обединява" срещу външния "враг", иначе току виж крепостниците се сетили че живеят в мизерия.

229

м...да

преди 4 години

Не е вярно ,че данните стоят на 22000 заразени,в момента са около 24 490. И както се казва,на чужд гроб недей да плачеш . Руснаците имат друг манталитет,тях трудностите ги обединяват, историята им го доказва.При нас е точно обратното, като видим зора,започваме един друг да се обвиняваме и поединично да се спасяваме и ни утешава факта ,че другите са по-зле(едни злорадстват за САЩ ,други-за Русия).Печално,но факт! Въпрос на характер е как ще приемем една криза и това гарантира как щеизлезем от нея

228

невероятно,но факт!

преди 4 години

Тази статия,както и други,които искат на напипат слабите места на Путин са най-малко странни.Бъдещето на Путин зависи от епидемията-просто глупост!?Резултатът зависи от много фактори и повечето хора го разбират.А бъдещето на ръководителитe по света зависи повече от предстоящата тежка иконом.криза,по-страшна от епидемията!?Някои май не предполагат,че Путин може да е по-умен отколкото мислят,и не вземат пред вид,че той от школа,където ги учат,че умът не е за да парадираш с него,а да го използваш!

227

Анонимен

преди 4 години

Тая статия защо е в секция "САЩ".Да не би Джуджи да кандидатства за гражданство?

226

1

преди 4 години

До ПешоТой вече лъже от самото начало. *** седят на 8 критични случая от три дена. При 22 хиляди заразени! Всеки да си прави сметката дали това е възможно.

225

1

преди 4 години

До KramНие сме ги "оставили". Това, заради което ги коментираме, е че се опитват да ни крадат, а покрай това да ни събарят жизнения стандарт и уредеността.Теб като не те интересува какъв го дириш тук?

224

Пешо

преди 4 години

Путин определено ще се справи със ситуацията. Ще излъже за бройката инфектирани и починали и готово. Цялата пропагандна машина е в ръцете му!

223

Анонимен

преди 4 години

До KramСаудитския престолонаследник или краля на Тайланд не ми бъркат в джоба. Джуджето ми, или се опитва. Теб какво те интересува какво си искат ***, нали съветваш да не те интересуват другите държави?

222

Krom

преди 4 години

До Kram - стига! "Само" още два мандата? Към предишните пет?! Е, сега вече не ми се вижда "пожизнен". Освен ако "дРогарката" Терешкова, която изглежда съвсем е изкукала след тях не предложи "само" още два. Мда, хората "си го искат", несъмнено. Но, според теб и група *** учени. А последните двама - ами те са Монархии бре, не са се окичили гордо с названието "демократична държава" като Русия, зер? Къде е приликата освен в монарха?

221

Анонимен

преди 4 години

Ама,журналистката,що не пишеш какво е казал един от съветниците на Тръмп.Той обвинява пряко Бил Гейтс за тази биологична атака.А всеки знае от кое котило е Бил Гейтс.Заформят се интересни събития в отвъдокеанския краварник.Та там са интересните неща.